Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - R0SSI

Pages: [1] 2
1
Support / Re: TweakCart2
« on: 2 November 2012, 11:31:29 »
Geen idee of het een TweakCart bug is, maar ik kan oneindig veel carts krijgen. Wanneer er nog 2 carts in de dispenser zitten, blijft hij nieuwe eruit sturen. Terwijl het aantal niet lager wordt.

Kunnen anderen dit bevestigen, dat dit puur aan TweakCart ligt?

2
Support / Re: Minecraft 1.4.2 client door Milenco
« on: 2 November 2012, 00:00:30 »
Super!! Beide erg bedankt!

3
Support / Re: TweakCart2
« on: 31 October 2012, 09:15:03 »
@Rossi, invert inverteerd de werking van hoe de elevator wordt aangestuurd met redstone, oftwel was het eerst als je de elevator powered dat ie dan omhoog gaat nu gaat ie dan omlaag.

Aah oké. Iemand al naar dat chest probleem gekeken?

4
Support / Re: TweakCart2
« on: 31 October 2012, 00:16:48 »
Is dit part van TweakCart2 ? of een andere mod. Ik kon het namelijk niet terugvinden in de source op github.

Edit:
Zie hieronder. Gevonden!
https://github.com/TweakCraft/TweakCart2Plugins/blob/master/Elevators/src/net/tweakcraft/tweakcart/elevator/ElevatorParser.java

En naast Up en Down is er ook Invert

Wat doet invert dan precies?

5
Support / Re: TweakCart2
« on: 29 October 2012, 20:48:38 »
Om elevators omhoog of omlaag te laten gaan, plaats je up of down op de tweede regel.

Edit: Waarom ben ik nu weer ingelogd als Vera :S
elevator up
of
elevator down
was het toch?

Moet op tweede regel zover ik weet.

Edit: Net getest, moet echt op tweede regel. Dus:
elevator
down

6
Algemeen / Re: Community project.
« on: 15 June 2012, 15:37:24 »
zijn er nog mensen bezig met het designen van een eiland?

Je hebt het mij nog niet uitgelegd!

=== Vera (zit achter pc van vriend)

7
Algemeen / Re: Beste admins,
« on: 13 May 2012, 09:23:40 »
Ik zelf speel nog niet heel lang Minecraft. Kortom voor mij is er nog een groot grijs gebied, wat ik nog niet ontdekt heb, niet weet en dus nog moet uitvinden. Ben ik daarom een mindere builder dan iemand anders? Nee. Enkel moet ik nog een aantal zaken uitvinden, die andere wel weten. Als voorbeeld ga ik even naar de sheepfarm. Ik weet toevallig zelf pas sinds een maand dat ik met een schaar wol van schapen af kan halen. Voorheen vermoorde ik ze altijd en had ik mijn wol, geloof mij heel veel mensen die nog niet zo lang Minecraft spelen doen het op die manier. Nu krijg je als je naar de sheepfarm gaat heel mooi in de chat te zien inderdaad dat je de schapen niet moet killen maar een schaar moet gebruiken. Heel goed, maar is het heel vreemd dat mensen dat soms missen - niet lezen? Ik let niet altijd even goed op de chat. Vaak ga ik op IRC kijken en terug lezen. Nu heeft mijn broer(tje) (ook al 24 ondertussen) per ongeluk toch schapen vermoord want hij wist dat dus bijvoorbeeld nog niet.

Zodra er gevraagd werd wie ze had vermoord, heeft die dat gezegd, aangeboden te helpen maar dat werd met een arrogantie ten top van de hand gewezen. Sheepfarm is daardoor nu whitelisted waarvan ik denk, het had anders opgelost kunnen worden.

Kortom dit was pure onwetendheid, hij voelt zich lullig daaronder en dan heb ik zoiets van dan zijn regels mooi maar is er een andere oplossing. Begrijp me niet verkeerd, als iemand opzettelijk iets sloopt, iets uit kisten pakt prima meteen beun. Eigenlijk kom ik hierbij weer bij het helpen van "nieuwe" mensen. Dat is echt de sleutel tot het verkrijgen van een betere community.

Dit ben ik met je eens, sommige mensen weten inderdaad nog lang niet alles van MC. Dat van schapen wist ik eerst ook niet en ben blij dat ik het al wist voordat ik naar sheepfarm ging. Het is ook jammer dat je broer op zo'n manier de grond in geboord wordt. Terwijl hij aangaf dat hij het niet wist en best wou helpen om het te herstellen.

En ik geef je ook gelijk hoe newbies soms behandelt worden, men kan inderdaad veel positiever zijn tegenover hen. Ook omdat sommige niet alles weten van de server, bijvoorbeeld local chat, warps, etc. En daarbij hebben sommige geen zin om in het begin steeds in de chat te lullen als ze eerst het spel willen spelen, dat had ik namelijk in het begin ook. En over cobble huisjes, de meesten vinden het niet mooi, maar dan had je niet mijn bouwwerk moeten zien in newbieworld toentertijd. Sommige, zoals ik toen, weten niet hoe je aan stone kon komen. Kraak newbies dus niet af, maar vertel hoe ze het wel kunnen doen.

8
Algemeen / Re: Beste admins,
« on: 12 May 2012, 11:03:54 »
Ik joinde Tweakcraft vorig jaar zomer en ben tot nu toe zeer tevreden over de server zelf. De admins proberen wel ten alle tijde de server soepel lopende te houden. En wanneer iets niet perfect werkte, zoeken ze dat ook uit, is mijn gevoel.
Het voortrekken van bepaalde users kan komen, omdat de relatie tot die users anders ligt. Als het grootste gedeelte van de tijd gezellig en leuk met de anderen praat, mag een grap er best vanaf lijkt mij. Helaas kan ik er niet echt over oordelen, want bans / beuns maak ik niet vaak mee en weet dus niet echt wat er dan speelde.

Tweakcart is een gevoelig onderwerp, mede omdat versie 1 nogal wat bugs kon vertonen en wanneer ze 1 bug hadden opgelost, ontstond er weer een andere. Dat werkt een programmeur al behoorlijk op de zenuwen, laat staan als er dan ook nog eens users beginnen te mekkeren ;) Want er zijn redelijk veel mensen die Tweakcart gebruiken. Tweakcart 2 willen ze namelijk zo maken dat het gemakkelijk up te daten is en daarmee snel bugs kunt vinden en oplossen. En niet zoals nu met Tweakcart 1 dat het een loshangende en we bouwen een plugin met her der een functie stijl. Er zit veel tijd in het goed ontwerpen en bouwen van software en ze hebben ook wel andere dingen te doen dan aan de plugin te werken. Maar het zou natuurlijk fijn zijn als er bijvoorbeeld een draadje komt waarin verteld wordt waar de programmeurs mee bezig zijn en hoe ver ze al zijn. Dit lijkt mij een kleine moeite en dan weet men wat ze aan het doen zijn en hoever jullie zijn. Ze hoeven dan de programmeurs niet steeds om de kop te zeuren.

9
Tweakcraft / Re: De coolste meeting ever!
« on: 5 April 2012, 09:27:49 »
202KM met de auto, en ik heb geeneens een auto. Dit schiet toch niet op, doe het dan meer centraal. Zoals het er nu uitziet ga ik niet mee.

Zoals eerder aangegeven: het was niet meer mogelijk om centraal iets te vinden. Maar als iemand nog een plek wist, kon hij of zij dat aangeven ;)

10
Support / Re: [Plugin] TweakCart 0.2.4
« on: 2 April 2012, 14:49:29 »
Sorry dat ik de er zo nu en dan om vroeg, maar ik was gewoon benieuwd hoe het ermee stond ;) Voor de rest is het een super plugin en natuurlijk zit er veel werk in!
Succes in ieder geval met jullie tentamens!!

11
Tweakcraft / Re: Aftreden van Rhan als CM
« on: 28 March 2012, 23:29:28 »
Super wat je allemaal gedaan hebt als CM! Ik zie je vast wel weer een keer in-game ;)

12
Algemeen / Re: Data potentieële meeting
« on: 19 March 2012, 19:45:11 »
Ik kom zelf bij de zeedijk weg en met de trein / bus kun je ver komen. Desnoods pickt iemand je op vanaf het station op ofso ;)

13
Algemeen / Re: Potentiële TC meeting
« on: 13 March 2012, 10:31:13 »
Ik heb weinig keus  :+ Maar mij lijkt het ook super leuk  *O*

14
Support / Re: Minecraft 1.2.3 client door Milenco
« on: 6 March 2012, 19:43:36 »
Werkt niet meer onder mac :(

En wat werkt er niet? Zwart scherm? Dan moet je even de laatste LWJGL installeren, dat hielp in iedergeval bij Ubuntu.

15
Support / Re: Minecraft 1.2.3 client door Milenco
« on: 5 March 2012, 17:43:54 »
Hoeland zal het ongeveer duren totdat Optifine erin komt? Wil die er namelijk graag bijgebruiken en hier heb ik gelijk handige combo.

Gisteren was optifine ronde 40%, vandaag al 90%. Dus het zal niet lang meer duren denk ik zo ;)

Pages: [1] 2