Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MinecrafterII

Pages: [1] 2
1
Nice! En dan maar hopen dat de map niet tegen het eind van de maand alweer vol ligt :P.

2
Support / Re: Minecraft 1.4.2 client door Milenco
« on: 3 November 2012, 11:42:36 »
Zeer mooi werk weer zoals altijd! En vooral zo doorgaan!

3
Algemeen / Re: Tekkit!
« on: 30 October 2012, 21:10:43 »
*knip snip lange post*

Ik vind tekkit totaal geen ander spel dan minecraft, een verrijking op het originele spel is het als het aan mij gevraagd wordt. Voortbouwend op je vergelijking van tweakers(tweakcrafters?) met een voetbalelftal dat interesse toont in tafeltennis. Het gaat natuurlijk niet werken als de helft hun tijd ergens anders in gaat steken. Je vergelijkt hier twee verschillende sporten met elkaar, wat voor mij niet opgaat voor minecraft en tekkit. Ik zie minecraft en tekkit eerder als voetbal met toegevoegde elementen. Dit kan reiken van twee ballen in het spel tot 3 teams van 8 personen elk, met 2 verschillende goals en 3 ballen(om maar een extreem voorbeeld te noemen). De basisregels van voetbal gelden hier nog steeds, maar er zijn ook extra regels omdat er meer elementen aanwezig zijn. Wat jij vergelijkt zijn twee verschillende dingen die in de basis verschillend zijn, en misschien op enkele punten een overeenkomst laten zien. Tekkit is in mijn opzicht nog steeds minecraft zoals we dat allemaal kennen, alles wat je in het origineel kon, kan hier nog steeds. Maar je hebt de mogelijkheid om zoveel meer te doen. En als je tekkit om de een of andere reden zat wordt kan je net zo makkelijk weer terugkeren naar tweakcraft zoals we dat nu kennen. In mijn ogen is er niets mis met mensen die wat nieuws willen proberen met mensen waar ze vaker mee omgaan. Samen iets nieuws proberen is lang niet zo overdonderend als er alleen aan beginnen.

4
Algemeen / Re: Tekkit!
« on: 28 October 2012, 20:40:28 »
Als ik de notulen van de vip meeting van mei dit jaar erbij haal, waar tekkit ook besproken is, is het grootste argument om geen tekkit te gaan gebruiken het mogelijke splitsen van de community is. Dit is en blijft natuurlijk een risico, maar ik heb wel bij mezelf gemerkt dat ik na een tijdje, wanneer ik pretty much alles automatisch heb draaien op technic/tekkit toch weer zin krijg om dingen met de hand te minen en te bouwen zoals op tweakcraft de bedoeling is, om die extra uitdaging toch weer te ondervinden.

Dus ik sluit me aan bij harm en anderen betreft het maken van een poll/stemming voor het opzetten van een tekkit server(zij het tijdelijk). Een tekkit-test server kon misschien opgezet worden op de tweakcraft test server? Dit zag ik in de vipmeet logs en volgens mij wordt de testserver(waarvan ik niet eens wist dat deze bestond) momenteel niet heel intensief gebruikt. Excuses als ik er hier helemaal naast zit.

5
Projecten / Re: weg is weg
« on: 4 October 2012, 15:38:05 »
Ja, m'n bieb is niet meer dan een skelet, maar ik bouw er nog steeds aan, hoewel het slechts klein stukje bij klein beetje is :P

6
Projecten / Re: weg is weg
« on: 20 September 2012, 22:07:33 »

7
Projecten / Re: weg is weg
« on: 19 September 2012, 13:37:46 »
Het ziet er al heel leuk uit zoals het er nu bestaat en ik kijk uit naar meer. Zal overigens niet zo moeilijk zijn aangezien de weg voor m'n eigen project loopt. Misschien een idee om in de toekomst ook een splitsing daarnaar te maken?

8
Tweakcraft / Re: Adminwijzigingen
« on: 14 September 2012, 13:14:36 »
Hartelijk dank iedereen en niets minder dan heel veel succes sheep!

9
Tweakcraft / Re: Adminwijzigingen
« on: 14 August 2012, 10:08:36 »
Van harte allen! En welkom terug jelmar!

10
Tweakcraft / Re: Tijdelijke survival-wereld
« on: 2 August 2012, 11:06:49 »
En hoe zit het met lapis lazuli? Zelf vind ik dat deze grondstof ook in de 'shinie' categorie valt.

11
Tweakcraft / Re: Communitymanager en andere adminwijzigingen
« on: 13 July 2012, 12:41:23 »
Ook vanuit Frankrijk hier gefeliciteerd milenco en freaker, en ook bedankt voor jullie inzet jelmar en edoxile!

12
Algemeen / Re: Survival discussie topic
« on: 27 June 2012, 18:59:47 »
plug-uit? :P

13
Algemeen / Re: Survival discussie topic
« on: 24 June 2012, 21:22:40 »
Zou het een idee zijn om statistieken bij te gaan houden van wie het langst in leven blijft oid? Vergelijkbaar met de spleef statistieken, dan heb je gelijk iets om naar toe te werken

14
Algemeen / Re: Community project.
« on: 21 June 2012, 17:18:16 »
Misschien een waterval?

15
Tweakcraft / Re: Informatie betreffende duping
« on: 19 June 2012, 10:31:38 »
Ik heb denk ik 1 of 2 blokken TNT mee terug genomen naar de main world, al heb ik geen idee hoe precies. Ik heb ze niet afgestoken en ik zal ze ook in m'n afval verbrander gooien.

EDIT: blijkt nu dat ik ze nergens meer kan vinden omdat 1) ik ze weg heb gestopt zonder erbij op te letten of 2) ik er al vanaf ben. either way: ik heb niets meer(bij de hand)

Pages: [1] 2