Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Author Topic: Uitslag Tweakcraft evaluatie  (Read 9458 times)

Milenco

  • VIP
  • Held
  • **
  • Posts: 1488
    • View Profile
Uitslag Tweakcraft evaluatie
« on: 17 May 2012, 16:51:21 »
Na veel leeswerk heb ik de 39 ingevulde reacties verwerkt. Bedankt voor de massale feedback!

Allereerst de beoordeling wat betreft het admin-team. Gemiddeld hebben jullie ons beoordeeld met een 7.6, waarbij de laagste score voor een admin een 6.9 was en de hoogste score een 8.3. De verschillende geplaatste opmerkingen zal ik hier niet behandelen, deze zijn echter wel (uiteraard anoniem) doorgespeeld naar de betreffende admins.

Wat betreft de pluspunten van Tweakcraft: Jullie geven massaal aan tevreden te zijn over de verscheidenheid van de werelden (dit wordt 9x genoemd). Ook het halve survival karakter van de server, waarbij tools niet kapot gaan en godmode aanstaat maar waar wel alles zelf moet worden gemined, vinden jullie erg belangrijk (8x). Daarnaast zijn jullie enthousiast over de mogelijkheid van zones (6x) en de inzet van het admin-team (5x). Tot slot worden het forum en de site genoemd (4x), de verschillende ranks (4x), de gezelligheid (4x), de vrijheid die je hebt in het bouwen (3x) en de verschillende farms (2x).

Echter zijn er ook veel verbeterpunten binnen gekomen. Jullie geven aan dat het grootste verbeterpunt zit in de Main world (8x): Deze is eigenlijk te vol op het moment en hier moet iets aan worden gedaan. Het voorstel wordt gedaan om de Main world uit te breiden, maar jullie zouden ook graag zien dat er strenger wordt toegezien op de bouwwerken (4x).

Ook zouden jullie graag het vouchsysteem onder handen nemen (als suggestie wordt bijvoorbeeld een aantal maal aangedragen een minimumleeftijd in te voeren). 4x Wordt de suggestie gedaan meer rangen in te voeren waarbij je bepaalde rangen moet verdienen (in plaats van te doneren zoals bij VIP).

Survival (4x) en Sky (1x) zouden jullie graag toegankelijk gemaakt zien worden voor alle Builders ipv het huidige VIP-only beleid. Een aantal maal wordt de suggestie gedaan voor nieuwe werelden: Sommigen (2x) zien graag een Creative-map toegevoegd worden en ook een aantal mensen (2x) willen graag een map enkel voor grote indrukwekkende projecten.

Het community-gevoel moet worden versterkt (3x), de houding ten opzichte van nieuwe spelers moet worden verbeterd (2x) en iemand geeft aan dat die graag meer respect in het algemeen ziet.

Tot slot geven 2 mensen aan dat ze graag de droprate voor farms omhoog zouden zien gaan en hetzelfde aantal mensen draagt Tweakcart aan als verbeterpunt.

We willen iedereen nogmaals bedanken voor hun feedback en zullen bovenstaande punten meenemen in de volgende VIP-meet (VIP's kunnen daarover hier stemmen). Wordt vervolgd!

simmeh24

  • VIP
  • Volwaardig lid
  • **
  • Posts: 179
  • Miauw
    • View Profile
Re: Uitslag Tweakcraft evaluatie
« Reply #1 on: 18 May 2012, 00:08:42 »
Leuk om te lezen! O+
Miauw

Forum » Nieuws » Tweakcraft » Uitslag Tweakcraft evaluatie