Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Author Topic: Wijzigingen adminteam  (Read 9179 times)

Rhan21

  • VIP
  • Held
  • **
  • Posts: 875
    • View Profile
Wijzigingen adminteam
« on: 15 November 2011, 19:12:42 »
Nog een aanvulling op het vorige topic (http://www.tweakcraft.net/forum/index.php?topic=938.0).

Aftreden huidige CM
Serendipitynl heeft aangegeven te willen aftreden als community manager (CM) op Tweakcraft. Dit vooral vanwege een gebrek aan beschikbare tijd.

Serendipity, ik wil je namens het hele admin team ontzettend bedanken voor je inzet hier op Tweakcraft. Gedurende de tijd dat jij CM bent geweest was het toch een moeilijke periode. Ondanks het feit dat er soms vervelende dingen moesten gebeuren, deed je dat, en ook bijzonder goed. Zonder jou waren dingen waarschijnlijk anders gelopen.

Wijzigingen adminteam
Om ons niet zonder CM te laten zitten, heeft Serendipity besloten om Rhan als CM aan te stellen. Serendipity zal Rhan de komende tijd de nodige instructies geven om zijn taak als CM over te kunnen nemen. Omdat er dan nog maar 1 SGO overblijft, zal Edoxile als SGO aan de slag gaan. Van harte gefeliciteerd en alvast veel succes toegewenst!

Houd allemaal de komende tijd het forum goed in de gaten! Met de komst van onder andere de 1.0 update van Minecraft zullen er een hoop nieuwe features komen. Daarover later meer. :)
« Last Edit: 15 November 2011, 20:53:50 by Rhan21 »

Forum » Nieuws » Tweakcraft » Wijzigingen adminteam