Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - wave535

Pages: 1 [2] 3 4 ... 22
16
Algemeen / Re: Spleefcontest
« on: 20 July 2015, 19:26:19 »
Ho eens eventjes wat spot ik hier? Moet ik m'n titel verdedigen? Dat mensen het nog durven...

17
Tweakcraft / Re: Animocheck survivalreset
« on: 23 May 2015, 20:07:29 »
Ik miste de "Denken krabben dat vissen vliegen?" knop...

Maar ik ben wel voor een reset, ga wel weer wat survival spelen in t begin denk ik (dus hide yo kids hide yo wife }))

18
Tweakcraft / Re: Nieuwe resourcewereld
« on: 11 March 2015, 18:05:58 »
Allen,

In de guardian-farm kun je terecht voor alle prismarine die je ooit maar denkt nodig te zullen hebben. Leuk om bijvoorbeeld sea lanterns mee te maken :)


Ik geloof dat het eindelijk tijd is om mijn storage definitief af te maken :D

Top werk admins :D

19
Tweakcraft / Re: Donatieronde 2015
« on: 28 January 2015, 18:37:26 »
Gezien de snelheid waarmee sommige admins zuipen (kuch Giordino, Don_Craft) verwacht ik over 4 weken een nieuwe donatieronde te zien.

20
Algemeen / Re: (AFK) Farm beleid
« on: 26 January 2015, 22:47:59 »
Ik ben het eens met FlutterShy dat ik wellicht wat overhaast gereageerd heb. Het waren slechts tryouts, meer niet. Ik wilde echter zeker zijn dat er goed over dit onderwerp werd nagedacht, voordat er daadwerkelijk iets door individuen ondernomen werd. Als het voorwerp eenmaal een tijdlang makkelijk verkrijgbaar is, is dat niet meer terug te draaien. Dus het is niet zo dat het hele topic "nergens op slaat" (-FlutterShy).

Ik ben daarom blij met de opmerking van het adminteam (geschreven door Giordino):
"Mochten er wijzigen komen in de opzet dan zal dit van te voren aangegeven worden op het forum, en zal er t.z.t. naar eventuele bezwaren gekeken worden."

Ik denk niet dat m'n post een nutteloze "shitstorm" of een storm in een glas water is. Het is weldegelijk een relevante discussie die enige aandacht verdient.

Qua discussie zelf ga ik het hier zelf verder bij laten. Van beide kanten lijkt het er niet op dat iemand iets toe geeft, wat denk ik te maken heeft met dat de argumentatie compleet langs elkaar heen loopt en dat mensen elkaars ideëen niet begrijpen. Maar ondanks dat mijn argumentatie misschien niet duidelijk was, is in ieder geval mijn standpunt duidelijk en dat is dan maar waar we het mee doen.
Het adminteam bepaald (zoals al 5 jaar) de regels en ik heb vertrouwen dat ze dit op een weloverwogen manier doen. Wat de uitkomst ook is.

Groet,
Wave

21
Algemeen / (AFK) Farm beleid
« on: 26 January 2015, 20:08:41 »
Lieve mede TweakCrafters,

Zoals de titel van dit topic al suggereert, zou ik graag eens gebruik van ons forum willen maken om het over de farms te hebben. Uiteraard verkondig ik hier slechts mijn mening, ik zou graag in t topic de (onderbouwde) mening van jullie allemaal willen horen. Lang leve democratie en vrijheid van meningsuiting.

Zoals jullie allemaal weten, is TweakCraft een server die gericht is op het handmined verkrijgen van items. Alle items worden eerlijk verkregen door handmatige, vanilla, survivalmodus arbeid, met enkele hulpfactoren om dit toch zo snel mogelijk te laten gaan. Denk hierbij aan verschillende plugins, godmode etc.
Zoals sommigen, de wat langer spelende onder jullie, weten, is dat er tijden waren waarin AFK-farms niet getolereerd werden op TweakCraft. De reden: je kon te snel items krijgen, het handmined karakter ging eraf en de items verloren hun waarde. Dit was toendertijd met bijvoorbeeld gunpowder het geval. Ook maakten de AFK-farms gebruik van plugins om goed te kunnen werken, omdat afkfarms zoals we die nu kennen toen nog niet mogelijk waren.
Zoals jullie allemaal weer weten, wordt er tegenwoordig wél weer gebruik gemaakt van AFK-farms. Denk hierbij aan IronTrench. De reden dat het nu wel getolereerd wordt: het is mogelijk AFK-farms te maken op vanilla wijze. Plugins not required. Om een (toendertijd) admin te vrij te parafraseren: "minecraft maakt AFK-farms nu mogelijk, dus maken we er gebruik van."
Het gevolg: elke user die maar lang genoeg zijn pc aan staat en af en toe twee minuten op zijn scherm wat klikt bezit over kisten vol iron. Iron dat vroeger als erg kostbaar werd gezien. Een metaal waarvoor je moeite moest doen, waarvoor je moest minen en ores moest smelten. Nu heeft het amper waarde. Hier valt niet veel meer aan te doen, iedereen heeft al minstens een kist van het spul (sommigen zelfs 10 kisten). Iron is al reddeloos.
Ik schrijf dit topic echter niet ten behoeve van Iron, maar ten behoeve van Gold. Uiteraard is het mogelijk om een fullautomatic golddrop te maken. Er worden zelfs al plannen gemaakt om dit te doen. Ik kan dit niet met lijdzame ogen toezien en heb dus besloten dit topic te maken.
Mijn mening:
Golddrop moet niet full-automatic worden, gold moet enigszins waarde houden en irontrench moet de enige full-automatic farm worden. Maak van gold niet het nieuwe iron, laat het in haar waarde. Als er steeds meer dingen zo makkelijk te krijgen zijn, wat is er dan nog bijzonder aan het "handmined" van TweakCraft? De afkfarms gaan tegen het beleid dat we jaren lang aangehouden hebben in.

Is dit echt wat jullie willen?

Groeten,
Wave

TL:DR Laat Gold in haar waarde, en laat TweakCraft's motto in haar waarde. Ik pleit ervoor geen full-automatic golddrop te maken, ivm met het "handmined"-karakter van TweakCraft en de ernstige ontregeling van waardes.

22
Support / Re: Custom Recipes
« on: 22 January 2015, 21:24:44 »
Flubber blubber blub schop?

COMBO

23
Support / Re: Custom Recipes
« on: 20 January 2015, 19:45:15 »
Flubber blubber blub schop?

24
Tweakcraft / Adminwijziging
« on: 20 January 2015, 19:42:44 »
Lieve vrienden en familie,

Bij dezen is Alex (AlexMedia) benoemd tot SGO. Alex, ik wens je heel veel geluk toe in je periode als admin :D geniet ervan enzo.

Groetjes,
Wave

PS jongens probeer de eerste periode niet te veel te dupen, hou het makkelijk voor Alex.

25
Support / Re: Custom Recipes
« on: 10 January 2015, 18:01:36 »
Is het misschien een idee om, gezien de nieuwe blocks van 1.8, een paar nieuwe custom recipes toe te voegen? Een voor sea lanterns, en alle drie de prismarine blocks?

26
Tweakcraft / Re: Nieuwjaarsbijeenkomst
« on: 9 January 2015, 22:16:45 »
swiggity swooty, im ready to win... spleef...

27
Tweakcraft / Re: Nieuwjaarsbijeenkomst
« on: 9 January 2015, 20:10:37 »
swiggity swooty, im ready to win... spleef...

28
Tweakcraft / Re: 1.8!
« on: 31 December 2014, 11:51:37 »
Goed bezig mannen! Hartelijk dank  (Y) (Y)

29
Algemeen / Re: Spleefcontestpostje
« on: 26 December 2014, 12:31:23 »
Ik stem zaterdag 3 januari s'avonds  (Y)

30
Algemeen / Re: Tweakcraft award 2014 - Uitslag
« on: 19 December 2014, 14:13:49 »

Redstone kongin (15)
   1: Freaker: 6,5
   2: Hsheepypx: 2,5
   3: AlexMedia: 2
   4: Gazeebo, TheSec, Uberdude, vraag256: 1

Dat vraag256 though  _O- _O- _O-

Pages: 1 [2] 3 4 ... 22