Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Prail

Pages: [1]
1
Projecten / iClub 2.0
« on: 21 June 2012, 21:12:51 »
Na het groot gefaalde project iClub  _O-, was ik van plan om ooit eens een betere versie te maken.

Het project zal een soort van hotel moeten worden, met andere shit zoals café's, vergaderruimtes, winkels, etc.

Ik zou graag een moderne stijl gebruiken.met blocks als red wool, glass, smooth stone, birch planks en iron blocks. Blocks nodig: Birch planks, Spruce Wood, Glass, Ladders, Oak Leaves, Glowstone, Fences, Smooth Slabs, Grass/Dirt, Water, Black Wool, Red Wool, Smooth Stone, Oak Planks, Doors en Trapdoors.



Iemand die wil graafslaven/kamer wilt/doneren?
Neem dan contact met Prail op.  (Y)

2
Algemeen / Nieuw PVP-contest?
« on: 15 April 2012, 14:24:56 »
Ik had persoonlijk erg genoten van het PVP-contest tijdens Rhan's afscheid, en toen ik met anderen op TS vertelde dat we dit vaker moesten doen, waren de meeste het met me eens. Nu lijkt het me leuk om in Smallworld of in de Main een grote vulkaan te maken voor een nieuwe PVP-Contest. Volledig gemaakt van Netherrack en Slowsand en bovenin dan allemaal lava. De rest van de map is voor een klein gedeelte buiten de vulkaan: Een klein, half afgebrand bos met een paar oude, verlaten huizen. In de binnenkant zou dan de rest van de map kunnen worden gemaakt, met doolhoven, geheime chests met spullen (zoals in de Citadel versie), vallen, enzovoort. Vindt iemand dit misschien een leuk idee?

3
Projecten / Underground Base
« on: 22 February 2012, 12:07:23 »
Hai mensen. Ik zat eraan te denken nieuw project te starten. Aangezien ik for some reason altijd in Singleplayer onder de grond een basis bouww, dacht ik dat hier ook te doen, maar dan VEEL groter. Ik heb ook in gedachten om een deel een hotel te maken, een deel een opslag, een deel een restaurant, etc.  -O-

Wil je meehelpen of wil je een kamer reserveren? Meld het dan hier. Ik kijk later wel hoeveel kamers ik ga maken en hoe groot ze worden.  *D

Kamer 1 - MrMurmeltier
Kamer 2 - Baszz
Kamer 3 - Sammelaar (Gereserveerd)
Kamer 4 - Wuppieigor (Gereserveerd & in aanbouw)
Kamer 5 - Wave535 (Gereserveerd)
Kamer 6 - Rhan21 (Gereserveerd)
Kamer 7 - Aacoba (Gereserveerd)
*Kamers nog in aanbouw.*

Je bent verplicht om als je een kamer hebt een soort van 'muurbedekking' te maken, de muur moet dus 2 dik zijn. De buitenkant is van Sandstone, waarvan de tunnel is gemaakt.

Gebouwen (af)
-

Gebouwen (in aanbouw)
Café
Zwembad
Lounge


Gebouwen (gepland)
-

4
Projecten / Nether Ville (of zo)
« on: 8 February 2012, 16:11:25 »
Hey guys, ik ben net begonnen met een fort te maken in La Nether. Ik vindt persoonlijk ook dat de Nether er lelijk uitziet. Thanks Paranoid_Flake, want jij hebt mij het idee indirect gegeven om dit te doen. Ik zit er aan te denken om een klein dorpje te maken IN het fort. Wil je doneren of helpen? Zeg het dan.

Op het moment heb ik vooral nodig:
Sand
Smooth Stone
Wool (Rood, Zwart, Wit, Grijs)
Sand
Logs (DarkWood en Gewoon)
Ice
Grass/Dirt
Gravel

Als je wilt, kun je een eigen huisje bouwen in het dorp. :D

5
Projecten / VillaVille
« on: 23 September 2011, 21:20:55 »
Hey allemaal. Ik zit te denken om een dorp te maken helemaal gemaakt uit wegen, winkels, en vooral moderne villa`s. Het wordt (als het doorgaat) een plot-project, met allemaal moderne villa`s in de stijl van die van Rhan. Ik heb een leuk plekje op het oog, maar de zone moet wel groter, en er moet nog flink wat terraforming gedaan. Als je interesse hebt meldt het dan even A.U.B.

Pages: [1]