Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Vera1991

Pages: [1]
1
Tweakcraft / Data meeting
« on: 29 April 2012, 17:29:48 »
Hallo allemaal!

Helaas moeten wij melden dat de geplande meeting van 22-25 juli niet doorgaat. Het is erg jammer, maar helaas kunnen we niet genoeg mensen bij elkaar krijgen.

Wij denken dat de 3 grootste tegenvallers waren de prijs, de locatie en de datum ivm vakantie.

Nu geven sanko en ik niet op! (Je kan ons koppig noemen, maar toch) Daarom hebben wij al een beetje naar een nieuwe locatie gezocht, met dank aan timoever zijn we aan de volgende, goedkope, toch centrale locatie gevonden. En als wij in november hem organiseren, dan krijgen we ook nog 20% korting! De prijs wordt dan met 20 personen: 65 euro p.p. En een reistijd met ongeveer maximaal 2,5 uur.

De locatie wordt ermelo!
We kunnen makkelijk pendelen vanaf het dichts bij zijnde station. De boerderij is:
http://www.aalbertshoeve.nl/site/

In de poll kan je stemmen op welke datum jij zou kunnen.

Mensen die zeggen: ik kan niet zien wat ik dan heb, juist nu kan je vrij vragen en zorgen dat je het gekozen weekend vrij bent!

Groetjes Sanko en Vera

2
Tweakcraft / De coolste meeting ever!
« on: 3 April 2012, 22:12:20 »
Heey allemaal!

Update: Opgeven kan alleen tot 1 mei 2012!


Zoals wij het in friesland zeggen: ‘It giet oarn!’ Het is een feit. De meeting zal doorgaan! Het zal gebeuren op 20-22 juli. In deze post zullen wat algemene dingen verteld worden.

Ten eerste wordt het weekend georganiseerd op 20-22 juli 2012! Dus iedereen maak je agenda vrij en kom! We gaan naar de kampeerboerderij: http://www.deburinkshof.nl/. We hebben de Borgstee gereserveerd. Deze locatie kan maximaal 28 personen aan. Dus geef je snel op! En zorg dat we ook inderdaad 28 personen krijgen.

We zijn van plan om de beloofde barbeque op zaterdag te organiseren. Daarnaast willen we ook proberen om wat competities te organiseren.

De kosten zijn nog niet helemaal duidelijk. Aangezien we nog niet weten hoeveel mensen er komen. Daarom willen we z.s.m weten hoeveel mensen er zijn. De kosten voor 20 personen, zal ongeveer 90 euro zijn en met meer personen, wordt de prijs per persoon altijd lager. Aangezien wij positief zijn, zouden we graag bij de aanmelding willen dat je 90 euro overmaakt. Wordt de uiteindelijke prijs toch duurder, dan kan iedereen nog wat overmaken.

Als je je opgeeft en er zijn bijzonderheden die wij moeten weten, meldt dat dan even. (Dieëten, medicijnen, andere belangrijke dingen)

Je kan je opgeven door een van ons een ‘personal message’ te sturen. Zodra we genoeg aanmeldingen hebben, krijg je bericht met daarin het rekeningnummer van Vera1991 aka Bambi. Als je betaald, vermeld dan wel even je ‘ingame nick’ erbij en vermeld ook even: ‘meeting’.

Kan je niet het hele weekend komen, omdat dat niet mogelijk is, dan is er ook de mogelijkheid om een dag te komen! Meldt dit dan ook even in een ‘personal message’. De prijs voor een dag zal ongeveer een derde zijn van de prijs voor het hele weekend.

We hopen zo snel mogelijk te weten wie er allemaal mee komen. Dus iedereen, neem vrij van werk, school of andere belangrijke zaken. Want deze meeting is echt het belangrijkste!

Groetjes Sanko en Vera (bambi).

Ps. Mensen die wel gestemd hebben, maar niet komen, krijgen de wraak van S(p)anko over zich heen!

Mensen die zich hebben opgegeven:
Sanko, Vera, R0SSI, WouterH, Milenco, boisei0, wuppie, Freaker, Bazkara

3
Algemeen / Data potentieële meeting
« on: 19 March 2012, 11:59:45 »
Hallo allemaal!

Hierbij zijn de verschillende weekenden die we hebben kunnen vinden. De prijzen die zijn gegeven zijn per weekend en inclusief eten en drinken (excl. drank). De accomodatie van 13-15 juli ligt in diffelen. De andere data zijn in een boerderij in haaksbergen. We willen zo snel mogelijk reserveren, dus loopt deze poll maar 2 weken. Dus reageer op tijd! Helaas kunnen we niet op het laatste moment boeken, aangezien alleen deze accommodaties nog vrij waren en deze weekenden. We zijn er dus bij gebaat, dat iedereen goed in zijn agenda kijkt.

www.debontekoediffelen.nl/
www.deburinkshof.nl

Zowiezo word het een supertof weekend!  *O*

Groetjes van Sanko en xxx-jes van Vera


4
Algemeen / Potentiële TC meeting
« on: 12 March 2012, 23:20:43 »
Vandaag waren Bazkara, Rhan en ik op Teamspeak wat aan het brainstormen over een potentiële meeting. Het zou ons echt leuk lijken om een Tweakcraft-weekend te regelen. Voordat zoiets geregeld kan worden, zijn er nog wel wat vragen die beantwoord moeten worden. Het liefst zouden we een weekend willen organiseren, wat een soort LAN-party zou moeten worden. Naast het gamen, willen we ook nog wat andere activiteiten willen organiseren. Zijn er ideeën voor wat we nog meer zouden kunnen doen? Er komt sowieso een barbeque. Verder is het ook handig om te weten hoeveel animo er zou zijn voor zo’n ‘Tweakcraft-weekend’, laat dus even een reactie achter!

Het plan van aanpak bij zo’n leuk weekend zou dan zijn:
Aantal dagen samen weg. Bijvoorbeeld een weekend weg en dan vooral aan het eind of aan het begin van de zomervakantie. In deze dagen zullen er activiteiten zijn, waaronder gamen, bier drinken, BBQ’en en andere leuke dingen. De prijs kunnen we op dit moment nog geen indicatie van geven, dat hangt namelijk van een aantal factoren af (hoeveel ongeveer er mag worden uitgegeven en dit hangt natuurlijk ook af van het aantal mensen dat aanwezig is).

Heb je leuke suggesties? Over hoe, wat, waar en wanneer; dan horen we dat graag van je! Ook mensen die mee willen helpen met de organisatie mogen zich hier melden. Als er animo voor is, zullen Sanko en ik, het sowieso organiseren. Maar hulp is altijd welkom!  Natuurlijk zijn sponsors altijd welkom!

Hebben mensen liever geen weekend, geef dat aan. Dan kunnen we altijd een dag organiseren, alleen lijkt ons een weekend leuker.

Groeten Vera1991

Pages: [1]