Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - vistu

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Tweakcraft / Re: Donatieronde
« on: 2 December 2013, 14:02:28 »
Ik doneer 118 euro; de serverkosten voor de rest van 2013 zal ik op me nemen. (Dat zijn de maanden november en december)

2
Algemeen / Re: EK PVP
« on: 24 December 2012, 16:42:19 »
Om hierop terug te komen, ik ben erg beperkt qua tijd - of prioriteiten, wat concreet inhoudt dat ik geen tijd heb om met een plan en speelschema te komen. Vanzelfsprekend staat het iedereen vrij dat wel te regelen, mocht er een concreet plan worden gepresenteerd kunnen we ons ook inzetten om ervoor te zorgen dat de benodigde resources beschikbaar komen. Streven moet wel zijn om eerst een uitgewerkt plan te presenteren voordat we aan de slag gaan.

3
Tweakcraft / Bedankt en op naar weer een mooi jaar!
« on: 24 December 2012, 16:35:28 »
Namens de hele Tweakcraft crew wil ik iedereen bedanken voor wederom een mooi jaar. Hele fijne dagen en alvast een gelukkig nieuwjaar *O*

~vistu

4
Algemeen / Re: EK PVP
« on: 25 June 2012, 11:46:42 »
Een hoop voorstellen, ik heb zo tentamen maar ik zal proberen vanavond of morgen met een concreet voorstel/speelschema te kunnen komen.

5
Algemeen / Re: Survival discussie topic
« on: 25 June 2012, 11:45:50 »
Het is een voorstel waar ik me behoorlijk in kan vinden, mocht het worden doorgevoerd zal je me ook zeker zien spelen op survival. Enige waar ik wat moeite mee heb is dat je niet alleen tegen de server speelt maar ook tegen elkaar, in de vorm van traps etc en elkaars storage vinden en leeghalen lijkt me dat juist mooi maar puur PVP met zwaarden op elkaar inhakken is niet mijn ding.

6
Algemeen / Re: EK PVP
« on: 21 June 2012, 09:25:49 »
Smallworld is gewoon weer open, mocht er echt onoverkomelijke vertraging zijn opgelopen geef dat dan nu aan, dan verzetten we de deadline naar maandagavond 23:59?

7
Algemeen / Re: EK PVP
« on: 19 June 2012, 09:25:35 »
Erg leuk om te lezen. Graag zou ik iedereen die nog een arena wilt laten meedingen naar de PVP contest willen oproepen om dat voor het einde van deze week in orde te maken en hier te posten. Ik hoop dan dit weekend de eerste speelschema's te kunnen gaan maken.

8
Tweakcraft / Re: Informatie betreffende duping
« on: 18 June 2012, 18:01:54 »
Met de contests komt het sowieso goed en eerlijk gezegd verwacht ik niet dat er op grote schaal misbruik van is gemaakt, het is echter wel belangrijk hier nu heel duidelijk een grens aan te geven.

9
Tweakcraft / Re: Informatie betreffende duping
« on: 18 June 2012, 17:56:06 »
Er schijnt wat onduidelijkheid te bestaan: mocht je per ongeluk een paar torches of wat spullen mee hebben genomen is dat natuurlijk geen reden tot ban. Mocht je daarentegen opeens 3 stacks gold extra hebben dan kan het verstandig zijn hier een berichtje achter te laten.

Datzelfde geldt voor toegang verkrijgen tot de gesloten worlds: er op een of andere manier per ongeluk komen en dat bij ons melden is iets anders dan vrolijk door de wereld rond te banjeren terwijl je weet dat je er niet mag zijn.

10
Tweakcraft / Informatie betreffende duping
« on: 18 June 2012, 17:47:32 »
Beste spelers,

Niet al te lang geleden zijn er een aantal creative worlds aan de server toegevoegd waar men de mogelijkheid had zich uit te leven met een creative inventory. Omdat het in de kern van Tweakcraft zit dat we alles met de hand minen en bouwen hebben we onze uiterste best gedaan ervoor te zorgen dat inventories gescheiden zijn en er geen mogelijkheid is om spullen de main world in te smokkelen.

Helaas blijkt dat dat niet afdoende geweest is en het toch mogelijk was items mee te smokkelen naar de normale werelden. We weten op het moment niet in hoeverre hier misbruik van is gemaakt maar dat is slechts een kwestie van tijd. Vanzelfsprekend hoop ik dat er niemand misbruik heeft gemaakt, maar de ervaring leert dat gratis spullen wel heel aantrekkelijk zijn. We willen dan ook heel helder zijn, een ieder die misbruik heeft gemaakt zal dat de komende 24 uur in dit topic aangeven en akkoord gaan met een beun voor een periode van 5 dagen. Een ieder die meent niet eerlijk te moeten zijn zal permanent de toegang tot de server ontzegd worden. Hier valt verder niet over te onderhandelen, denk dus goed na en wees eerlijk.

Excuus voor de harde toon in dit bericht maar het gaat hier om een van de belangrijkste pijlers van onze community. Afhankelijk van de uitkomst van dit topic - en onze eigen bevindingen - zullen we na overleg besluiten de creative worlds open te stellen of permanent te sluiten. Logischerwijs zijn deze werelden momenteel niet te bereiken; pogingen daar toch te komen zullen bestraft worden.

11
Algemeen / Re: Go/SGO functie omschrijving + discussie topic
« on: 18 June 2012, 12:33:50 »
Ik kan niet anders dan me daar bij aan te sluiten. Dat zal jullie zelf ook niet ontgaan zijn, waarom zou hij dan volgens jullie toch de meest geschikte persoon in de community zijn (omdat jullie zelf al aangaven dat het iemand buiten het admin team zou moeten zijn).

12
Algemeen / Re: Go/SGO functie omschrijving + discussie topic
« on: 18 June 2012, 12:25:02 »
Ze willen iemand uit et admin team. Daar ben ik al achter. Ik heb het liever niet. Maar als att moet vertrouw ik alleen edoxile

Dat is je goed recht, maar het is wel verdomd bot voor een heel team dat zich al anderhalf jaar inzet om er hier een leuke plek van te maken.

13
Support / Re: Cannot reach server.
« on: 17 June 2012, 10:54:20 »
Probeer eens in te loggen, dan check ik de logs op de server op vreemde zaken

14
Algemeen / Re: EK PVP
« on: 17 June 2012, 09:50:36 »
Er is al heel hard gewerkt aan verschillende arena's in de smallworld, daar wil ik allereerst iedereen voor bedanken! Naar ik begrepen heb (en deels heb gezien) hebben de verschillende arena's allen een verschillend thema. Om een enigszins realistisch speelschema op te kunnen stellen is het denk ik belangrijk om eerst vast te stellen welke arena's er nu zijn en welk thema/spelstructuur ze kennen.
Graag wil ik - bij voorkeur in dit topic - van de makers per arena een overzicht zien van de volgende zaken:

  • Speelstijl: hoe win je in de arena?
  • Aantal spelers: hoeveel mensen kunnen tegelijk vechten; gaat het in teams of 1 tegen 1?
  • Moeilijkheidsgraad: is het puur tegen elkaar vechten of zorgt de constructie van de arena zelf ook voor een extra uitdaging voor de spelers?

Op die manier hoop ik vast te kunnen stellen welke arena's voor welke fase in de wedstrijd eventueel geschikt kunnen zijn. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we in eerste instantie vrij snel veel mensen moeten laten afvallen.
Zodra hier meer duidelijkheid over is wil ik een topic openen om te kijken welke dag het beste uitkomt het event te houden. Zelf lijkt maandag 2 juli me een strak plan: net na de EK-finale en daarnaast traditioneel gezien de dag dat het op de server het drukste is (de maandag dus, niet 2 juli ;))

15
Algemeen / Gigaprojecten
« on: 8 June 2012, 12:48:56 »
Vanuit de community bestaat er de behoefte om een groot gezamenlijk project op te starten teneinde het groepsgevoel te versterken. In de beginperiode van de server zijn meerdere van dergelijke projecten gedaan (waaronder Orthanc) en dat was een geweldig gevoel om er met elkaar aan te werken.
Ik heb helaas niet de kunde om een dergelijk plan uit te denken en op te zetten maar ik weet dat er hier genoeg spelers rondlopen die dat wel kunnen. Mijn voorstel is dan ook om in dit topic te kijken wie er interesse heeft en welk project dat kan zijn (hoeft geen nieuw project te zijn, maar kan ook een bestaand project zijn).

Pages: [1] 2 3 ... 5