Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Panorama

Pages: [1]
1
Projecten / Community project
« on: 6 May 2014, 16:54:50 »
Hallo allen,

Manhatten Project is een project met als thema: Post apocolypse. Dit is een vrij groot project en alle hulp is welkom. Mensen wie zin hebben om te helpen zijn altijd welkom. Wil je helpen met designen dan verzoeken wij diegene om op Teamspeak te komen voor een 10x betere communicatie!! Er zullen linkjes komen over Schematica files.
Klein inspiratie bronnetje: https://secure.flickr.com/photos/k_putt/sets/72157644191959442/with/13974873155/

Schematica File: https://www.dropbox.com/s/b0n4foeurhwwfhw/MANHATTAN%208-5-14.schematicGr. Panor

2
Algemeen / Tweakcraft Kerst 2013
« on: 14 December 2013, 20:18:35 »


Post hier je kerst related Tweakcraft kunsten!!! :D

3
Projecten / The Manhattan Project
« on: 10 August 2013, 03:36:18 »
Beste Tweakcrafters,
Een tijdje geleden kwamen Panorama en Likeablearnold op het idee om een grote epische stad te maken wie helemaal in puin ligt. Wat er met de stad is gebeurd is: Not history registered. Toen de eerste paar stenen werden neer werden gekwakt kwamen jelmar en Original_Dutch ook al langs om te kijken en vooral mee te helpen. Na een beetje overleggen en proberen en testen hebben we al een epische flatje uit te grond weten stampen. De dagen hierna kwamen er steeds meer mensen kijken en vragen of ze wat dingetjes mochten uitproberen of zelf wouden helpen. Dit project is nu een beetje uitgelopen tot een groepsproject met veel potentie en belangstelling. Ook al veel mede tweakcrafters zeiden dat we er een PVP map van konden maken. Dit idee ligt nu een beetje in ons achterhoofd en het design en de bouwwerken gaan nu eerst voor. Wij als bouwers groep (naam liever niet vermelden ivm jongere spelers) hebben voorgesteld als iemand mee helpt aan dit project, dan MOET die gene op teamspeak komen. Dit is vele malen makkelijker dan die mega zinnen in de chat. Voor verdere vragen/antwoorden vraag ingame/irc aan Panorama, JelmarG of Original_Dutch. Er is verders nog geen warp beschikbaar.

Mvg, de Panor, Jelmar en Dutch

plaatjes voor de niet smallwereldtoegangkelijken4
Algemeen / Het grote jubileum topic!!
« on: 27 February 2013, 17:32:02 »
Post in dit topic hoelang je al op de server speelt en desnoods met een paar leuke plaatjes van die dag dat je 1 of 2 of 3 of 1000 jaar op de server speelt!! :DHelaas was ik op de dag (24-02-2012) dat ik 1 jaar op de server speelde niet aanwezig bij deze wil ik het nog graag vieren :p  (Y)

5
Algemeen / Video topic
« on: 1 December 2012, 17:11:56 »
Random filmpje is sky :p

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BT4WmjOxW98&feature=plcp[/youtube]

6
Projecten / Elven stad
« on: 12 June 2012, 13:31:12 »
Nu dat York verleden tijd is wordt het tijd dat er wat nieuws komt. Ik was van plan om een elven achtig stad te gaan bouwen met hoge bomen en een vol gegroeid bos. De locatie wordt indien mogelijk geterraformd. Als mensen zin hebben om te helpen dan zijn ze welkom!

Plaatje van een boom. (Ja goed gezien een boom ja)


Dit wordt de stijl


Bouwers (tot nu toe)
- Panorama
- LikeableArnold
- OriginalDutch (waarschijnlijk)

7
Projecten / R.I.P. York
« on: 9 June 2012, 17:13:49 »
Vandaag is er een tragisch ongeval gebeurt op de server van tweakcraft.

York is vandaag zo goed als dood  })

Vanaf morgen wordt er een nieuw project op Yorkground gemaakt.

Ik hoop dat jullie allemaal meeleven met dit tragisch ongeval  :'(


8
Algemeen / Respectloos
« on: 7 June 2012, 19:13:12 »
Hallo,

Ik heb de laatste tijd het gevoel dat ik "gehaat" wordt. Het kan aan mij liggen maar ik vind dit niet leuk en al helemaal respectloos. Het is gaat vooral om mijn leeftijd: "hoe oud ben jij?" dan zeg ik 16. Dan komen er reacties van "Ah je gedraagt je als een kind van 13 voor een 16 jarige!" Ik vindt dit echt niet leuk. De gene wie zich aangesproken voelen weten dat zelf wel.
Ik hoop dat hier wat mee wordt gedaan want anders wordt spelen op de server ook niet meer leuk.
Als jullie het niet met mij eens zijn dan hoor ik dat graag.

Panorama

9
Projecten / Randum kathedraal!
« on: 8 May 2012, 14:07:30 »
Nadat Likeablearnold en Panorama hadden besloten dat ze Santa Maria wouden slopen. Ze hebben dit gedaan niet omdat de kathedraal lelijk was maar ze wouden een nieuwe uitdaging met meer detail en variate! Het nu te bouwen Constructie zal een mix worden van nou laten we maar zeggen van bReChThOu's brein tot de uitspraken van Mimix. De warp zal z.s.m aangepast worden.
De beide heren zullen alle complimenten accepteren en het negatieve opvatten als een verbeter punt. Het afkraken van het project zijn de beide heren ZEER in tegen. Dit zal meteen worden gemeld aan de Administrator's.

Graag zijn LikeableArnold en Panorama blij met suggesties voor namen voor de Kathedraal en het dorpje eromheen.

Do not use without permission | ┬ęPano&arnoldcorp | StylishPerfection

10
Support / Sandstone Recipes
« on: 28 March 2012, 13:13:34 »
In Minecraft update 1.2.4 is er veel nieuws bij gekomen. Zoals de Smooth sandstone en de Decorative Sandstone. Hier zijn de Recipe's voor de mensen die dit nog niet weten.

11
Projecten / Fantasy Waterfall
« on: 10 March 2012, 16:36:24 »
Na een leuk gesprekje in het Project Ideeen topic zijn Bas_van_dijck en ik begonnen met het bouwen van deze Fantasy Waterfall. Hierbij al 1 plaatje van wat we al hebben gemaakt.

12
Projecten / Jacksonville met Airship Port
« on: 26 February 2012, 17:08:49 »
Ik ben vandaag begonnen met een klein dorpje, Jacksonville, en ik ga daar een Airship Port bij maken. Mensen die mij daarbij willen helpen zijn welkom. Coordinaten komen later.
Paar plaatjes van hoe het er nu voor staat.De kerk is nu nog W.I.P

Pages: [1]