Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Vera1991

Pages: [1] 2 3 4
1
Support / Re: TweakCart2
« on: 29 October 2012, 10:48:54 »
Om elevators omhoog of omlaag te laten gaan, plaats je up of down op de tweede regel.

Edit: Waarom ben ik nu weer ingelogd als Vera :S

2
Tweakcraft / Re: Communitymanager en andere adminwijzigingen
« on: 8 July 2012, 23:00:40 »
Gefeliciteerd Milenco en Freaker *O*

Edox en Jelmar bedankt :)

3
Algemeen / Re: Go/SGO functie omschrijving + discussie topic
« on: 2 July 2012, 11:22:44 »
Schiet dan eens op  :+ Of moet ik komen met een zweep  O-) *O*

4
Algemeen / Re: Survival discussie topic
« on: 2 July 2012, 10:15:25 »
voorstel: [zelfstandig naamwoord]• plan dat je iemand voorlegt

Dit betekend dus niet dat het plan ook gedaan wordt. Ik vind het een goede manier dat ze een voorstel hebben gedaan. Ik ben het er ook mee eens. Maar als 80% van de community er niet mee eens is dan heb je toch gewoon pech.

5
Algemeen / Re: Survival discussie topic
« on: 2 July 2012, 10:08:13 »
Daarnaast bazkara ga je jezelf in de vingers snijden, als je persoon 1 zijn keuze meer mee speelt dan persoon 2. Aangezien de actiefste spelers in survival, zeer waarschijnlijk met het beleid eens zijn, omdat mensen die het er niet mee eens zijn er niet willen spelen dus. Daarnaast moet iedereen gelijke stem hebben.

6
Support / Re: Suggestiebox
« on: 24 June 2012, 15:30:58 »
Wanneer dan uitsluitsel over?

7
Support / Re: Suggestiebox
« on: 24 June 2012, 15:26:46 »
Is het een idee om survival world elke 2 maand te resetten? Imo is survival vooral leuk aan het begin en gaat het om het survivallen.. En dan beginnen we ook eens allemaal weer op 0 :)

8
Algemeen / Re: Community project.
« on: 18 June 2012, 18:19:51 »
Volgens mij wil bazkara dat ook doen..

9
Algemeen / Re: Community project.
« on: 18 June 2012, 17:45:57 »
Waar is mijn hangbrug en beauty resort dan? 8)7

10
Algemeen / Re: Community project.
« on: 18 June 2012, 16:18:26 »


Dit is mijn idee. Met op de eilanden een hotel en beauty resort (voor de vrouwen) wat verbonden wordt door middel van een hangbrug. Met een paar mooie ruige bergen en een mooi strand.

11
Algemeen / Re: Go/SGO functie omschrijving + discussie topic
« on: 18 June 2012, 15:22:48 »
Bazkara daar heb je een goed punt.

De admins weten hoe ik graag de CM wil zien, voor de VIP's zet ik het hieronder neer hoe ik graag zie wat de toekomstige CM wordt. En het maakt mij dan niet uit wie het wordt, zolang hij/zij daar maar aan voldoet.

In plaats van een CM die zich bezig houdt met financiele dingen maar ook communicatieve dingen, lijkt het mij een stap voorwaarts om een PR te hebben. Of wat voor naam je er ook aan gaat geven. Deze persoon krijgt maar een taak. Hij/zij wordt de secetaresse/voorzitter van MC. Hij/zij gaat zich bezighouden met maar alleen communicatieve zaken. Zodra er issue’s zijn kan iedereen dat zeggen tegen de PR. De PR wordt een vertrouwenspersoon voor vips, admins en builders. Bij klachten, ideeën en andere communicatie dingen, ga naar de PR. Verder zal de PR  bij de admins horen maar ook weer niet. De PR zal bij iedereen horen. Verder voor orde tijdens vergaderingen zal de PR dit op zich nemen. Als er een post gemaakt worden namens het admin-team, stelt de PR dit op. Is er een issue namens alle VIP’s gaan die naar de PR en de PR legt het voor aan het adminteam.  Op deze manier krijg je een persoon die vertrouwt word, weet men waar je heen moet en krijg je minder ‘klachten’ posts op het forum wat nieuwe users er van weerhoudt hier te joinen.
De PR moet dus wel een persoontje zijn die communicatief erg vaardig is.

Dit idee heb ik uitgeschreven, maar het idee zelf kwam van Bazkara. Tnx daarvoor.

Na deze post zal ik me niet meer met de discussie bemoeien. Ik hoop snel dat er een CM/PR komt, waar we heen kunnen met problemen. Want hier verder zeuren helpt toch niks. En worden de admins veel minder actief en gemotiveerd door, wat we natuurlijk niet willen helpen.

Ik wil gazeebo bedanken voor zijn gesprek met mij. Want een ding ben ik wel achter gekomen daardoor en dat is dat we ipv te zeuren ook kunnen denken hoe zorg IK dat het hier op TC leuker wordt. Dat betekend voor mij, dat we niet meer moeten schoppen naar de admins, waar ik dan ook sorry voor wil zeggen als het bot over komt. Niet meer zo ongeduldig zijn, wat betreft zaken, want dat verziekt alleen maar het speelgenot en wordt ik ook alleen maar chaggie van en dat willen jullie niet mee maken. :+

Desnoods wil ik mijzelf beschikbaar stellen als CM tot Jelmar of een ander er tijd voor heeft.

12
Algemeen / Re: Go/SGO functie omschrijving + discussie topic
« on: 18 June 2012, 12:28:14 »
Het is niet zo bedoeld. Maar ik zou hem het meest vertrouwen. Komt wass ook omdat ik met hem veel praat.

13
Algemeen / Re: Go/SGO functie omschrijving + discussie topic
« on: 18 June 2012, 12:22:18 »
Ze willen iemand uit et admin team. Daar ben ik al achter. Ik heb het liever niet. Maar als att moet vertrouw ik alleen edoxile

14
Algemeen / Re: Go/SGO functie omschrijving + discussie topic
« on: 18 June 2012, 12:08:20 »
--

15
Algemeen / Re: Go/SGO functie omschrijving + discussie topic
« on: 18 June 2012, 00:26:25 »
oke even off the record vera... wil niet te raar overkomen etc, maar ik was toch echt de eerste die het opperde om de cm op de andere manier te doen. (op manier zoals wij hem in andere community ook gebruikte) jij bent degene die het op papier heeft gezet maar neem niet iedere keer de credits ervoor.. ik heb het niet bedacht daar. jij hebt het niet bedacht hier d-koi die jij niet kent :) die heeft het bedacht. Oke dat moest er echt even uit nadat ik het nu al 3 keer op rij gelezen had.:) sorry als het beetje picky overkomt. 7(8)7

Milenco, we hebben laatst op irc een behoorlijk gesprek gehad met vistu. zijn de bevindingen daarvan al bekend bij de rest van de admins? zoniet dat lopen we een heleboel werk nog een keer te doen. Zelfde geld voor jouw gazeebo aangezien jij bij dat gesprek half aanwezig was. Dit is nog niet eens een week geleden. laten we nu niet alles weer dubbel gaan doen.

Bazkara, bij deze: 'jij verdient de credits'. Daarnaast vind ik dit hele topic bullshit. Ga nou eerst eens een vergadering houden en dingen doorhakken. Besluiten maken en alles wat wij tegen vistu hebben kunnen zeggen, bespreken en besluiten erdoor nemen.
Daarnaast, de enige admin die ik als VIP zou vertrouwen en naartoe zou gaan is: Edoxile. En ik denk dat sommigen het daarmee eens zijn.

Pages: [1] 2 3 4