Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Arnold

Pages: [1]
1
Algemeen / Help/vragen topic
« on: 21 August 2012, 01:09:45 »
Dit is het help/vragen topic. Stel hier stel je je vraag aan je mede users.

De achterliggende gedachte? Nu hoeft niet iedereen meer 1 apart topic te openen voor een (simpele)vraag.

:)

2
Projecten / University of Oxford
« on: 18 August 2012, 23:03:04 »
Nu de bouw van de Santa Maria zijn einde nadert, zit ik langzamerhand te kijken voor een nieuw project. Nu is mijn oog gevallen op dit bouwwerk, the Oxford University.

Nu nog even kijken voor een geschikt plaatsje, en dan knallen. :)



Helaas kan ik nog niet zo veel vinden over afmetingen. Dit zal ik dus, of moeten gokken (google street view/plaatjes internet) of wellicht dat een van jullie dit weet?

Algemene informatie:

De Universiteit van Oxford is een universiteit in de Engelse stad Oxford en behoort met die van Cambridge tot de twee beroemdste en oudste universiteiten van het Verenigd Koninkrijk. De twee universiteiten samen worden wel aangeduid met Oxbridge.
De universiteit bestaat uit 38 colleges en 6 halls, tot op zekere hoogte van elkaar onafhankelijke eenheden, vaak gebouwd om een centraal plein of grasveld (quadrangle: op het gras mag absoluut niet gelopen worden), waar docenten en studenten intern verblijven, en dit in de grotere en oudere colleges/halls nog steeds doen. Studenten verblijven er meestal het eerste en het laatste jaar van hun drie jaar durende bachelorsopleiding. De huisvesting voldoet niet in alle gevallen aan de moderne eisen. Ieder college is apart gesticht door een rijke weldoener of vorst, een aantal al in de 13e tot 15e eeuw. Het meest recente college van de universiteit is Green Templeton College dat werd opgericht bij Koninklijk Charter op 1 oktober 2008 uit de fusie van Green College en Templeton College.[1]
De toegangseisen voor een topuniversiteit als Oxford zijn streng; uit vele kandidaten worden slechts de besten aangenomen. Dit weerspiegelt zich in de kwaliteit van het onderwijs en het onderzoek en in de rangschikking van Oxford binnen de top 5 van beste universiteiten ter wereld.[2][3] Sinds 1921 hebben 46 in Oxford gestudeerden een Nobelprijs gewonnen (eredoctoraten en mensen die pas na hun Nobelprijs naar Oxford kwamen niet meegeteld).
Ook het grootste deel van de Britse topambtenaren, diplomaten, ministers en staatssecretarissen komt nog steeds van 'Oxbridge'.

(bron; Wikipedia)

3
Projecten / Brug van Millau
« on: 2 August 2012, 22:31:22 »
Nu mijn projectaanvraag voor de original world eindelijk was goedgekeurd, kan er worden begonnen met de bouw. Dit maal is het de bedoeling dat de Brug van Millau uit de grond wordt gestampt. Weliswaar niet op ware grote. Dit laat Minecraft jammergenoeg niet toe, maar hij wordt toch zeker inpossant.

Wat er nu op de planning staat;

-berg weghakken
-omgeving vorm geven
-starten met de bouw






De brug wordt volledig van snow blocks gemaakt, met uitzondering van de weg e.d.
Mocht de brug groot genoeg worden, dan komt aan het riviertje dat eronder door loopt een dorpje te liggen.

:)

4
Algemeen / Het grote ''Tweakcraft-smoelenboek-topic''
« on: 1 July 2012, 17:58:21 »
Ik verveelde me, dus ben ik op jacht gegaan naar onschuldige Tweakcraft spelers. Vervolgens heb ik ze lastig gevallen, met de vraag of ze even wilden kijken. Hierbij het resultaat. :D !

Let wel, ik heb nog lang niet iedereen. Dus pas maar op, ooit op een dag kom ik ook bij jou langs!

We trappen af met bReChThOu

Goofff

mhirr

 
Me


Pages: [1]