Er zijn 1468 zones in gebruik!

Meespelen
Wanneer je een kijkje hebt genomen op onze server (adres is tweakcraft.net), zal het je zijn opgevallen dat je geen bouwrechten hebt. Dit hebben we bewust gedaan om mensen af te weren die snel wat bouwwerken op onze server kapot willen maken. Hoewel de server van oudsher is bedoelt voor leden van Tweakers.net, laten we inmiddels ook andere Nederlandse en buitenlandse gebruikers toe. Hiervoor werken we met een 'vouch'-systeem.

Vouchen, wat is dat?

Met vouchen bedoelen we co÷ptatie. Dit betekent dat alleen bestaande leden nieuwe leden kunnen aanmelden. Door middel van dit systeem hopen we 'slechte' gebruikers buiten te houden. Immers; degene die voor jou 'vouched', is in zekere mate verantwoordelijk voor jouw acties. Wanneer jij je na aanmelding misdraagt, zal je voucher hiervoor worden aangekeken. Misbruik het vertrouwen van de voucher dus niet, wanneer je eenmaal lid bent! Nieuwe leden krijgen na zeven dagen vouch-rechten om zelf weer gebruikers binnen te halen. Om te voorkomen dat de spreektaal op de server veranderd van Nederlands naar een andere taal, is besloten om buitenlandse leden geen vouch-rechten te geven.

Ik ken niemand die voor me wil vouchen!

Dit is geen probleem, het is niet noodzakelijk om 'bekend' te zijn bij andere gebruikers. Waar het ons om gaat is dat je een gezellig persoon bent die een positieve bijdrage kan leveren op de server. Laat dit zien! Kom eens rondkijken op onze server (tweakcraft.net) en bekijk de immense bouwwerken die we inmiddels al hebben gemaakt. Stel jezelf voor in de chat (typen doe je met 't') en maak een praatje. Probeer niet opdringerig te zijn om een vouch te krijgen, dit werkt vaak tegen je. Lukt het niet direct, probeer het een dag later dan nog eens! Wil na een tijd nog steeds niemand voor je vouchen, dan ben je waarschijnlijk niet de persoon die we zoeken op deze server.

Iemand wil voor me vouchen! Wat nu?

Leuk dat je iemand hebt kunnen vinden die voor je wil instaan! Het moeilijkste is nu gebeurd. Zorg allereerst dat je volledig geregistreerd bent. Na het klikken van de activatielink in je mail is je registratie voltooid. Zorg er ook voor dat je de regels volledig hebt gelezen! Vraag vervolgens aan degene die voor je wil vouchen, jouw naam in te vullen in zijn User CP. Als je voucher dit heeft gedaan, kan je beginnen met bouwen!