Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Goofff

Pages: [1]
1
Support / Warp locations op de DynMap
« on: 31 December 2014, 17:36:12 »
Misschien een leuk ideetje voor de DynMap: zien waar de warps zitten. Nu is dat voor de spawn zichtbaar met een klein bolletje. Zou het haalbaar zijn dit ook voor andere warps te doen?

Gelukkig nieuwjaar alvast :)

2
Support / clay is op
« on: 22 November 2012, 19:05:15 »
Zoals de tital vermeldt, de clay begint op te raken/is op in de resourcewereld. De oceanen zijn leeg, de rivieren zijn leeg en de moerassen zijn leeg. Hier en daar liggen nog wat stukjes die over het hoofd zijn gezien, maar overall gezien is het op.
Daarom de vraag of de grote stukken zee/moeras opnieuw gegenereerd kunnen worden?

3
Projecten / Tweak Towers
« on: 21 November 2012, 12:15:00 »
Tweakcrafters!
Ik zie allemaal mooie torens in de wereld staan. Het lijkt me leuk om hier een overzicht te geven van al die mooie bouwsels. Post ze hier!
Hier alvast de mijne:



Name: Wizard Tower by Lake
Builder: Goofff
Location: x -542, z 649

4
Projecten / Tenochtitlan, Capital of the Aztec Empire
« on: 27 August 2012, 18:30:38 »
Ik ben al lange tijd bezig met mijn Main project, Tenochtitlan, de hoofdstad van de Azteken en heb dit topic gestart om wat voortgang te laten zien :)

Als er mensen zijn die willen meehelpen of willen doneren, jullie zijn van harte welkom :)

5
Projecten / A new power is rising...
« on: 17 June 2012, 23:03:08 »
Isengard has been unleashed!
Vorrion en ik (Goofff) zijn nu bezig met het maken van Isengard uit The Lord of the Rings. Hieronder staat de map van Isengard zoals we die nu aan het maken zijn, met de vier stadia uit de film.
Door de nabijheid van Minas Tirith en de recente komst van de elven die Panorama naar het bos zijn gevolgd, leek het ons gaaf om het gebied geheel in Middle-Earth stijl te maken. De bergen in het zuiden zouden een perfecte plek zijn voor een stukje Moria, en het groene stuk linksboven voor een aantal Hobbitwoningen. Deze zouden we via een aantal paden aan elkaar kunnen koppelen.
Ik heb dit topic aangemaakt om te kijken of er mensen geinteresseerd zijn in dit idee en of er misschien mensen aan willen meewerken :)

6
Projecten / Western stadje
« on: 5 May 2012, 16:51:41 »
Hoi mensen.
Ik ben van de week begonnen met een klein projectje: een western stadje in de woestijn. Vind je het leuk om ook een gebouwtje in die stijl te maken? Kom gerust even een kijkje nemen :) Tot nu toe al leuke reacties gehad: Phoekie, Vorrion, iProBrown, MrChucky en Giordino zijn al bezig met hun gebouwtjes. Het begint al aardig een western stadje te worden!

Zone: Gold Rush
Locatie: +746, -586

Pages: [1]