Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Copyman

Pages: [1]
1
Algemeen / Tweakcraft: Render Edition
« on: 3 November 2013, 16:56:15 »
Een aantal weken geleden heb ik me verdiept in Chunky, een path tracing renderer voor Minecraft. Nu is verdiepen misschien niet de juiste woordkeuze, want zo complex is Chunky namelijk niet. Vooral compositie en nabewerking bepalen de sfeer van een goede plaat! Ik heb nog niet heel veel tijd in het renderen gestoken, maar op korte termijn wil ik meer renders van projecten gaan maken. Hier alvast een preview:

Citadel (low quality, skymap):


Roma (high quality):


Atlanta (high quality, skymap):

2
Support / Ender Chests tijdelijk alleen in survival?
« on: 9 August 2012, 19:23:39 »
Op dit moment werken Ender Chests multi world. Dit houdt in dat je items ook kan delen tussen main en survival. Dit is niet de bedoeling, dus zijn Ender Chest in survival tijdelijk uitgeschakeld tot hiervoor een oplossing komt. Mijn mening is dat ze juist in survival meer nut hebben dan in main/world/etc, omdat:

  • Geen homes in survival (dus niet even makkelijk naar je storage teleporten)
  • Afschermen van items

Long story: in main heb je niet zozeer een uitbreiding op je inventory nodig, omdat je toch wel "/hg storage" kan gebruiken. Daarnaast, omdat stelen nu is toegestaan, helpen Ender Chests om items voor anderen af te schermen.

De vraag: Ender Chests juist toestaan in survival en in main/world/etc tijdelijk niet?

Pages: [1]