Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - MinecrafterII

Pages: [1]
1
Projecten / TC national library
« on: 12 April 2012, 19:21:28 »
Hallo allen, ik ben al een tijdje bezig om een mooi concept voor een project de grond uit te stampen, maar dit sloeg in als een donderslag bij heldere (nacht)hemel, waarna ik gelijk verder ben gaan denken.

Mijn idee is dus een bibliotheek waar de oude citadel kathedraal zijn gelijke haalt. de grove schetsen die ik op de eerste nacht half wakker gemaakt heb laten zien dat het gebouw zelf op een plateau van 120 bij 200 komt te staan, wat nog groter kan worden bij de constructie van... een tuin? Vlak grasland? Ikzelf denk dat zoiets wel mooier zou zijn, aangezien dit plateau hol zal zijn, mogelijk met de opslag/kluizen/geheime archieven erin.

Er moet nog een hoop uitgewerkt worden, maar ik denk dat ik binnen niet al te lange tijd een redelijk accuraat concept klaar kan hebben. Maar post gerust suggesties, een mogelijke plek op de map(ik heb geen idee hoe ver een dergelijk project(+/- 80 hoog) van andere projecten gelegen moet zijn) of donateur(beter vroeg beginnen, ik ga een gigantische hoeveelheid boekenkasten nodig hebben).

Ik ben op de hoogte van het project ideeën topic, als dit daarin moet, hoeft me dat geen tweede keer gezegd te worden.

(het donderslag bij heldere hemel, half wakker schetsen mag met een korrel zout genomen worden :P)

EDIT: hieronder zal ik de namen van de bouwers en donateurs zetten
Donateurs:
Sammelaar

Bouwers:
MinecrafterII
Original_Dutch

Pages: [1]