Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Author Topic: Staff wijzigingen  (Read 25876 times)

vistu

  • Admin
  • Volwaardig lid
  • *****
  • Posts: 202
    • View Profile
Staff wijzigingen
« on: 30 June 2011, 20:13:32 »
Gezien het feit er een vakantie voor de deur staat; we nog steeds - exponentieel - groeien en we zeker overdag een nijpend tekort aan staff hebben, hebben we besloten een aantal wijzigingen door te voeren. Vanaf heden zal Zulake als GO aan de slag gaan; Serendipity gaat als SGO aan de slag.
Allebei zullen ze een proefperiode van 2 weken hebben.
Verder zijn M1ke (SGO) en Meeloow (GO) de laatste tijd afwezig, dit in verband met respectievelijk een verhuizing en verbouwing; binnenkort zullen ze weer voor ons beschikbaar zijn.

Als laatste punt zou ik de VIP's willen vragen om te 'solliciteren' naar een positie als GO in het adminteam. Anderen aanbevelen is natuurlijk ook mogelijk. Om te voorkomen dat het een popularity contest wordt zijn we niet gebonden aan de uitslag van de stemmingen; wel zullen we goed onderbouwde sollicitaties/aanbevelingen zwaar mee laten tellen in de beoordeling.
Sollicitaties en aanbevelingen zullen in een apart forumonderdeel geplaatst kunnen worden; deze zullen we vervolgens naar een staffonly sectie verplaatsen ter beoordeling.

Edit:
Het takenpakket van een GO omvat het volgende:
Quote
De GO's zijn het best te vergelijken met de admins zoals we die nu kennen; ze zijn de eerstelijns support voor spelers, en zorgen voor conflictbeheersing, begeleiding en wegwijs maken in het spel, aanmaak van zones en warps. Issues die zij niet weten op te lossen worden doorgezet naar de SGO's, die de issues resolven of op hun beurt doorzetten naar de CM en/of SA's.
« Last Edit: 30 June 2011, 20:16:40 by vistu »

Forum » Nieuws » Tweakcraft » Staff wijzigingen