Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mimix

Pages: [1] 2 3 4
1
Projecten / Re: GOLD
« on: 22 November 2015, 18:38:43 »
ik steun optie 6  :+

2
Tweakcraft / Re: Donatieronde
« on: 9 February 2014, 17:59:39 »
Ik zie een 15 euro donatie van iemand die Martijn heet, ik zou die graag aan de opening post willen toevoegen, maar weet niet wat diegene z'n ingame naam is. Of staat diegene er al bij?
Dat was ik, haha. Hoe lang kan de server met 800e vooruit?

3
Projecten / Re: Voyager
« on: 5 September 2013, 11:43:35 »

4
Projecten / Re: The Manhattan Project
« on: 10 August 2013, 17:07:40 »
Zeggen dat het op hunger games lijkt is zeggen dat ALLE middeleeuws geinspireerde gebouwen lijken op Citadel :+
mja die hunger game map is een van de bekendste maps van MC, misschien wel DE bekendste

overigens is dit niet negatief bedoeld, het viel mij gewoon op

5
Projecten / Re: The Manhattan Project
« on: 10 August 2013, 17:00:31 »
sommige gebouwen zijn idd lelijk, maar sommige zijn wel mooi


6
Projecten / Re: The Manhattan Project
« on: 10 August 2013, 16:54:08 »
Lijkt erg op die hungergames map

7
Tweakcraft / Re: Tweakcraft over op 1.6.2
« on: 10 July 2013, 15:01:08 »
standaard zou zijn zonder borders   :P

8
Tweakcraft / Re: Tweakcraft over op 1.6.2
« on: 10 July 2013, 14:43:52 »
Ik snap je punt mhirr. Maar aan de andere kant, we kunnen ook al mossy cobble en glowstone enzo craften. Zadels en nametags zijn wat dat betreft veel onschuldiger.

9
Projecten / Re: Chengdu
« on: 9 July 2013, 19:29:30 »
gaaf   8)

10
Algemeen / Re: Het grote topic der verwijdering
« on: 7 July 2013, 02:47:20 »
Hij werd met die vraag naar mijn inziens voor het blok gezet. Het was al lang duidelijk dat brecht niet door zou gaan, hij is al een hele poos niet ingame geweest. Bij een "nee" was zijn project verwijderd, bij een "ja" had hij gelogen. Ik denk dat brecht liever zijn project, waar hij velen uren aan heeft besteed, nog op main had zien staan.

Mijn punt is, als er ruimte nodig is voor nieuwe projecten, verwijderd dan eerst de oude lelijke troep in plaats van projecten waar duidelijk veel tijd en creativiteit in zit. Op deze manier worden mensen aangezet om echt iets moois en origineels neer te zetten, in plaats van het zoveelste stonebrick kasteel.

Niet alles te serieus nemen, zeker niet op het internet. Ik speel nog altijd graag op TC en het is zeker niet mijn bedoeling om dingen op te blazen  *;

11
Algemeen / Re: Het grote topic der verwijdering
« on: 7 July 2013, 02:11:30 »
Dat kan zo zijn, maar een paar dagen eerder was ik getuigen van een uiterst felle discussie tussen brecht en de admins over het voortbestaan van zijn projecten. Ik heb het idee dat er momenteel bij brecht eerder sprake is van een vorm van defaitisme, dan van een oprechte wil om zijn eigen projecten te doen verdwijnen.

12
Algemeen / Re: Het grote topic der verwijdering
« on: 7 July 2013, 01:59:07 »
Op TS ben ik altijd extra lief. Maar als je aan brecht komt, dan kom je aan mij. Het irriteert mij vooral dat een mooi project als Atlanta eerst wordt verwijderd, terwijl er nog tientallen oerlelijke en veel oudere projecten zijn op main. Het lijkt erg willekeurig en mogelijk zelfs een manier om brecht een hak te zetten.

13
Algemeen / Re: Het grote topic der verwijdering
« on: 7 July 2013, 00:31:58 »
Nee. Hij heeft al zijn projecten laten verwijderen omdat hij er niet meer aan wil werken. Hij heeft zelf aan admins gevraagd of dat kon. En je let niet echt op inderdaad. Er zijn al heel veel projecten gerestored. Niet alleen brechthou zijn zutjes.
Ah, dat wist ik niet van brecht. Geheel vrijwillig dus.

En ja, het was mij al opgevallen dat meerdere projecten recentelijk verwijderd zijn. Er zijn echter nog veel projecten over die 2+ maanden inactief zijn. Vandaar dit topic, puur als hulp!

14
Algemeen / Re: Het grote topic der verwijdering
« on: 7 July 2013, 00:11:17 »
Mimix? Wat is er in je gevaren? M'n eerste 'project', waar ik omdàt het m'n eerste project is, nog steeds trots op ben... daar heb ik zeker al een jaar niets meer aan gedaan. M'n Tweakstreet verbindt juist oude projecten, aan de weg zelf wordt niet meer gewerkt. Moeten Tweakstreet en m'n onderwaterkasteel nu weg? En leg nog eens uit waarom er sowieso wat weg moet? Wil jij daar gaan bouwen? Wil iemand anders daar gaan bouwen? Vertel het me: ik ben het spoor helemaal bijster.
Ik loop ook graag door oude projecten, van mij hoeft er dus niks verwijderd te worden (zolang er genoeg ruimte is). Echter wil ik wel voorkomen dat projecten totaal willekeurig verwijderd worden. Vandaar dit topic, om de admins te helpen zich aan hun eigen regels te houden!

15
Algemeen / Re: Het grote topic der verwijdering
« on: 7 July 2013, 00:02:45 »
museum staat nog steeds op mijn todo lijst dus blijft lekker staan.
tevens is er een lack aan admien x-ray dus we kunnen niet zien of een bepaald project nog een storage heeft of hoever we naar beneden moeten. ook is er heel veel ander spul weggehaald waar je totaal geen weet van hebt. zoals een groot ander project VOC. enzo we doen het wel gedeeltelijk.
magma plaza zit een groot storage onder en die persoon heb ik volgens mij deze maand nog online gezien weet ik niet zeker
Theater van Quasyx: zie ik nog wel afkomen ooit.
Ah, dus als een project op een "to-do lijst" staat dan zal het nimmer verwijderd worden? En dezelfde regeling geldt voor storages begrijp ik?

Brechthou heeft gevraagd of al zijn projecten gerestored konden worden. En Al Qasr krijgt een doorstart door Bazkara, mij en wat anderen als 1.6 er is. De rest van de projecten weet ik niet.
Gaat brecht er dan wel weer aan werken? Het is immers niet af en staat al maanden stil. :S

Mag ik mimix er ook duidelijk op wijzen dat je te dicht op andere projecten bouw?
http://i.imgur.com/7jEP701.jpg?1
De des betreffende vuurtoren is gebouwd door spelers die al maanden(!) noch ingame, noch op IRC zijn geweest. Het project staat dus al langer dan 2 maanden stil. Nu is de vraag of de vuurtoren al "af" is. Gezien het feit dat ik nimmer de mogelijkheid heb gehad om met de desbetreffende spelers in contact te komen, ben ik helaas er toe gedwongen er omheen te bouwen. Mochten deze spelers ooit weer online komen, en mocht men er dan bezwaar tegen aantekenen, dan zal ik uiteraard mijn project verplaatsen.

Pages: [1] 2 3 4