Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Author Topic: Nieuwe website en beleid  (Read 36102 times)

Milenco

  • VIP
  • Held
  • **
  • Posts: 1488
    • View Profile
Nieuwe website en beleid
« on: 12 February 2011, 22:28:08 »
De laatste weken zijn we op de achtergrond druk bezig geweest met het ontwikkelen van de nieuwe Tweakcraft-website en vandaag presenteren we het resultaat! De complete site is herschreven en we hebben ook flink wat opties kunnen toevoegen. Zo kan je nu zien wie jou heeft gevouched en kan je je vouchers volgen via je User CP. Ook zijn er flink wat statistieken toegevoegd. Verwacht in de nabije toekomst meer vernieuwingen op deze site!

Door de nieuwe website is het proces om nieuwe mensen te vouchen ook veranderd: In vervolg moeten nieuwe leden zich eerst volledig registreren (zij krijgen ingame een tijdelijk wachtwoord tijdens de registratie en moeten een bevestigingslink aanklikken in hun e-mail). Vervolgens kan degene die het nieuwe lid wil vouchen, dit doen via zijn of haar User CP.

Naast de nieuwe website zijn we ook druk geweest een helder beeld te scheppen over wat wel en wat vooral niet wenselijk is op de server. Dit hebben we beschreven in dit beleidsplan. We raden iedereen aan dit goed door te lezen. De nieuwe regels zijn gebaseerd op dit document en dus ook bijgewerkt. De belangrijkste wijzing: Mobtowers en cactusfarms zijn vanaf heden verboden! Er was vanuit de spelersgroep al veel verzet tegen mobtowers. Om één lijn te trekken hebben we besloten Cactusfarms ook te verbieden (zelfde principe: Je kan items verzamelen zonder hiervoor moeite te hoeven doen). Cactus op dezelfde manier farmen zoals nu bij reed (sugar canes) gebeurt is natuurlijk nog wel toegestaan.

Forum » Nieuws » Tweakcraft » Nieuwe website en beleid