Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - TheSec

Pages: [1]
1
Projecten / [S]UnderWaterWorld
« on: 6 February 2012, 08:20:43 »
Stad welke gebouwed word onder water :P lijkt me logische XD

2
Algemeen / Lost in Minecraft
« on: 23 November 2011, 10:46:48 »
Heren,

Ik zit ziek thuis, om mij heen te horen heerst het. Ik ben met het voglende idee gekomen. Ik zat te denken om een aantal youtube filmpje te maken waar in ik van alles ga doen in Minecraft.

Het idee is het zelfde als caliform te doen maar met een twist. Hierbij zal ik meerder malen ook de Tweakcraft server bezoeken. Om afgemaakte projecten op de kaart te zetten en hier wat meer over te vertellen. Mijn idee in single player is gewoon overleven en dingen verkennen. Maar gezien ik al meteen tijdens het schieten van de pilot verdwaalde wilde ik het "Lost in Minecraft" gaan noemen. Ik zal een non hardcore mode wereld draaien en als ik dood ga zal ik de wereld online zetten. Misschien een nieuwe beginnen of door gaan dat weet ik nog niet..
Der zijn redelijk wat nog niet doordachte dingen :P

Wellicht de wereld @ de server zetten ? geen idee ?

Nou zitten er nog wat missende onderdelen aan dit project, namelijk ik kan niet designen :P Dus ik zoek inspiratie voor een logo / introtje ?

Het idee is nog niet helemaal uitgewerkt en daar heb ik jullie hulp voor nodig  7(8)7 Alle input die jullie mij kunnen geven is welkom ;).

PS.
Ik ga niet proberen om elke week of elke dag wat te uploaden. Sommige periode's zijn nou eenmaal drukker dan andere. Dus daar zal het ratio filmpjes dat ik zal uploaden ook naar zijn.

De pilot is te zien doormiddel van de volgende URL
http://www.youtube.com/watch?v=tQEmufF2G7A

Input
  • Minder vloeken :P
  • Brightness settings   |:(

Groetjes,
TheSec.

3
Algemeen / Tweakcraft Vereniging
« on: 5 September 2011, 19:18:17 »
Beste Tweakcrafter's,

Om de contineuteit van de community(vereniging) te kunnen waarborgen. Hebben een aantal mensen gekeken naar of er een rechtsvorm is welke het beste bij ons zou passen.

Een vereniging word gevorm door een statuut op te stellen welke de regels van de vereniging bevatten. Buiten die regels om zal er nog een huis regelement komen voor de nog niet gedefineerde regels. De statuut zal de regels bevatten welke met de bestuurlijke kant van de vereniging te maken hebben.

Ik vraag daarom IEDEREEN het volgende document door te nemen en feedback hier over te geven. Graag geen commentaar op elkaar's feedback te gegeven. Dat maakt het voor mij moeilijker de feedback te noteren. Feedback mag ook prive gestuurd worden naar rgroeneveld@rsdd.nl onder het onderwerp "Tweakcraft Statuut" als je niet dat als onderwerp gebruikt zal je bericht niet aankomen.

--> Statuut <--

Er komt een huis van afgevaardigde welke de vips zal vertegenwoordige, deze mensen zullen lid zijn voor de vereniging en dus ook contributie betalen als hij of zei gekozen word. Deze mensen zullen de punten mee nemen naar de algemene vergadering(vip vergadering). Om zo doende het nog wel mogelijk te houden om deze vergadering goed te kunnen leiden. Dit zal uitgebreid opgenomen worden in het huisregelement.

Met vriendelijke groet,
Freeman21 & TheSec.

4
Algemeen / Volgende TC Meeting
« on: 2 September 2011, 14:59:28 »
Ik stel voor dat we nu vast wat data opstellen voor de volgende meeting, ik zou zelf ergens eind feb te denken. Krokusvakantie(voorjaars) ? Maar andere momenten kunnen ook aangedragen worden.. Misschien iemand die dat met datum prikker kan fixen ?

5
Algemeen / Programmeurs gezocht
« on: 11 August 2011, 13:30:54 »
Beste heren en dames als die er zijn :P,

Ik ben met een peiling bezig, betreffende hoe veel mensen er kunnen programmeren binnen de Commuinty en welke talen dat zijn. Dan kunnen we je misschien in de toekomst om hulp vragen. Natuurlijk is het niet verplicht. Maar als je iets terug zou willen doen naast de mogelijkheid van een donatie van 15 euro of meer. Laat dan even weten welke talen je beheerst en of je in de toekomst bereid zou zijn om iets voor de community te doen.

P.S.
Meld ook even met welke databases je ervaring hebt.

TheSec.

6
Projecten / Fort Knox(United States Depository)
« on: 10 June 2011, 12:04:34 »
Dit is het topic waar je terecht kunt voor opmerkingen en alles betreffende het "United States Depository" project ;)

Rate van het project mag ook in dit topic :P

Binnen kort komt er ook een warp na dat ik de weg naar de Depository af gemaakt heb.
Foto's en project showcase volgen allemaal nog.

7
Algemeen / Programmeer team
« on: 27 May 2011, 13:59:02 »
Momenteel word er veel gedaan aan de site en plugin's etc. Is het misschien een idee om een vast team op te stellen welke dingen voor de server programmeren on leiding van de CM natuurlijk ?

Dan weet iedereen ook makkelijker wie welke bug afhandeld ?

Tevens wil ik ook best wel wat vrije tijd steken om dingen voor de server te ontwikkelen.

8
Algemeen / Website Projecten
« on: 26 May 2011, 09:21:37 »
De nieuwe site ziet er netjes uit.

Alleen zat ik met het volgende idee, maar eerst het probleem ;)
we krijgen steeds meer projecten die eigenlijk de moeite waard zijn om even te bekijken. Maar we hebben nergens echt een goed overzicht van wat er nou op deze server gebouwed word en wat er in aanbouw is.

Nu we een nieuwe site hebben zat ik te denken, kunnen we niet een kopje Projecten maken. Waar elke project een aparte pagina met sub pagina's kan krijgen. Om daar zijn projecten te showcase zonder dat men helemaal in game hoeft te gaan. Want volgens mij zijn er maar weinig mensen die echt alle projecten gezien hebben ? Zeker nieuwe mensen nemen echt niet de tijd om alle projecten te gaan bekijken. Wat eigenlijk wel jammer is. Omdat het men ook weer op nieuwe ideeen kan brengen. Tevens kunnen wij al TC natuurlijk onze pronk stukken goed showcase ;)

Idee ?

EDIT:
Mogelijkheid idd tot textueel omschrijving met support van Youtube and ofc screens ;)
Met betrekking tot mineville en de plotcity's mogelijkheden om een subpagina te krijgen om iets over zijn/haar huisje te vertellen.

Pages: [1]