Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - bReChThOu

Pages: [1]
1
Projecten / [WIP] Atlanta
« on: 7 November 2012, 21:31:10 »
Hallo allemaal,

Zoals velen al wel weten ben ik met een leuk projectje bezig!
Ik noem het Atlanta, omdat het ooit de bedoeling was Atlanta na te bouwen maar we zijn hier snel van afgeweken. 'We' zijn ik en Copyman, maar die laatste huppelt momenteel enkel nog maar rond; ik hoop dat hij ooit echt aan de slag gaat ! :)

De bedoeling is om een moderne high rise/skyscraper stad te maken. Zoiets als Tweakington zegmaar, alleen iets moderner en steeds gebouw per gebouw zodat er niet 10 onafgemaakte gebouwen rondspoken.

Voor de vormen van de gebouwen zelf zoek ik momenteel geen hulp, maar resources zijn zeker welkom, de donatiekist is altijd open.

Voor het interieur van de kamers/appartementjes ben ik wel nog op zoek. Iedereen die wil mag wat bedenken en wat uitproberen, geef maar een gil.

Gedurende het project zal ik deze post proberen up to date te houden!

Alvast een paar kiekjes:2
Algemeen / TweakCraft Crew
« on: 29 October 2012, 18:15:55 »
Hallo crew,

Aangezien we weer relatief veel spleef spelen, valt het ons op dat er vaak geen SGO online is om deze te resetten. Ook onze CM Milenco is amper nog online, dus daar hebben we ook niet zoveel meer aan tegenwoordig.

Zou het mogelijk zijn om iemand als SGO te benoemen die op andere momenten online is - of gewoon veel online is -  dan de huidige SGO.

Bij deze wil ik graag Hsheepypx voordragen als SGO. Hij kent bovendien ook veel af van WE dus dat zie ik als een pro.

Ik dring niks op, ik wil gewoon dat jullie het in beraad nemen en er eens met de admins over discussiƫren.

Voor de andere spelers die dit lezen: als jullie dit ook vinden graag feedback! :)


Groetekes,

Brecht

3
Support / Stats updaten niet meer?
« on: 3 September 2012, 14:14:26 »
Zoals iedereen wel weet ben ik gehecht aan de dagelijkse stats van 23:46, die ik voor het slapen gaan bestudeer en mij garanderen van een goede slaaprust. Nu werken deze sinds eergisteren niet meer, kan iemand er naar kijken? :x

4
Projecten / Statues
« on: 30 August 2012, 18:14:30 »
Ik wil graag een statue van mezelf maken in /warp statues
Ik had gedacht aan links van Lunitone, hij vindt het iig ok. Bij wie kan ik toestemming krijgen hiervoor, ik vermoed dat de makers/eigenaars niet meer spelen..

Pages: [1]