Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Milenco

Pages: 1 ... 40 41 [42] 43
616
Projecten / Re: Villawijk
« on: 29 November 2010, 11:54:18 »
Ik ben net even alle plots nagelopen en voor het grootste deel heeft iedereen hard gewerkt en wat moois gemaakt van z'n villa! Er zijn echter nog een paar plots geheel onbebouwd en sommige plots zijn nog niet af.

Ik wil de volgende mensen verzoeken hun plot volledig af te maken voor 31 december. Zijn ze dan nog niet af, worden ze opnieuw toebedeeld!

Bart0n
mennotrein
YopY
TheMasterOfDome
Smartie89
ChrissieOne
DevilNL
zgmatty
svardskampe
Rholon
Llamaducks (het lijkt nu ook meer op een fort dan op een villa!)
Leovanhaaren
icyzer
Giordino
GuntherGW

617
Projecten / Re: Villawijk
« on: 28 November 2010, 14:04:25 »
Er zijn inderdaad meer mensen die hier behoefte aan hebben of zoiets al gedaan hebben.

Om die reden is het toevoegen van natuur tussen de plots vanaf nu toegestaan, mits het akkoord is met de buren! Houd het aub wel een beetje beschaafd en zorg ervoor dat het park nog wel herkenbaar is (dus niet dat _overal_ bomen staan en alles park wordt :P)

618
Projecten / Re: Villawijk
« on: 18 November 2010, 22:15:17 »
Een aantal plots zijn inderdaad nog geheel onbebouwd. TheMasterOfDome heb ik hierover aangesproken en die gaat nu beginnen. Wussie heeft aangegeven voorlopig geen tijd te hebben hiervoor en heeft er geen moeite mee dat zijn plot naar een ander gaat. Deze komt dus vrij. Mennotrein is de laatste die nog niets heeft gebouwd. Hem heb ik al een tijd niet gezien en dus ook nog niet hierover kunnen aanspreken.

Daarnaast is er een groep die al wel een tijdje een gedeelte heeft gebouwd (bijv. enkel de voorgevel) maar verder nog niets. Die ben ik hierover ook aan het aanspreken.

Als straks alle plots zijn bebouwd is er ook een mogelijkheid om de rest van het eiland wat op te fleuren (denk hierbij aan pleintjes waarop rotonde's kunnen komen, stranden en evt. beplanting tussen de plots). Ik ben benieuwd wat de Mineville bewoners hier precies mee willen. Als we dat met z'n allen aangeven hier op het forum kunnen we vast tot een goed idee komen wat we kunnen uitvoeren :)

619
Projecten / Re: Villawijk
« on: 10 November 2010, 01:15:19 »
Vind het een goed plan om de stranden correcter te maken, zodat het hele eiland een wat meer ronde vorm krijgt. Blaadjes wegkappen heb ik op veel plekken met opzet niet gedaan, omdat dit nu blijft door een bug. Heb al het hout wel verwijderd en ga er vanuit dat die bug binnenkort is verholpen waardoor de leaves automatisch verdwijnen. Er zitten nog wel wat kleine eilandjes en een stuk berg rechtsboven op de render die imo wegmoeten voor een beter strandbeeld en om te voorkomen dat mensen daar dingen gaan bouwen die het aanzicht verminderen.

Wat betreft de parkeerplaats lijkt me dat een goed plan. Hoewel ik er zelf voor zou kiezen m iets kleiner te maken en naast de weg te plaatsen ipv ervoor.

Het ziet er trouwens fantastisch uit (en ook groot :o) op de render! :)

620
Projecten / Re: Villawijk
« on: 7 November 2010, 16:24:27 »
1MysteryMan1 heb ik de plot gegeven die ik in de eerste instantie aan Ocwil had toebedeeld. Ocwil heeft geen plot geclaimd ondanks het meehelpen en heb ik de afgelopen dagen niet online gezien. Ik ga er van uit (en hoop :P) dat Ocwil dit geen probleem vindt.

Gefeliciteerd 1MysteryMan1 met je plot. :P

(zie ook nieuwe indeling)

621
Projecten / Re: Villawijk
« on: 6 November 2010, 02:46:04 »
Waarvoor dank! :)

De hoeveelheid goud, zand en dirt die er doorheen is gegaan was immens :P Toch denk ik dat het zo (vanaf zee beginnen en baggeren) sneller werken is dat bergen weghakken om ruimte te maken. We zijn dinsdag begonnen en vandaag is het bijna af en hebben we een oppervlakte van ruim 200.000 blocks in weten te richten. Behoorlijk knap werk dus waaraan gigantisch veel mensen erg goed hebben meegeholpen! :)

622
Projecten / Re: Villawijk
« on: 5 November 2010, 23:12:50 »
Nog een aantal foto's :)

Groepsfoto met een aantal bouwers toen de vijver af was :D


En 2 overviews van bovenaf genomen:



623
Projecten / Re: Villawijk
« on: 5 November 2010, 23:07:36 »
De villawijk is inmiddels zo goed als af! Er moeten nog zo'n 150 blocks breed strand worden aangelegd en een klein stuk naast t strand worden verwijderd en vervangen door oceaan. Ik heb er vertrouwen in dat we dit alsnog samen kunnen doen terwijl het bouwen wordt vrijgegeven. :)

Dus, het bouwen van de villa's kan beginnen! Hieronder de indeling:


De regels omtrent het bouwen:

624
Projecten / Re: Villawijk
« on: 5 November 2010, 11:04:02 »
Het is idd de bedoeling dat het strand rondom het hele eiland komt en daar waar het grenst aan land moet er nog een stuk oceaan worden 'gemaakt'. :P Ik ga vanmiddag bezig om de plots definitief vast te stellen en zal dan hier een post maken met de indeling en bouwregels :)

625
Projecten / Re: Villawijk
« on: 4 November 2010, 13:11:27 »
De uitbreiding is idd een goed plan. Had nog geen mogelijkheid/tijd gehad te reageren, maar ziet er erg goed uit Bouncert! :) Veel nieuwe plots (die toch wel nodig blijken te zijn door de grote animo) op relatief weinig nieuwe ruimte. Helemaal top! :D

626
Projecten / Re: Villawijk
« on: 3 November 2010, 00:02:55 »
En vandaag zijn we al gigantisch opgeschoten dat we al over de helft zijn al het aanleggen van het eiland, bestrating, plotsafzettingen, etc.

Ontzettend bedankt iedereen voor het helpen, ik had totaal niet verwacht dat het zo hard zou opschieten (had hiervoor 2 weken gepland staan wat nu in 1 dag klaar is :D)

627
Projecten / Re: Villawijk
« on: 2 November 2010, 15:58:01 »
Startpost aangepast met een detail-plattegrond. :)

628
Projecten / Re: Villawijk
« on: 1 November 2010, 21:06:39 »
Doordat de mapreset voorlopig is uitgesteld ben ik op de huidige server begonnen met het project. Via /warp villa is het te bereiken. Mijn laatste afbeelding zal als referentie gebruikt worden maar deze zal ik later nog lichtelijk aanpassen/uitbreiden. :)

629
Projecten / Re: Villawijk
« on: 31 October 2010, 10:28:17 »
Het was ook meer een compromis van Rvdm. Hij wou de Tower Bridge laten aansluiten op Citadel terwijl Zgmatty en ik hadden afgesproken het aan te sluiten op de villawijk. Dit zou dan een beetje een gulden middenweg oplossing zijn. :P

630
Projecten / Re: Villawijk
« on: 31 October 2010, 00:36:23 »
En de towerbridge op een weg aan laten sluiten die op de hoofdweg van plotcity aansluit? (Of direct erop aansluit).

(Hoofdweg wordt doorgetrokken vanuit plotcity. Mocht je verdwaalt zijn en je komt de weg tegen is het een makkie om je te orienteren.)

Ik begreep van rvdm dat op een eventuele nieuwe map de Tower Bridge zou aansluiten op Cidatel. Dat zou betenen dat de bridge dus de villawijk en citadel met elkaar verbindt. Eventueel kan de andere kant van de weg wel grenzen aan Plotcity, dat idee spreekt me erg aan.

@Rhan21: Het is inderdaad de bedoeling dat er moderne villa's geplaatst worden. Dat betekent niet dat villa's van een andere type niet zijn toegestaan, zolang ze het totaalaanzicht daarmee niet verminderen.

Pages: 1 ... 40 41 [42] 43