Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Otherside

Pages: [1]
1
Support / Re: Teamspeak voor Tweakcraft?
« on: 3 May 2011, 09:04:43 »
Wat is er gebeurd met de oude TeamSpeak server?  Bij het begin van de server (nog bij Technicality) bestond er ook een TS server maar erg druk was het daar niet.

Als er een server komt, stem ik wel voor Mumble vanwege de kwaliteit en het is beschikbaar op alle platformen waarop Minecraft kan gespeeld worden.

2
Projecten / Re: Mineville
« on: 3 March 2011, 14:45:20 »
Ik heb je 2 keer toe uitstel gegeven en aangegeven dat je plot verdwijnt als je het niet afmaakt. Daarnaast was je voor vandaag anderhalve maand niet aanwezig. Je hebt dus _totaal_ geen reden zo uit te vallen. Maar goed, ik heb al je spullen veilig opgeslagen in aparte kisten in m'n storage. Geef maar een gil als je online bent, dan kan je het terug pakken..
Ik snap zgmatty wel: zomaar een heel bouwwerk gaan slopen omdat het nog niet "af" is op een willekeurig gekozen datum.  Ik vind het nogal erg dat er beslist wordt om gebouwen te slopen omdat de eigenaar een tijdje niet online is geweest.  Wil dat dan zeggen dat bouwwerken alleen blijven staan als de eigenaar iedere dag minstens 1u online is of zo?  Die vreemde regels zijn ook vrij laat vermeld geweest en mensen die van in het begin een villa bouwen in MineVille wisten nog helemaal niets van die regels.

Ik zou er in ieder geval ook niet mee kunnen lachen.

3
Projecten / Re: Plotcity
« on: 25 February 2011, 07:58:19 »
Ik zie amper waar de rode vlakken liggen, het verschil met bruin is nogal klein.

Wel jammer dat dit blijkbaar exact dezelfde layout gebruikt als plottest2.  Niet dat het een slechte layout is, maar iets anders zou wel leuk geweest zijn.

Pages: [1]