Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - M1ke

Pages: 1 [2] 3 4 5
16
Algemeen / Re: tot ziens
« on: 2 October 2011, 18:02:39 »
QFT. Heel begrijpelijke reactie. Ik vindt permabans sowieso veel te veel gebruikt. Naar mijn idee zouden vips moeten voten in een poll over een permban van een member. Dan krijg je waarschijnlijk minder permbans, maar ik denk dat er in het verleden ook niet veel permbans echt nodig zijn geweest voor vaste members.
+1 Dit punt heb ik ook ingame na zijn beun proberen te maken. De beun vond ik al onterecht, maar de ban gaat gewoon te ver. Het is sowieso onmogelijk te weten wat nou wel en wat nou niet mag in de survival world.

En vooral voor mensen die hier bijna vanaf dag één actief zijn is het nogal rigoreus

17
Tweakcraft / Re: Kleine schoonmaak.
« on: 28 September 2011, 19:48:10 »
De bans van Meaglin en Freeman en waarom Grum dit vanuit het niets doet lijkt me een mooi begin.
In mijn beleving heeft Meaglin vanaf dag één de admin crew geterroriseerd, vanaf het moment dat hij er bij kwam is voor mij en ik weet ook voor een paar andere het plezier totaal verdwenen.

Het tweede punt is dat Meaglin vanaf dag één aan de stoelpoten van ongeveer elke admin is gaan zagen om te zorgen dat de mensen die hij niet mocht uit de crew verdwenen en zijn vriendjes naar binnen te lozen Freeman was hier een voorbeeld van. Meaglin heeft het zo gebracht dat alle admins akkoord waren met Freeman dus mocht hij gelijk aangesteld worden, terwijl hij de enige persoon was die akoord was.

Het derde is het Meaglin kliekje, er was gewoon een bepaalde groep waar Meaglin alles voor deed inclusief regelmatig abuse van WE, terwijl hij dit zogenaamd afzwoor als andere admins het deden. Het was gewoon een kwestie van tijd voordat de hele crew door Meaglin followers was overgenomen, inclusief het ondermijnen van Vistu.

Grum heeft al eerder in zo'n positie gezeten met Meaglin en toen is Meaglin al goed weg gekomen, Vistu is toen zo vriendelijk geweest om Meaglin zelfs een kans binnen het admin team te geven en dit is er nu weer van gekomen. Grumm is misschien niet actief ingame maar leest de chat regelmatig en weet hoe het in elkaar zit, hij ziet gewoon hoe het de laatste tijd hier gaat en beseft dat het gewoon niet langer kan en hakt deze knoop door.

Uiteindelijk gaan de normale spelers (dus buiten het Meaglin kliekje) hier gewoon voordeel van hebben, deze maken vanaf nu gewoon weer kans om admin te worden op een eerlijke wijze en niet op de selectie criteria van Meaglin. Plus hoop ik dat dit wat rust bij het admin team gaat brengen.

De exacte ban reden van West & Freeman weet ik niet, en daar ga ik ook niet over.

Disclaimer; Ik ben geen admin meer, dit verhaal hierboven is mijn beleving en is niet allemaal op feiten gebaseerd.

18
Tweakcraft / Re: Kleine schoonmaak.
« on: 28 September 2011, 18:01:52 »
Ja sorry M1ke, maar als er geen informatie is dan ga ik natuurlijk zoeken naar informatie :P
Net als de rest van de posters hier lijkt mij.
Dus even voor de duidelijk, waar wil je meer informatie over? Over dit hele gebeuren of over een ban van een specifiek persoon? Ik wil namelijk best een poging te wagen om het één en ander uit te leggen met de informatie die ik voor hand heb.

20
Tweakcraft / Re: Kleine schoonmaak.
« on: 28 September 2011, 16:50:15 »
Waarom heeft Vistu Freeman dan niet gebanned?

Quote
(Overigens weet ik hier niet het fijne van, dus geen boze gezichten graag)

21
Tweakcraft / Re: Kleine schoonmaak.
« on: 28 September 2011, 16:47:25 »
Volgens mij staan de admin-kwaliteiten van Freeman ook niet ter discussie, het gaat meer over hoe het met Vistu is gegaan(Overigens weet ik hier niet het fijne van, dus geen boze gezichten graag)
Ik las ook een pause voor onbepaalde tijd in, dit omdat ik niet achter deze beslissing sta en de manier hoe dit momenteel verloopt. Tevens kan ik niet garanderen dat ik vriendelijk blijf tegenover admins en users die in mijn ogen veel meer mankeren dan de mensen die nu gebanned zijn.

Ik betreur echt dat dit zo moet, aangezien ik met veel anderen al een jaar speel en altijd weer terug ben gekomen na korte pauses. Ik wens de spellers die over blijven veel plezier de komende tijd en bedank hen die steun verlenen aan de mensen die gebanned zijn.

De groeten kut!
Net alsof dit iets nieuws is? De man die alle regels naar z'n eigen hand zet, en alles zo weet te draaien dat het voor hem uit komt om vervolgens de crew af te branden als ze hem op de vingers tikken. Been there.

22
Tweakcraft / Re: Wijziging adminteam
« on: 26 September 2011, 21:25:35 »
Vistu, bedankt voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar heb samen met jou de server van 10 man naar 1180 zien groeien en je gigantisch veel tijd erin zien steken. Het enige minpunt van je was jou clubkeuze, maarja iedereen heeft wel iets toch? ;)

Ik hoop dat ik je nog regelmatig langs zie komen ingame of op IRC en we even kunnen bij-ouwehoeren ;)

23
Algemeen / Re: Gezellig slaapfeestje in 1.8!
« on: 16 September 2011, 00:45:08 »
Het hoeft niet zo aggresief hé Gh0st, ik was er ook niet, maar het deed mij wel denken aan die foto van een user die op een kast ligt te slapen.

24
Projecten / Re: Peking
« on: 22 August 2011, 23:03:28 »
Dat heb ik dus ook, ik heb de muur afgemaakt omdat er een sjabloon was. Over de rest van de gebouwen heb ik dus echt geen idee.

25
Projecten / Re: Peking
« on: 21 August 2011, 14:30:27 »
Ik kon het niet laten om even te kijken hoe het met m'n "kindje" is, nu m'n echte kind nog niet is geboren ;)
Na een half jaar zie ik dat er iemand al de moeite gedaan heeft om een stukje hoofdgebouw bi te bouwen. Good job aan degenen die dit al hebben gedaan ;)
Keep up the good work.
Kan ik nog steeds golden tools laten vallen zodat ze terug full health hebben btw? Als er nog zo'n truuks zijn, kan ik wel eens op een dooie zaterdag of zondag een half dagje komen meegraven
Graven hoeft niet meer, ik heb een paar maanden geleden alles al weggegraven met een paar leden het is nu alleen nog bouwen maar er is niemand die er momenteel tijd wil insteken.

26
Projecten / Re: Voyager
« on: 25 July 2011, 18:44:45 »
:(

27
Algemeen / Re: Welke texturepacks worden er gebruikt (poll)
« on: 17 July 2011, 21:22:57 »
Ik gebruik gewoon Painterly Pack, eigen samengestelde versie. Die staat overigens niet bij de poll, alleen gravitone's painterly...
Fixed.

28
Ik heb hard gegraven daardoor is het zo rap gegaan Idifix :+

29
Tweakcraft / Re: 1.7.3 en Pistons
« on: 12 July 2011, 00:32:28 »
Automatisch hakken willen we sowieso neit omdat het gigantische client lag geeft voor iedereen in een straal van 200 blocks.

30
Projecten / Re: Peking
« on: 11 July 2011, 23:39:21 »
Van mij mag je er aan beginnen, alleen willen we wel graag dat de plannen van Zupertails aangehouden worden en niet dat het een wildbouw word van random gebouwen.

Ik heb sowieso geen idee of Ragnarr er iets doet? Anders kan je hem wel even messagen.

Pages: 1 [2] 3 4 5