1145 Spelers hebben samen 19999 homes opgeslagen. Dat is gemiddeld 17 per speler!

Doneren
Bij het hosten van een Minecraft server komt veel kijken. Niet alleen moet de server regelmatig worden aangepast op de laatste versie, ook moet er veel beheert worden om gebruikers een zo optimaal mogelijke ervaring te geven. Hierbij valt te denken aan het ontwikkelen van plugins, het bijwerken van de website en het helpen en vragen beantwoorden van leden. Gelukkig hebben we een enthousiast team van admins die zich hier volledig vrijwillig voor inzetten. Zij verdienen dus niet aan deze bezigheden.

Waarom zou ik doneren?

Ondanks dat alle werkzaamheden van de admins en beheerders vrijblijvend gebeuren, worden er toch kosten gemaakt voor het huren van de server. Doordat Minecraft een relatief zwaar spel is om te hosten, hebben we een vrij luxe machine gehuurd om alle mensen die willen spelen op onze server, een plek te bieden. Hiervoor betalen we echter zo'n 60 euro per maand. Om dit geld bij elkaar te krijgen moedigen we spelers aan eenmalig een donatie te doen van minimaal 15 euro. Na het doneren worden deze spelers beloond met een aparte status 'VIP' en wat extra commando's om makkelijker te kunnen reizen. Niet alleen spelers kunnen doneren, ook donaties van sympathisanten worden zeer gewaardeerd!

Als je momenteel builder bent op onze server, krijg je de volgende voordelen als je VIP wordt:
  • Toegang tot het VIP forum
  • Toegang tot de Survival-wereld (zonder aparte aanvraag via forum)
  • Inspraak in VIP meetings
  • Meer teleport mogelijkheden, zoals: /tp, /tpon, /tpoff, /tpback, /tpforward
  • TNT pijlen met behulp van /tnta
  • Sponzen werken ook op lava
Mocht je besluiten te doneren kan je hiermee de toekomst van de Tweakcraft Minecraft-server zeker stellen. We garanderen dat dit geld enkel wordt gebruikt voor het huren van de server en andere kosten die hierbij gemaakt worden. Geen van de admins of beheerders maakt winst met dit project!

Hoe doneer ik?

Wij ontvangen donaties bij voorkeur via Paypal. Er zijn verschillende mogelijkheden om te doneren. Ben je een speler en wil je graag een 'VIP'-status krijgen? Door op te drukken, word je automatisch doorverwezen naar Paypal om een donatie van 15 euro te doen. Direct na ontvangst van de donatie zal je automatisch VIP gemaakt worden. Ben je al VIP of wens je een ander bedrag te doneren, of via bank te doneren, neem dan contact op met een serveradmin.
Dit kan via het chat-protocol IRC (server irc.tweakers.net, kanaal #minecraft.chat of klik hier) of door middel van e-mail.