Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Author Topic: Informatie rond "schoonmaak actie"  (Read 8523 times)

Serendipity

  • VIP
  • Senior
  • **
  • Posts: 253
    • View Profile
Informatie rond "schoonmaak actie"
« on: 28 September 2011, 19:48:52 »
Beste Tweakcrafters,

Op de vraag naar meer informatie inzake de recente ban van een aantal admins en spelers, volgt hier deze informatie:

Wij zijn van mening dat de beslissing om admins en spelers te bannen volledig bij het admin team ligt en dat daar geen verantwoording voor afgelegd hoeft te worden, ook al liggen deze beslissingen nog zo gevoelig. Het zijn beslissingen die genomen horen te worden door het admin team en niet door de user-base.

Als je het hier niet mee eens bent, of als je denkt dat je wel recht hebt op verantwoording (ook al heeft de beslissing geen betrekking op jou) dan staat het je vrij om te gaan, alhoewel we dat natuurlijk zouden betreuren. Wij houden je in ieder geval niet tegen. Ga echter niet lopen schreeuwen, rellen en trollen want dat verandert toch niets aan de beslissing: deze is genomen en staat niet meer open voor discussie.

Tweakcraft is nooit een democratie geweest. De input van de VIP's over sommige in-game zaken en zaken die voor de VIP's belangrijk zijn is altijd welkom geweest, maar bepaalde dingen worden nu eenmaal binnen het admin team beslist. Er zijn een aantal mensen verwijderd van de server omdat zij in onze ogen continu tegen het algemene, gezamenlijke belang van de server en het team in gingen. Ook de discussies die gevoerd werden waren vaak niet constructief. Het is gewoon heel moeilijk om daar dan goed naar te kunnen luisteren. Uiteraard hebben we dat wel geprobeerd.

Grum kan, doordat hij meer buiten de community staat dan de andere admins, objectief kijken naar het drama van de laatste tijd. Het team is het er over eens dat er geen verkeerde beslissingen zijn gemaakt, we vertrouwen ook Grum in zijn oordeel en het is verder een interne kwestie. Hiermee is wat ons betreft de discussie gesloten.

Met vriendelijke groet,
Het admin team.

Ps. Als je toch nog vragen dan wel een constructieve bijdrage wilt leveren, zie ik ze graag in mijn inbox.
« Last Edit: 30 September 2011, 19:56:24 by Milenco »
Disclaimer
De content hierboven is door de eigenaar met de grootste zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ook aanvaardt de eigenaar geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke misvattingen.

Forum » Nieuws » Tweakcraft » Informatie rond "schoonmaak actie"