Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - ds_barf

Pages: [1]
1
Support / Ook ik gebeunhaasd???
« on: 16 May 2011, 08:16:43 »
Hey guys, wilde net van mijn heerlijk vrije ochtend gaan genieten toen we ineens opmerkten dat ik grijs was - Ik ben gebeunhaasd! Waarom? :P Ik heb niks verkeerd gedaan in elk geval!!! Kan iemand opheldering geven (en het uiteraard fixen ;))

Thanks ds_barf

---EDIT

Ok ik weet het ondertussen en zal het even uitleggen :)

Ik heb voor de single player een mod geinstalleerd waar bij je een kaartje ziet en daarop kun je recources zien die op jouw laag of er net onder zitten. Single player is toch enkel voor het kloten en experimenteren en dan is dat wel makkelijk :P

Voor mp heb ik het eigenlijk nooit aangezet maar af en toe komt het kaartje ineens omhoog omdat ik met mn dikke vingers per ongeluk de enable knop aantikte - en ja als ik dan zag dat er vlak in de buurt een stuk ijzer zit ga ik natuurlijk niet snel de andere kant op :P Helemaal verder niet bij nagedacht natuurlijk. Ik heb het inmiddels ge-uninstalled en over een weekje is mn beunperiode voorbij dus dan ben ik er weer!

Is er overigens geen server-mod die laat zien dat mensen een mod aan hebben staan? Met een waarschuwing bij het inloggen kunnen mensen hier meteen even korte metten mee maken :)

Tot volgende week *zwaai*

ds_barf


Pages: [1]