Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Author Topic: Projecten op website  (Read 26353 times)

Milenco

  • VIP
  • Held
  • **
  • Posts: 1488
    • View Profile
Projecten op website
« on: 6 June 2011, 23:43:55 »
Op veler verzoek is het Projecten-deel op de website gelanceerd. Hier kan iedereen zijn projecten showcasen aan anderen. Daarbij kan je zelf foto's toevoegen en een omschrijving opgeven. Ook is het mogelijk om op andermans projecten en foto's te reageren.

Wil je ook een project toegevoegd hebben aan de website. Aanvragen van een project kan je hier doen. Een admin zal vervolgens je aanvraag bekijken en mogelijk goedkeuren. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan kan je in je User CP je project beheren. Dat wil zeggen: Een beschrijving en foto's toevoegen en mogelijk extra informatie.

Heb je dit gedaan? Publiceer dan je project door deze zichtbaar te maken om het te delen met de rest. We willen als admins graag enkel projecten met inhoud op de website hebben. Daarom stellen we als eis dat je in ieder geval één foto toevoegd en een nette beschrijving maakt. Daarnaast moet alle informatie kloppend zijn. Admins zullen hierop pro-actief controleren en een project onzichtbaar maken of bij herhalen verwijderen.

Veel plezier met de nieuwe aanwinst op de website!
« Last Edit: 7 June 2011, 00:13:44 by Milenco »

Scriptor

  • Guest
Re: Projecten op website
« Reply #1 on: 7 June 2011, 08:36:44 »
Yay, relax man! goedbezig!

Forum » Nieuws » Tweakcraft » Projecten op website