Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - WouterH

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
61
Algemeen / ziekte wouterh
« on: 18 October 2011, 17:43:48 »
Hoi,
Zoals jullie wel gemerkt hebben ben ik de laatste paar dagen niet online geweest. Ik ben hartstikke ziek en kan eigenlijk alleen maar in bed liggen. Hopelijk ben ik snel weer beter zodat ik weer vol van de partij kan zijn.

62
Tweakcraft / Re: TweakCraft Logo Contest
« on: 12 October 2011, 22:59:12 »
Ik vind hem ook wel mooi. Ik zou alleen de banner van Tweakcraft misschien een van de forum kleuren nemen. Dan is het niet zo "grijzig"  7(8)7

Verder vind ik em wel aardig nice. Ik ben benieuwt naar de andere entries :P

 (Y)

63
Support / Re: Forum schoonheids-dingetjes
« on: 12 October 2011, 20:50:27 »
Ctrl-f5 fixes it :+

Ik had het ook

64
Support / Re: TUTORIAL: Improved Chat (SMP Mod)
« on: 4 October 2011, 22:00:37 »
Heb ff de post aangepast met de juiste download linkjes.

Ook heb ik heel kort iets over scripts toegevoegd.

65
Tweakcraft / Re: Nieuwe admins
« on: 4 October 2011, 21:09:43 »
TLDR plx, ik luister niet naar teksten waar mijn oren van gaan bloeden.

Haha :P

Basicly: Rhan SGO
Vaag GO
Windwarrior GO
Vistu SA
Milenco SA

66
Tweakcraft / Re: Website veranderingen e.d.
« on: 3 October 2011, 19:15:13 »
Ik denk dat het automatiseren van het VIP-proces in ieder geval een hele grote stap vooruit is voor de financiƫn. Aangezien er toch wel erg veel vraag naar was.

Hoe zit het nu eigenlijk met het doneren van meer dan 15 euro? Toen ik VIP werd heb ik namelijk iets meer gedoneerd, maar dat is nu dus niet meer mogelijk?

Het is nog steeds mogelijk, alleen zal het dan manueel moeten zoals eigenlijk altijd het geval was. Deze knop vult dus automatisch 15 euro in als bedrag.

67
Tweakcraft / Re: Website veranderingen e.d.
« on: 2 October 2011, 22:40:53 »
Afsplitsing users en hun server (craftbox)
..
- Plugins zullen gewoon gebruikt mogen worden.

Bedoel je hiermee dat zij toegang krijgen door alle op tweakcraft ontwikkelde plugins en toebehoren?

Ja, er is afgesproken dat craftbox dus gewoon gebruik mag en kan maken van tcutils etc. Andersom mogen wij dus nog gewoon gebruik blijven maken van zones. Niet dat er in veel gevallen veel keuze is aangezien het meeste gewoon opensource op github staat. Maar vraag me niet hoe het juridisch in elkaar steekt met opensource en licenties enzo, daar heb ik geen kaas van gegeten. :P

68
Tweakcraft / Website veranderingen e.d.
« on: 2 October 2011, 21:56:54 »
In deze post zal ik kort wat veranderingen en toevoegingen bespreken die te maken hebben met Tweakcraft.

Website veranderingen
Zoals jullie wel gemerkt hebben is Milenco druk bezig met de website (waarvoor 1000x dank!). Recentelijk zijn er een aantal toevoegingen en wijzigingen gedaan:
- Er is een nieuwe sectie op het forum en op de website voor het Tweakcraft Magazine. Voor iedereen die dit magazine nog niet gezien heeft, ga snel kijken!
- Er is nu een manier om notities toe te voegen aan spelers. Deze notities zijn zichtbaar voor ons admins en voor vouchers. De notities kunnen alleen gemaakt worden voor spelers die geregistreerd hebben op onze website (apprentice+). Dit is dus erg handig als een apprentice 's ochtends erg vervelend is, maar 's avonds gevouched wordt. Een voucher ziet dus bij het vouchen of er notities zijn bij deze newbie en kan dat mee nemen in zijn beslissing te vouchen.

Notities kunnen door alle VIPS+ gemaakt worden in het UserCP . Hier kunnen ook bug reports ingediend worden. Deze bugreports zijn alleen zichtbaar voor admins.

Heb je dus een notitie over een bepaalde user (apprentice+) dan kun je dat vanaf heden indienen via het UserCP. Doe dit ook vooral en maak Tweakcraft een beter plaats voor iedereen!

Donaties
Het is vanaf heden ook mogelijk om te doneren via paypall via de website. Je wordt automatisch doorverwezen en na betaling wordt je automatisch VIP!

Survival World
Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er wat meer lag ontstaan na overgang op OVH en het openen van de Survival World. We zijn op dit moment bezig met het zoeken naar oplossingen. 1 van deze oplossingen is het splitsen van de survival wereld en de main wereld. Hiermee wordt dus bedoelt dat er 2 servers komen (die dus op 2 cores van de OVH bak draaien). De chat wordt gelinked zodat iedereen nog met elkaar kan chatten. Het wisselen tussen survival- en de bouwwereld moet dan echter wel gebeuren via de serverbrowser van notch (uit- en inloggen dus). Er zitten ook nog enkele technische moeilijkheden aan deze optie. Wij dachten ook nog aan ingame server switch oplossing dmv een server plugin. Deze plugin is echter nog druk in ontwikkeling en ook hier zijn technische moeilijkheden. Op dit moment zijn we dus druk bezig met kijken naar wat mogelijk en makkelijk is!

Afsplitsing users en hun server (craftbox)
Zoals jullie allemaal wel gemerkt hebben zijn er, na aanleiding van het bannen van Meaglin en Freeman21, een aantal users opgestapt. Deze users hebben een eigen server opgericht. Omdat wij geen ellende en gegrief willen hebben, hebben we de volgende wederzijdse regels opgesteld:
- Er zal geen werving plaats vinden. Dit betekend dus geen reclame bij elkaar!
- Getroll en gegrief zal niet worden getolereerd.
- Plugins zullen gewoon gebruikt mogen worden.

Wees dus gewaarschuwd, ga niet bij ons lopen trollen en grieven. Maar andersom ook niet bij hen. Komen wij als admins erachter dat je toch loopt te kutten dan zullen er maatregelen volgen. Natuurlijk mag je een kijkje nemen bij hen en actief meespelen. We dwingen niemand te kiezen tussen de 2 servers. Hou het echter netjes en respecteer elkaar!

Hopelijk hebben we jullie hier voorlopig voldoende mee geinformeerd. Als er nog meer informatie komt dan zullen we dat natuurlijk weer melden!

69
Algemeen / Re: tot ziens
« on: 1 October 2011, 13:08:06 »
Ik ben er niet bij geweest toen jij een admin vroeg naar de grief van jouw huis. In plaats van alles wat los en vast zat kapot te stelen en te griefen had je ook gewoon een klacht in kunnen sturen (eventueel serendipity kunnen dm-en of vistu oid). Je had ook kunnen vragen naar de naam van de speler die jouw huis kapot heeft gemaakt en specifiek hem terug kunnen pakken.

Maar om de hele survival wereld en iedereen die daar in speelt kapot te grieven, dat gaat over grenzen en ik hoop dat jij dat zelf ook wel door hebt.

Op basis hiervan kreeg jij een beun zodat we jou om uitleg konden vragen. Jouw uitleg kwam gisteren neer op: mag toch?. Op basis daarvan en je totaal over grenzen gaande grief is besloten je te bannen. Kom dan niet na de tijd pas met een verklaring en het aanbieden van excuses. Als je dit echt meent dan wil ik best kijken of er nog wat mogelijk is, ik ben de gekste niet. Echter ga ik niks beloven.

70
Support / Re: Mods
« on: 29 September 2011, 16:40:14 »
Echter, als Rei ook met seed werkt om die chunks weer te geven dan werkt dat niet... Gunther heeft de seed die mee wordt gestuurd naar je client aangepast. dit om te zorgen dat strongholds e.d. niet met offline tools gevonden kunnen worden.

71
Support / Re: Survival, en nu?
« on: 24 September 2011, 19:03:09 »
Wat dacht je van Netherrail (inc). Of super-awesome-creeper-defens-system-castle-thing met vanilla achtbanen er in? Shroomville? :+

72
Tweakcraft / Re: 1.8, de server en jij!
« on: 21 September 2011, 15:47:44 »
Stonebrick kun je natuurlijk al maken in de normale server... Gewoon het standaard recipy. Je kan zelfs mossy en cracked maken. Kijk op de wiki voor een "bug" met stairs waarmee het kan. Hoe we dat straks definitief aanpakken is even kijken.

Vines kun je nog niet krijgen op de buildwereld. Maar dat komt er ook tzt wel.

73
Tweakcraft / Re: 1.8, de server en jij!
« on: 21 September 2011, 15:04:50 »
Haha gaaf! Ik voorzie een groot aantal geheime ingangen voor huizen :)

Zeker!

Dan voorzie ik alleen wel nog iets. De name-tags van andere spelers zijn zichtbaar, ook door muren heen in die wereld waardoor je je hideout zou kunnen verraden, ook al ben je 'binnen'. Is daar iets aan te doen?

Sneaken.... dan zie ze jouw nametag niet meer.

74
Tweakcraft / Survival world toegang
« on: 21 September 2011, 12:55:02 »
Vanaf heden is de survival world gecreƫerd en kan toegang worden gevraagd voor deze map. Nadat je toegang hebt kun je de wereld bereiken met /world survival

Hoe krijg je toegang:

- Ga naar het "Survival Aanvraag" forum en open de sticky [Template] Survival World
- Hier vind je een template (voorbeeld) van hoe je aanvraag eruit moet zien.
- Kopieer de tekst en maak een nieuw topic aan.
- Vul alle velden van de aanvraag in.
- Een admin zal je aanvraag dan verplaatsen naar de admin only sectie.
- Na maximaal 24 uur weet je of je toegang hebt of niet.

75
Survival Aanvraag / [Template] Survival World
« on: 21 September 2011, 12:17:52 »
Graag volledig en duidelijk invullen! Kopieer de tekst in een nieuw topic en vul alle velden in!
Geef je topic de volgende naam: "Aanvraag <naam>"
Je aanvraag zal in behandeling worden genomen zodra er een besluit is genomen nemen we contact met je op!

--> Ingame naam:
Type hier je naam

--> Leeftijd:
En hier je leeftijd

--> Hoe lang al (ongeveer) actief op TC:
Als je dit niet meer precies weet, geef dan een schatting (bijv: al 2 maanden)

--> Waarom wil je toegang tot de survival world?:
Geef hier een beknopte motivatie waarom jij graag toegang wil tot de survival map. Waarom moeten wij nou juist jou toegang geven. Wees eerlijk en oprecht.

--> Ken je al mensen die op dit moment op de survival world spelen?:
Noem hier dus de namen van vrienden die al op de survival world spelen. Wees hier eerlijk in.


Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13