Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Rhan21

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19
46
Support / Re: Minecraft 1.2.4 client door Milenco
« on: 28 March 2012, 15:08:47 »

47
Projecten / Re: survivalers op vakantie
« on: 22 March 2012, 13:11:42 »
Ik heb wel wat glass en stone voor je, dus als ik online ben kom ik wel wat brengen.

48
Projecten / Re: Project ideeën
« on: 9 March 2012, 23:54:16 »
Met de nieuwe heights wordt zoiets als dit ook een stuk makkelijker. Je hebt dan veel meer blokken voor zo'n grote waterval.

My thoughts exactly.

49
Tweakcraft / Staff wijzigingen
« on: 9 March 2012, 20:37:38 »
Hallo allemaal,

Gisteravond heeft er weer een adminvergadering plaatsgevonden, naar aanleiding daarvan zullen er een paar wijzigingen in het adminteam doorgevoerd worden.

Benoemingen en promoties
Vanaf heden zal Maddox als Game Operator (GO) aan de slag gaan, Edoxile zal terugkeren als Super Game Operator (SGO) en ook Don_Craft gaat als SGO aan de slag. Windwarrior is benoemd tot Server Admin (SA). Allen zullen een proefperiode van 4 weken hebben en op de volgende vergadering besproken worden.

Aankondingen m.b.t afwezigheid
Ik zal in april vertrekken naar Oxford (een periode van 3 maanden) voor een deel van mijn opleiding en zal hierdoor weinig tot niet in Minecraft aanwezig kunnen zijn (op IRC wel). Ik zal als CM aanblijven en mijn taken achter de schermen voortzetten, maar in-game taken worden door de rest van het team opgevangen. Verder is Mondeus (GO) de laatste- en komende tijd afwezig, dit in verband met persoonlijke zaken buiten Minecraft; binnenkort zal hij waarschijnlijk weer voor ons beschikbaar zijn.

Namens het hele team wil ik de admins met hun benoemingen en promoties van harte feliciteren en succes wensen!

Overige punten
Op de adminvergadering zijn natuurlijk een hoop andere dingen besproken, die komen binnenkort in de vorm van notulen ook hier op de frontpage te staan. Houd het forum dus goed in de gaten voor de laatste veranderingen! :)


Een overzicht van alle admins: http://www.tweakcraft.net/admins

51
Projecten / Re: Project ideeën
« on: 9 March 2012, 16:37:12 »
Sure, als ik zeppelin, utopia, citadel schepen en mijn 2000 andere projecten af heb. 8)7

52
Projecten / Re: Project ideeën
« on: 9 March 2012, 16:32:04 »
Als je dit in Minecraft maakt dan ben je wel een held.



Link voor groter plaatje:
link

53
Projecten / Re: survivalers op vakantie
« on: 2 March 2012, 20:39:44 »
Goden:
Steve - Oppergod
Herobrine – Nether
Rhan
Creeper - Survival
oink (vliegend varken) -sky
dikke player - main ( omdat ze zo lui zijn in main ? :P aka het zo makkelijk hebben ?) - http://1.bp.blogspot.com/-z6pkBUT8PMw/TevkN-Wv94I/AAAAAAAABms/KCn6KKbyxoo/s1600/frogstatue_aged.jpg
end dragon   -the end


54
Projecten / Re: survivalers op vakantie
« on: 2 March 2012, 00:33:13 »
Geen chocolade fabriek. :'(

55
Tweakcraft / Re: Bukkit team sluit zich aan bij Mojang
« on: 1 March 2012, 18:39:21 »
gefeliciteerd, waar staat Grum op de foto?

Tweede van links.

56
Algemeen / Re: Tweakcraft Fotoalbum
« on: 29 February 2012, 20:05:58 »
Epische landschappen.  :o






57
Algemeen / Re: iwasgriefing!:(
« on: 29 February 2012, 16:41:34 »
Dat je achteraf spijt hebt had je maar moeten bedenken voordat je begon met griefen en stelen. Het staat duidelijk in onze regelgeving. Daarom krijg je geen unban. Mocht je weer op onze server willen spelen zul je maar een ander account moeten aanschaffen, want IMener is hier niet meer welkom.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over je ban dan kun je mij een PM sturen op het forum.
- Rhan

58
Tweakcraft / Bukkit team sluit zich aan bij Mojang
« on: 29 February 2012, 13:14:16 »
Minecraft API
Mojang heeft het Bukkit team ingehuurd om een officiële API (application programming interface) te bouwen voor de Minecraft gemeenschap.

Bukkit, de servermod die Tweakcraft ook gebruikt, is een tool waarmee je simpel een server op kunt zetten voor Minecraft en er ook heel makkelijk andere mods of plugins kunt op installeren. Dit is natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gegaan en Mojang heeft besloten de vier mensen achter Bukkit op te nemen in hun team om hun code te gaan integreren met hun populairste game tot nu toe.

Mojang wil op die manier Minecraft aantrekkelijker maken voor mensen die meer uit de game willen halen. Tot op heden was dit niet altijd een makkelijke klus, maar daar zou nu dus verandering in moeten komen. Ze zullen hun servertechnologie opnieuw beginnen te schrijven waarbij ze rekening gaan houden met Bukkit. Mojang zal proberen om de huidige servers, zover mogelijk, compatibel te houden met wat ze van plan zijn. Er zijn echter geen garanties dat dit zal lukken (of we op onze server hier veel of weinig van zullen merken is op dit moment nog niet te zeggen). Het is wel al een goed teken dat Mojang een hand uitreikt naar de mod community!



Grum
Namens het hele admin team kan ik met trots mededelen dat onze serveradmin Grum (aka Grumm) één van de vier leden van het Bukkit team is die vanaf heden voor Mojang aan Bukkit werkt. We willen Grum van harte feliciteren en veel succes wensen bij de periode bij Mojang die voor hem in het verschiet ligt!



Originele artikelen:
- EuroGamer
- Mojang
- Official Bukkit

59
Support / Suggestiebox
« on: 19 February 2012, 20:46:13 »
Hallo allemaal,

Vaak hoor ik in-game suggesties langs komen waarbij soms ook erg goede ideeën tussen zitten. Graag ontvang ik deze in mijn inbox op het forum of via een PM op IRC. Mocht je dus een leuk idee hebben ter verbetering van onze server, laat het dan weten! Ik bekijk elke toevoeging vanuit de community dus houd je vooral niet in als je een goede suggestie hebt.

Aangezien een behoorlijk deel van de leden het forum in principe niet leest, hoop ik dat jullie deze boodschap willen overbrengen als iemand een suggestie in de chat gooit in-game.

Alvast bedankt!

Rhan

60
Support / Re: afk survival
« on: 19 February 2012, 15:38:53 »
Ok... op het moment dat die ene AFK is dan word die al niet meegenomen in de check of iedereen slaapt of niet. Als hij nog maar net AFK is dan heb je inderdaad een "probleem". Je moet natuurlijk ook rekening houden met de gene die zo'n plugin moet schrijven en of die moeite het wel waard is met wat je er voor terug krijgt.

You've said it all.

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19