Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Maddox

Pages: [1]
1
Algemeen / Klein bouwspel
« on: 13 June 2012, 17:59:03 »
Hoi allemaal,

Vandaag bedacht ik een nieuw soort klein bouwspel. Ik heb een veld van 40 bij 40 blocks uitgezet en hierin staat een kist met verschillende items. Nu is het idee dat 1 persoon zich opgeeft om hier wat mee te maken. Ik geef die persoon dan rechten in de zone en dan moet hij alle blocks die in de kist zitten gebruiken om wat mee te maken.

Als deze persoon dan wat gemaakt heeft, hervul ik de kist met nieuwe items en dan geef ik persoon 2 rechten in de zone om wat te maken aan het bouwwerk van persoon 1 vast. Ook nu moet persoon 2 weer de hele kist leegmaken.

Dit proces gaat zo door totdat het veld vol is en er een leuk project staat. Als er dan nog animo voor is kan ik er eventueel weer een veld naast maken om het weer opnieuw te doen.

Opgeven om wat te maken kan hieronder, wie het eerst komt is wie het eerst maalt. Als er een zeer grote interesse voor is dan maak ik er nu al een 2de veld naast, zodat we 2 bouwwerken tegelijk kunnen maken. Al ben je klaar met bouwen, geef het dan door aan mij, dan kan ik meteen beginnen met de kist te hervullen.

Er zijn wel een paar kleine regels aan het spel verbonden.
- De complete kist moet leeg zijn(ook geen items weggooien aub, het komt allemaal uit mijn storage  :+).
- Je moet je gebouw in 1x afmaken, dus niet voor 1 dag weggaan en de kist half leeg laten staan. Als dat gebeurd geef ik je beurt door aan de volgende persoon.
- Je mag het gebouw van je medebouwers niet slopen/opruimen/aanpassen op enige manieren. je moet er mee samenwerken om wat groters te maken.
- Je mag niet op/buiten de smoothrand bouwen.
- Als je saplings hebt, mag je deze maximaal 1x planten om het hout ervan te verzamelen. Dit mag dus niet oneindig veel keer.
- De dirtvloer mag je slopen, maar deze moet je wel weer herbruiken.


Vanaf nu kunnen jullie je opgeven, en ik zal meteen de eerstvolgende persoon die een bericht plaatst hieronder rechten geven. :)

Je kan de bouwlocatie vinden met "/warp Bouwspel".

Voor enige vragen kan je bij mij zijn!

Groeten,

Maddox

2
Algemeen / Een leuk pakketje van Bol.com
« on: 27 October 2011, 17:02:53 »
Daarnet kreeg ik een leuk pakketje in de brievenbus. Hmm, wat zou het toch zijn?
Even voorzichtig papiertje eraf halen:
Oh my gosh, het is Battlefield 3 die ik gewonnen heb bij de Jubileum contests op de server!


Bedankt Vistu en bedankt Rhan21 en Meeloow voor de contests natuurlijk! <3

En kom allemaal natuurlijk regelmatig langs ingame of op het forum om te kijken of er nog meer mooie contests zoals deze zijn waarbij je leuke prijzen kan winnen!

Pages: [1]