Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Milenco

Pages: 1 ... 41 42 [43]
631
Projecten / Re: Villawijk
« on: 30 October 2010, 23:46:56 »
Ik blijf niet erg enthousiast over je ontwerp Rvdm, sorry. Jij waarschijnlijk ook niet van de mijne. :P

Heb een nieuw ontwerp gemaakt (ik wil graag vast blijven houden aan het eiland idee met een symmetrisch ontwerp qua straten en plots. Dit is het kale ontwerp:



Wanneer het wordt geplaatst op een eiland:



Zo zou het eventueel ook kunnen aansluiten op de Tower Bridge (hier had ik het eerder vanavond over met zgmatty)

632
Projecten / Re: Villawijk
« on: 30 October 2010, 21:46:58 »
Mooi dat jullie het verder oppakken. Het idee van pleintjes spreekt me wel aan, maar ik ben eigenlijk niet zo'n voorstander ervan om Beverly Hills na te bouwen zoals in Rvdm's voorbeeld. Ik vind het persoonlijk gelijk weer terugvallen op een redelijk 'saai' ontwerp (no offense. Ik weet dat ik niet veel recht van spreken heb met m'n non-architectele aanleg :P) en daarnaast komt ook het idee van rijtjeswoningen/bebouwde kom terug met weinig ruimte voor natuur om de huizen heen.

Ik zal eens kijken of ik die pleintjes kan verwerken in m'n eigen ontwerp, waarbij ik gelijk de vorm van het eiland eens onder handen zal nemen. 

633
Projecten / Re: Villawijk
« on: 30 October 2010, 19:18:10 »
Nieuwe (snelle schets) van de villawijk, waarbij het concept van een wijk op een eiland (met 2 toegangspunten) is verwerkt, evenals meer ruimte tussen de kavels. De diameter van het eiland is nu 500 pixels en biedt plaats aan 30 villa's (hiermee wordt de exclusiviteit ook vergroot). Tevens is het hele eiland symmetrisch (wat ik zelf mooier vindt staan), maar lijkt het toch niet op een standaard saaie wijk.



Graag op- of aanmerkingen! :) Ben zelf in elk geval al een stuk meer tevreden over deze plattegrond.

Edit: Bij nader inzien is dit eiland wel iets té perfect rond. Ik wil de symmetrie van de huizen/wegen wel graag bewaren, maar ik ga het strand en het eiland een iets afwijkendere vorm geven nog. :P

634
Projecten / Re: Villawijk
« on: 30 October 2010, 16:46:40 »
Bedankt voor de reacties en tips. Ik moet toegeven dat ik zelf ook niet helemaal tevreden ben met de huidige 'saaie' vorm van de wijk maar kon er geen goede oplossing voor verzinnen (bij het schuin laten lopen van de straten bijv. ziet het er gauw een stuk minder mooi uit). Het ontwerp van Nitrox ziet er een stuk beter uit, dus ik denk dat ik daar een goed ontwerp voor ga maken (hoewel ik de straten denk ik wel recht houd met de voorgestelde vorm). Daarnaast kreeg ik vanmorgen de tip eens te kijken naar Starfish Island uit GTA Vice City en dat lijkt me ook een goed idee (een nagebouwde versie in Sim City: http://i31.tinypic.com/25yyex3.jpg ). Ik ga vanavond of morgen een plattegrond maken welke deze 2 ideeen combineert (dus een wijk op een eiland met een minder saaie vorm en meer afstand tussen de huizen). Daarnaast zat ik eraan te denken de kavels te vergroten tot 40x40 doordat een park grenzend aan elk huis in dit ontwerp ontbreekt.

635
Projecten / Re: Villawijk
« on: 29 October 2010, 23:50:39 »
Hoe bedoel je dat precies? Alle villa's grenzen nu direct aan een straat en ook aan een park. De witte markering heb ik snel even erop gezet, die ga ik nog uitwerken tot de kruispunten.

Of doel je op een rondweg o.i.d?

636
Projecten / Mineville
« on: 29 October 2010, 20:47:54 »
Mineville, het exclusieve villa-eiland voor de Tweakcrafters!

Indeling:


Regels:

Pages: 1 ... 41 42 [43]