Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - double0dennis

Pages: [1]
1
Projecten / Re: Van Lanschot hoofdkantoor
« on: 11 October 2013, 12:02:20 »
Het is inderdaad hard gegaan met het gebouw. Het wordt nu tijd om de entree te gaan bouwen en een beslissing te nemen over de ramen op de begane grond.

Wat ik ook te gek vind is dat stained glass is toegevoegd in MC snapshot 13w41a. Ik kan niet wachten tot 1.7 om het ijs in het gebouw te vervangen door black stained glass  :yes

2
Algemeen / Re: Nieuw VIP-Forum, aanmelden hier
« on: 6 October 2013, 14:20:46 »
Mag ik ook toegang tot het VIP-forum?

3
Projecten / Re: Van Lanschot hoofdkantoor
« on: 5 October 2013, 21:56:03 »
Even een status update. De bank is flink gevorderd. Met dank aan claydonaties van Uberdude, Giordino, Mhirr en Harm27 is de aanbouw voor een groot deel klaar. Aan de voorzijde is het gebouw nagenoeg af. Ik moet alleen de ramen op begane grond nog doen. Daar moet ik even goed kijken hoe ik de bogen boven de ramen in ga bouwen.

Ik heb geen idee hoe de bank er van binnen uitziet dus ik laat mijn fantasie de vrije loop. Op de begane grond van de toren heb ik het logo van de bank gemaakt. Omdat je van de hogere verdiepingen naar beneden kunt kijken komt het logo zeker van boven mooi uit.

4
Projecten / Re: Van Lanschot hoofdkantoor
« on: 3 October 2013, 23:09:57 »
Ik ben nog op zoek naar (hardened) clay voor het bijgebouw. Ik kan op dit moment in de resource world niet al teveel klei meer vinden :)

5
Projecten / Van Lanschot hoofdkantoor
« on: 1 October 2013, 10:50:24 »
Nadat ik mijn huis in plot city zo'n beetje afgerond had ben ik begonnen met wat serieuzer bouwwerk. Ik ben bezig met het nabouwen van het hoofdkantoor van de Van Lanschot Bank in Den Bosch. Dat gebouw is met zijn kleurencombinaties en details goed na te bouwen in MC. Op dit moment zijn twee van de gevels van de toren klaar. Het stuk aan de zijkant laat ik voorlopig weg. Het kost behoorlijk wat hardened clay om dit gebouw neer te zetten...

Pages: [1]