Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Comgenie

Pages: [1]
1
Tweakcraft / Re: TweakCart2
« on: 18 July 2012, 00:01:12 »
Yay! :). Het moment waar we allen lang op hebben gewacht :).

2
Support / Re: Zones: carts kunnen plaatsen
« on: 15 July 2012, 03:22:56 »

3
Algemeen / Re: Beste admins,
« on: 12 May 2012, 22:44:03 »
Zelf zit ik al wel een langere tijd op Tweakcraft. Soms wat meer dan andere keren. Ik ben het wel eens met de punten van Alex. Sowieso is het hele community-gevoel een stuk minder geworden. Dit komt natuurlijk door de grote afsplitsing naar CB van vele vaste users. Maar ook wel omdat de community de samenhang verliest.

Als normale speler merk ik zelf dat er veel kleine groepjes zijn met mensen die alleen met elkaar bezig zijn en niet met andere mensen op de server. De contests zijn wel goed, Maar er zijn verder geen grote projecten meer waar iedereen aan mee werkt. Plotprojecten zoals Plotcity zijn ook niet meer zo populair als voorheen. De admins zijn vooral bezig met elkaar, en iedereen wordt verder lekker met rust gelaten tenzij ze iets fout doen. Aan de ene kant is dat natuurlijk fijn als speler. Maar als community schiet dat niet op.

Verder heb ik zelf ook het gevoel dat alles ook steeds strikter wordt. Meer regels en meer gedoe eromheen. De tweakers.net oorsprong is duidelijk zichtbaar :P. Tweakers.net staat bekend om hun vele regels (Zie de vele topic-warnings op GoT). De community-deel zit daar vooral in de HK waar de regels wat losser zijn. Ik vrees dat tweakcraft diezelfde kant aan het opgaan is. Technisch en qua inhoud zit het allemaal wel goed, maar door de regels en gedoe schrikken mensen af. Terwijl het met zo'n relatief kleine gebruikers aantal toch totaal niet nodig is. Mijn tip is ook om mensen gewoon meer vrijheid te geven. Laat ze een rotzooi van dingen maken als ze dat willen in plaats van alles proberen te voorkomen. Ze horen snel zat als iemand er last van heeft en meestal lost het zichzelf prima op.

Om de oude sfeer van vroeger terug te krijgen is gewoon een flinke aanpak nodig (en misschien zelfs een reset, wel de maps als download aanbieden). De focus moet niet meer liggen op zo mooi mogelijke projecten om te showcasen aan bezoekers, maar op de community zelf. En als er uit de community mooie projecten komen is dat mooi mee genomen :P.

4
Tweakcraft / Re: Wijziging adminteam
« on: 27 September 2011, 22:17:31 »
[..] of dat vistu toch nog even die euro's aan de server geeft op mijn naam.

Op deze manier?

Anyway. Jammer maar begrijpelijk van je besluit Vistu. Jij was vaak een van de weinige personen die de rare ideeën van de andere tegen hield. De community en succes van tweakcraft zou er zeker niet zonder jou zijn geweest :).

5
Ik vind het opzich wel leuk om er serieus aan mee te werken :). Met dingen ontwerpen/in elkaar zetten en mensen uit te horen voor content :P. Desnoods als leidende persoon, als dat beter uit komt. Ik heb veelste veel tijd :P, En veel photoshop ervaring. Met de grote van de huidige community en de activiteit op de server, is er zeker wel een maandelijkse editie met veel content te regelen.

6
Zo'n tweakcraft magazine zou wel heel tof zijn :), ik zeg doen!

7
Algemeen / Re: Nieuw VIP-Forum, aanmelden hier
« on: 4 May 2011, 22:47:30 »
*meld zich ook*

8
Algemeen / Re: Warplist
« on: 4 May 2011, 22:20:19 »
[..]

/homes ?
Zijn per persoon, dus dan zou iemand eerst erheen moeten lopen en zelf de home moeten setten. Kan wel, maar is net even wat onhandiger voor mensen die er voor het eerst heen gaan.

9
Algemeen / Re: Warplist
« on: 4 May 2011, 22:02:22 »
Ik zou het zelf anders juist een geweldig idee vinden als je gewoon per region een warp zou kunnen krijgen. Dan is het voor iedereen makkelijker om ergens te komen. Ja natuurlijk, ik zou kunnen betalen voor VIP, en de 3 andere waarmee ik speel ook. Dan kunnen we tp'en, voor die paar keer in de week dat we dat nodig hebben. Behalve dat er dan altijd iemand aanwezig moet zijn. Zo kan je niet ff makkelijk als je bij iemand die ook MC heeft bent, diegene even op tweakcraft laten gaan en even snel laten warpen naar wat je hebt gemaakt en waar je trots op bent. Tenzij je natuurlijk een laptop mee had toevallig. Het is gewoon fijn, het stoort niemand en het helpt de community ;).

10
Algemeen / Re: Warplist
« on: 4 May 2011, 21:49:58 »
Ik ben er mee eens dat sommige warps in dat opzicht niet zoveel voorstellen. Maar ik ben zelf er veel meer voor om een extra /listwarps commando (of gewoon de minder boeiende niet vermelden), voor alleen de echte bijzondere (voltooide) projecten te maken. Een warp is om veel meer redenen gewoon handig om te hebben. Zeker als er geen warp in de buurt van je region zit.

Ter verdediging van OeiTown: Nee, het is geen plaats met megaprojecten of een heel goed uitgewerkte stad met een thema of iets. Nee, het is gewoon een plek waar ik met 3 andere (met een stuk minder mc ervaring) lekker bouwen, experimenteren en lol maken. Bezoekers zijn altijd welkom en zullen van alles kunnen ondekken in, onder, op en naast onze gebouwen. En natuurlijk: OeiTown is nog niet eens zo oud, er komt nog een heleboel bij :).

11
Projecten / Re: Plotcity
« on: 22 April 2011, 09:26:48 »
Plotcity is zeker niet meer zo leeg. Als ik alleen al kijk hoeveel erbij is gekomen in de afgelopen maand dan is het over een tijd toch echt al vol. Het is enorm egoïstisch om 2 plots te nemen voor jezelf. Als je een groot gebouw wilt maken, kan je dat ook gerust buiten plotcity maken. Het zijn juist de beperkingen in plotcity die het leuk maken om er te bouwen en ook om andere plots te bekijken. Mensen die 2 plots hebben, lopen het risico hun 2e plot te verliezen zodra plotcity vol staat. Stonden er toevallig nog chests met stacks met diamond blocks in? Awh wat jammer ;).

Wat je wel kan doen, als je zo graag een brug wilt: Zorgen dat een vriend de plot naast je gaat gebruiken (die er tegen aan zit, niet aan de andere kant van de weg). Zo heb ik met 2 andere 3 woningen die met een kleine brug zijn verbonden met elkaar. Toevallig naast de plot van jermed ;)

Pages: [1]