Nieuws > Tweakcraft

Nieuwe forumlayout en Bukkit progress

(1/1)

Milenco:
Toen we de nieuwe site publiceerden was het forum het enige deel wat we nog niet hadden geïntegreerd in de site. Dat probleem is nu verholpen! Iedereen heeft nu standaard de Tweakcraft theme, waarbij het forum dezelfde look and feel heeft als de rest van de site! Kan je echt niet wennen aan de nieuwe layout, dan kan je hier alsnog de oude (of een andere) theme selecteren!

Daarnaast zijn we druk bezig met de overgang naar Bukkit. Inmiddels hebben we een hoop plugins kunnen vinden als vervanger voor de oude en ook een hoop plugins handmatig kunnen porten. Toch zijn we nog niet helemaal klaar voor de overgang. Hoewel Craftbook een initiële release voor Bukkit heeft uitgebracht, is deze nog niet zo compleet dat al onze huidige constructies werken. Ook hebben we nog wat moeite met het porten van 'Zones' en zijn er nog wat kleine dingen. We schieten in ieder geval hard op en hopen binnenkort (pin ons niet vast op een datum!) over te kunnen gaan naar Beta 1.3 i.c.m. Bukkit!

Chub1337:
Nice, ik merkte het inderdaad al  ;)


--- Quote from: Milenco on 27 February 2011, 13:01:21 ---... We schieten in ieder geval hard op en hopen binnenkort (pin ons niet vast op een datum!) over te kunnen gaan naar Beta 1.3 i.c.m. Bukkit!

--- End quote ---

Kun je wel een ruwe schatting geven?
En bedoel je met 1.3 1.3_01? of echt 1.3? Want de laatste versie is 1.3_01 (zoals je waarschijnlijk wel weet).

Chub1337

freeman21:
van 1.3_01 is nog geen server uit dus het word 1.3

jmarciano:
Dus niet dit weekend meer wat eerst gezegd werd? :(

n0xius:
1.3_01 is hetzelfde als 1.3 aleen een paar bugfixes server is hetzelfde :)
  Kan niet wachten op bukkit, ook qua stabiliteit :)

Forumlayout is ff wennen, maar past mooi bij de site :)

Navigation

[0] Message Index

Go to full version