Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - wave535

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 22
31
Tweakcraft / Re: Vaarwel Tweakcrafters
« on: 11 December 2014, 16:08:20 »
NOOOOOOOOOOOOO

Uber :( bedankt iig voor alle gezelligheid en adminacties! en hopelijk zie ik je nog terug :D

32
Support / Re: Beste Tweakcrafters
« on: 30 October 2014, 19:30:48 »
Ik zal mijn mening ook maar eens geven omdat ik daar zin in heb. Yolo. enzo jwz.

Als eerste zou ik bijvoorbeeld mijn inactiviteit kunnen uitleggen en excuses verzinnen. Ik zou uitgebreid een verhaal ophangen over dat ik uitgekeken ben op vanilla minecraft, dat ik het druk heb, etc. Beiden zijn waar, maar ze doen er niet toe.
Wat ik probeer te zeggen is het volgende. Ja Freaker je hebt gelijk, de vanilla minecraft server is bijzonder uitgestorven aan het raken. En ja Freaker je hebt gelijk, het adminteam is nauwelijks aanwezig op vanilla minecraft. Maar dit zijn allen al bekenden punten, die niet 1 2 3 op te lossen vallen. Nouja, de kwestie van het adminteam is niet moeilijk op te lossen natuurlijk. Zoek bijvoorbeeld de 3 minst actieve admins uit en gooi ze terug naar hun swagloze VIP-leveling. Is dit echt nodig? Daar valt over te discussiëren. Ik vind in ieder geval van niet. De inactiviteit van enkele admins gaat gepaard met de inactiviteit van een groot deel van onze vanilla spelers (me incluis) lijkt het, dus symbolisch gezien is dit natuurlijk prachtig.

Om in ieder geval toch nog een punt aan mijn verhaal te breien zal ik toch maar een punt aan mijn verhaal breien.
Bedankt voor de post Freaker. Ik snap je idee en ben het er gedeeltelijk mee eens, maar ik denk niet dat er heel veel goede oplossingen (nodig) zijn. Waar ik je in ieder geval voor bedank is de reminder om weer eens mijn lelijke kop wat meer ingame te laten zien. And don't forget:

Tweakcraft is leuk.

Hartelijk dank voor het lezen van dit (onbedoeld) weer veel te lange bericht.

Groetjes,

Wave

33
Projecten / Re: Oranjedorp
« on: 15 June 2014, 12:13:09 »
Heel leuk idee Mhirr :D! ik ga meteen aan de slag ;)

VIVA HOLLANDIAAAA

34
Algemeen / Re: Griefcontest
« on: 11 June 2014, 21:08:41 »
Heel erg bedankt Quazyx voor het zo soepel mogelijk laten verlopen van de contest, vond t erg leuk om te doen :) en Uberdude en Jelmar en DJMaddox en wie er verder nog aan mee geholpen hebben, eeuwig dank :D

35
Algemeen / Re: Griefcontest
« on: 1 June 2014, 19:02:36 »
The game is on!

36
Algemeen / Re: Buildcontesta!
« on: 28 May 2014, 20:51:12 »
De contest is afgelopen!

Op de derde plaats is Freaker geëindigd, op de tweede plaats is Quazyx geëindigd en op de eerste plaats niemand minder dan Maddox!! Gefeliciteerd allemaal  *O* *O*
En iedereen bedankt voor het meedoen/supporten/kijken!! Wij vonden het erg gezellig iig, dus super bedankt!  *O* *O* (Y) (Y)

Groetjes,

Kimioni en Wave :w

37
Algemeen / Re: Buildcontesta!
« on: 27 May 2014, 20:03:55 »
Even een korte reminder: morgen om 19.30 begint de boel dus! om 19.15 aanwezig :)

Tot morgen,

Kimioni en Wave

38
Algemeen / Re: Buildcontesta!
« on: 21 May 2014, 19:09:46 »
ik hoorde ergens dat iemand het idee had om het winnende bouwwerk te gebruiken voor een griefcontest. Dat vond ik iig een erg leuk idee. Ik zou dat ook best willen organiseren:D (alhoewel ik het winnende bouwwerk nog wel wat zou aanpassen, dat het moeilijker te slopen valt:P). Doen?

Klinkt goed  *O* *O* *O*

39
Algemeen / Re: Buildcontesta!
« on: 21 May 2014, 19:09:17 »
Een zeer goede morgen, middag, avond of nacht allemaal,

De poll is gesloten!  8)

Woensdag 28 mei zal de buildcontest dus plaats gaan vinden. Alle informatie staat in de openingspost. Mocht je nog vragen/suggesties/opmerkingen/verhalen over kooikarpers hebben, dan horen wij het graag  (Y) (Y)
19.30 begint de contest, uiterlijk 19.15 aanwezig dus!

We hebben er zoals altijd erg veel zin in  *D

Groetjes,

Kimioni en Wave

40
Algemeen / Re: Buildcontesta!
« on: 18 May 2014, 16:14:50 »
Dank.

41
Algemeen / Buildcontesta!
« on: 16 May 2014, 19:21:36 »
Een zeer goede morgen, middag, avond of nacht allemaal,

Het heeft misschien even geduurd, maar bij dezen toch: De buildcontest!!  *O* *O*

Zoals de meesten van jullie hopelijk wel gezien hebben staat hierboven een poll, en als je geen ras-aardbei bent dan heb je waarschijnlijk begrepen dat je mag stemmen op de data die jou het beste uitkomen! (als je wel een ras-aardbei bent: In de poll moet je stemmen op de data die jou het beste uitkomen 8)). Je kan op zoveel data stemmen als je wil :)

De buildcontest zal om 19.30 beginnen, gelieve rond 19.15 uiterlijk aanwezig te zijn, zodat we een beetje op tijd kunnen beginnen hopelijk. Bij je plot zullen twee kisten staan, je mag de inhoud van slechts één van de twee gebruiken. Je krijgt (anders dan eerder vermeld) exact 59 minuten en 23 seconden bouwtijd. Tools moet je zelf meenemen. Tp'en gedurende de contest is niet toegestaan en je bouwt in je eentje. Voor de spectators: het is niet toegestaan een plot te betreden tijdens de contest. Er is geen thema, de mooiste build wint simpelweg :)
Na de contest zal de vakkundige, geheel onpartijdige, bescheiden en natuurlijk onwijs charmante jury een eerste, tweede en derde plaats aanwijzen, die hun prijzen spoedig daarna zullen ontvangen.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen/suggesties/opmerkingen/verhalen over kooikarpers hebben, dan horen wij het graag  (Y) (Y)

Groetjes,
Kimioni en Wave

42
Algemeen / Re: Spleef and Buildingcontest!
« on: 4 May 2014, 10:46:02 »
Heel vet filmpje Freaker :) heel leuk om te zien!

Ik wil in ieder geval iedereen die mee heeft gedaan, gekeken, aangemoedigd en geholpen heeft heel erg bedanken, ondanks een beetje chaotische start is t ontzettend gezellig geworden!

Binnenkort zal er een poll geopend worden om een datum uit te zoeken voor de buildcontest! Hier later dus meer over :)

43
Algemeen / Re: Spleef and Buildingcontest!
« on: 3 May 2014, 17:41:51 »
Nog even een korte reminder op deze prachtige zaterdag namiddag dat om 19.30 dadelijk de Spleefcontest in teams begint! vergeet niet nog snel de regels door te lezen mocht je ze niet kennen :) iedereen die mee doet wordt geacht 19.15 aanwezig te zijn, ivm met het teams maken :) we hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst!

Groetjes,

Kimioni en Wave

44
hmmmm

Ik zat te denken, misschien is het een optie om een custom recipe of iets te maken waardoor je bv blue stained clay van kleur kan veranderen? want dat is niet mogelijk tot nu toe. Dus stel je mined in die mesa biome een hele hoop orange stained clay, dan kan je dat met behulp van dyes meteen naar de kleur die je nodig hebt aanpassen?
Klopt maar blue stained clay is niet te verkrijgen in de biome, en evenzo enkele andere kleuren. Dus om die kleuren ook een redelijk hoge verkrijgbaarheidsrate (notice deze fancy uitdrukking) te gunnen leek het dye-idee me wel wat.
Dat klopt ook, maar mijn vraag was dus of t misschien mogelijk gemaakt kon worden om al gekleurde verf nog te kunnen veranderen :+

was t zo onduidelijk  :+? maar dank voor t antwoord Jelmar

(toestemming voor het gebruiken van de quotes door de oorspronkelijke auteur, bron: topic Disco Biomes)

45
Support / Re: Disco Biome
« on: 27 April 2014, 16:42:05 »
Dat klopt ook, maar mijn vraag was dus of t misschien mogelijk gemaakt kon worden om al gekleurde verf nog te kunnen veranderen :+

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 22