Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Gazeebo

Pages: 1 [2]
16
Support / Enchanting guide
« on: 2 December 2011, 20:48:35 »
Op deze website staan een heleboel tabellen met de hoogste kans om een bepaalde enchant te krijgen op een bepaalde level op een bepaalde tool/armor.
Dus als je wilt weten hoe je iets kan krijgen, ga hier even lezen ;)
http://pernsteiner.org/minecraft/enchant/

17
Projecten / [Concept]Skyworlds - Zonnestelsel
« on: 9 November 2011, 23:41:51 »
Vandaag was ik de Donald Duck aan het lezen op mijn werk toen er even niet zo veel klanten waren en Donald Duck zou een wereld beroeme astronaut worden omdat hij naar het planeetje achter Pluto ging zoeken.
Nou in elk geval, toen kreeg ik een briljant idee.
Waarom niet ons zonnestelsel namaken in skyworld?
Ergens in het midden een grote bol die de zon moet voorstellen en daarom heen de rest van de planeten.

Zou er vanuit de community ook animo zijn voor een project als dit?
En aangezien er ook nog wat gegraven zal moeten worden en wat eilandjes getermineerd moeten worden in Skyworld, gaan de Skykeepers er ook mee akkoord dat zoiets gemaakt mag worden ?
En ook nog een vraag over de plaatsing van de planeten. Het kan bijv. in lijnvorm gedaan zodat je goed het verschil kan zien in de planeten en de afmetingen etc. of in een random cirkel patroon ivm de verschillende rotatiesnelheid om de zon.

18
Projecten / National Park
« on: 2 November 2011, 13:59:52 »
Aangezien het andere topic hier over gesloten is maak ik even een nieuwe aan.
Er is de laatste tijd redelijk veel gediscussieerd over hoe we nou meer ruimte kunnen krijgen om te bouwen. Het is zelfs zover gegaan dat men er aan zat te denken om een extra server te openen.

Maar... nou kom ik toch weer dit struikelblok tegen. Ik heb geen idee hoe groot deze zone nou precies is, the national park, maar volgens mij is deze zone voor ong. 99% onbebouwd en word er ook niet aan gewerkt. De warp ervan is volgens mij inmiddels ook al verwijderd.

Thesec wou hier een stuk onbebouwd land van maken met een rail er doorheen maar volgens mij word hier helemaal niks meer mee gedaan. Is het sowieso wel de bedoeling dat men zo'n immens groot stuk land kan claimen met als doel er letterlijk niks mee te doen ?

19
Support / Zones verwijderen
« on: 12 October 2011, 23:49:07 »
Hallo,

Aangezien wij zelf niet meer zones kunnen/mogen verwijderen heb ik het verzoek om de volgende zones van mij te verwijderen :

mobspawn (ID  395) Dit is een kleine zone die gemaakt was op de mobworld om het spawn huisje te beschermen tegen grief en creepers. Aangezien mobworld niet meer bestaat mag deze zone ook weg.

nethertntzone(ID 391) Dit is een zone die Gunther even voor mij gemaakt had om tnt in de nether uit te testen ivm het feit dat netherrack bijna geen blast resistance heeft. Was leuk voor 5 minuten maar daarna ben ik er nooit meer geweest. Tevens denk ik dat deze zone in een andere nether is gemaakt dan degene die nu actief is. In elk geval, de zone mag van mij weg en anders zou ik in elk geval niet meer administrator van de zone willen zijn.

tnt_storage(ID 386) Dit is het kleine eilandje die naast de oorspronkelijke plaatsing van Hogwarts staat. Word al eeuwen niet meer gebruikt en is dus compleet nutteloos.

gazeeboforestville(ID 148) Dit is mijn huisje in mineville. Aangezien ik niks meer in dit huis heb staan wat waardevol is behalve een treefarm in de kelder en alleen leden van mineville bouwrechten hebben zou ik de zone graag verwijderd willen hebben.

hogwarts_basement (ID 233) Deze zone werd alleen gebruikt zodat tnt niet te diep zou penetreren in de grond. Omdat Hogwarts nu compleet is afgegraven is deze zone obsolete geworden en kan verwijderd worden.

Hogwarts ( ID 248 ) Nee... deze hoeft niet verwijderd te worden maar zou een dezer dagen wel in overleg verkleind kunnen worden om ruimte te maken voor andere projecten(de zone is namelijk 700 bij 700). Oorspronkelijk was het plan om alles om Hogwarts heen te bouwen zoals de quidditch pitch en weet ik veel wat nog meer in Harry Potter zit maar ik heb daar persoonlijk niet de tijd meer voor en anderen hebben er denk ik geen zin in. In elk geval, dit moet even een keertje besproken worden met mij en een admin/het admin team.

20
Support / Survival, en nu?
« on: 24 September 2011, 18:58:57 »
Dus ik heb een basis gebouwd en ik heb een paar mineshafts compleet leeg geroofd van resources e.d. en nu vraag ik mij dus af : en nu ?

Dus voor iedereen die niet weet wat ze nou moeten doen op de survival map, geef tips en advies! :D

21
Projecten / Hogwarts
« on: 20 September 2011, 12:33:46 »
Aangezien het vorige topic vooral gebrabbel is over het graven en hoe het wel en niet opschiet heb ik maar even de kans gegrepen om een nieuwe topic te openen die enkel en alleen over het bouwproces van Hogwarts zal gaan.
Ik wil ook nog graag iets duidelijk wil maken, aangezien ik hier en daar al wat "klachten" heb gehoord over wat er inmiddels gebouwd is.
In elk boek en in elke film is het kasteel anders qua inrichting en plaatsing van bepaalde gebouwen. Aangezien hier echt geen touw op te trekken is heb ik 1 kaart genomen en deze heb ik volledig nagetekend in minecraft dimensies (pixels!!) Dus het kan best zo zijn dat je een bepaald gebouw of een bepaalde kamer ergens tegenkomt waar je hem niet verwacht.
Dit komt omdat deze kaart een collaboratie is van alle boeken en films en het is dusdanig uitgetekend dat er zoveel mogelijk gebouwd kan worden met een zo mooi mogelijk resultaat.
En tevens is er een heel erg mooi excuus, het is een magisch kasteel dus het hoeft niet altijd hetzelfde te zijn ;)

/warp hogwarts

Graaf status : 100%
Hier en daar zal misschien nog een hoekje afgeschaafd moeten worden om het geheel mooier te laten lijken maar het gehele complex kan nu gebouwd worden.

Bouw status :
Tja.. in procenten moeilijk aan te geven maar de volgende gebouwen staan er inmiddels :

Entrance Courtyard
Entrance Hall
Grand Staircase

22
Algemeen / Water Shader mod
« on: 4 September 2011, 17:41:33 »
Hier is een mod die een soort van shader gebruikt op het water in minecraft waardoor het behoorlijk mooi word.
Ik zou zeggen check het eens en laat weten wat je er van vind

http://www.minecraftforum.net/topic/542215-173-water-shader-alpha-v3/

En hier is een Yogscast preview van de mod

http://www.youtube.com/watch?v=ZXxDnx_UE6I&feature=topvideos_entertainment

23
Support / TNT aan met flint&steel
« on: 10 July 2011, 17:02:52 »
Ik was weer even aan het graven in Hogwarts met wat TNT blocks en helaas is dit nu heel erg inefficient i.v.m. de laatste 1.7 patch.
TNT wil nu alleen nog maar aan met vuur en redstone.
Zou het mogelijk zijn dat er met flint&steel ook tnt aangestoken kan worden?
flint&steel maakt nu wel een mooie vlam maar aangezien vuur uitstaat gaat TNT er niet door aan.
Ik weet niet wat de mogelijkheden hiervan zijn en of er meer mensen interesse in hebben maar ik zou in elk geval eeuwig dankbaar zijn.(of in elk geval tot het graafwerk af is :P)

24
Support / Zones zonder rechten
« on: 22 May 2011, 11:22:09 »
Gisteren wou ik destroy rechten geven aan de default groep in hogwarts zodat iedereen mee kan hakken. Vervolgens werd de groep compleet verwijderd en ik kan het niet meer terug zetten.
Dus op het moment kan niemand meer in hogwarts komen behalve de mensen die individueel zijn toegevoegd.
Hetzelfde probleem met mijn eigen zone "lur", omdat ik wou proberen of het aan hogwarts lag of aan iets anders.

Maar goed,

Hogwarts kan niemand meer in.
Lur kan niemand meer in.

Dit topicje even als headsup voor het admin team dat dit niet de bedoeling was en zodra die permissions ofzo zijn gefixed dat deze zones nog op het "to-do" lijstje ofzo staan. Thanks.

25
Algemeen / Warplist
« on: 4 May 2011, 21:21:00 »
Ik stoor me al langere tijd aan de immens lange warp list en er zijn verschillende warps waarbij ik vraagtekens zet of ze het wel verdienen om een warp te hebben.
Dit is een persoonlijke lijst dus is puur mijn mening.

bukkittest <--waar word dit voor gebruikt? als het voor admins is, kunnen ze niet beter homes gebruiken ipv de warp list te vervuilen?

bos/guntherbos <-- is 1 bos niet genoeg? /warp bos is ook aardig verkapt lijkt het

hell <-- is dit iets wat echt iets moet voorstellen of is het een random iets wat echt iets moet voorstellen

icesphere/sphere <--sphere is epic, maximale radius. icesphere is precies hetzelfde alleen kleiner en ander materiaal. dus.. van mij mag icesphere wel weg.

nether & newbieworld <-- hiervoor kan je toch gewoon /world nether , /world newbieworld gebruiken?

rhenendael <-- persoonlijk project, waarom warp ?

skull <-- tja... een schedel. leuk. en het lijkt alsof hij niet eens af is.

snowpark<-- dit is vrij leeg.. hier en daar een paar standjes en wat lampjes en thats it.

thevault<-- nox is permanent gebanned dus dit ligt stil. warp is niet meer nodig lijkt mij tot iemand besluit het over te nemen en er iets moois van te maken

waterslide<-- is grappig... of toch niet ?

wereldeind<-- tja, een groot gebouw met een gat tot bedrock. niet zo speciaal meer lijkt mij ?

workbench<-- een grote workbench van arcanis. vind het niet echt warp waardig om eerlijk te zijn.

En dan om af te sluiten met de grote klapper.
Oeitown... tja.... kijk maar even rond en vertel dan maar wat je er van vind  ???


Tevens zijn er suggesties gedaan door meerdere mensen om de warp list op te splitsen in een paar categorieen. Dan zou je een wip lijst kunnen maken en een finished lijst.
Zoals het nu is, is de lijst gewoon te on overzichtelijk met te veel warps die naar mijn mening niet een warp waardig zijn.

26
Algemeen / Leeftijd
« on: 12 April 2011, 17:01:40 »
Ik ben erg benieuwd wat de gemiddelde leeftijd op dit moment werkelijk is op Tweakcraft.
Opties tussen 14 of jonger ivm de vouch checkbox van 14 of jonger en 25 of ouder ivm het feit dat ik niet 100+ opties wil maken :P

27
Support / plugin request
« on: 28 January 2011, 10:36:52 »
Is er een mogelijkheid om een plugin te ontwikkelen die een soort van ignore lijst bij houd? Zodat je mensen die je mateloos irriteren gewoon op een ignore lijst kunt zetten zodat je hun tekst niet meer ziet ?
Ik heb lang en breed lopen zoeken op mc.net maar ik kan helaas niks vinden.
Is er hier misschien iemand die weet of dit mogelijk is en of er misschien al zo'n plugin bestaat ?

Pages: 1 [2]