Nieuws > Tweakcraft

Post!

(1/4) > >>

FlutterShy:
Zow,

Vandaag was het een dag als elke andere. Oefenen met de auto (volgende week is m'n praktijkexamen!), wat minecraft spelen, rond 18u gaan eten. Omstreeks 18:30 echter belde er iemand aan. Ik verwachte niet direct iemand dus ik ging rustig naar de voordeur en deed rustig open. Er stond iemand van PostNL aan de deur!

Ik dacht eerst dat onze vader iets besteld had, dus ik zei "oh, pakketje?", tot ik het doosje zelf in handen had. Toen zag ik vrij duidelijk dat het pakket voor mij bestemd was. Niet veel later zag ik dat er Jelmar zijn naam + adres ook opstond. Ik wist dus hierna dat dit geen gewoon pakje was, dus was vrij benieuwd. Mijn moeder stond naast me, ik met dat pakje in m'n handen dus m'n moeder tekent even voor ontvangst, en ik neem het pakje mee binnen.
Ziende dat we eigenlijk aan het eten waren neem ik even een mes van de tafel en doe het voorzichtig open. "Zozo, van tweakcraft" zeg ik tegen m'n vader. "Toch geen bom zeker?" grapt m'n pa nog snel ertussen :+.

Toen ik de doos opendeed, was ik echter aangenaam verrast. Er zat een brief bij, 2 pakjes stérke koffie en onder een hoop bescherming een heuse samsung SSD van maar liefst 256GB!
De brief die erbij zat echter is ook een kunstwerk, zoals je aan de foto kan zien. Hulde aan Jelmar en Copyman voor de geleverde effort aan de brief  _o_.De lijst aan namen is echter niet al te klein, alsook staan er namen in die je al even niet meer dagelijks op tweakcraft ziet, wat laat zien dat we buiten minecraft toch een ietofwat hechte community zijn geworden, wat zeker wel laat zien dat we toch iets mooi hebben bereikt met ons allen.

Bij deze dus mijn persoonlijke dank je richting Jelmar, voor het organiseren en iedereen bij elkaar brengen van dit project.

Niettemin ook mijn dank aan GertJan, bReChThOu, boisei0, Copyman, Teutates, LeapingSheep, Alex, Don_Craft, Giordino, Milenco, Marterino, nislim, McBrown, Merijn, Kimioni, Kimioni, Suiker, mhirr, Bazkara, Panorama, Pierre, Bollie, Quinten, Gazeebo, Wave, StampVoet, windwarrior (Lennart) en Quazyx voor het meehelpen aan dit project en te laten zien dat de slapeloze nachten de voorbije jaren het wel waard waren *O*.

- Een zeer nederige en blije GuntherDW

(klik op de foto's voor een grote versie te zien)EDIT: Ik heb van Jelmar de PDF die bij de brief hoorde gekregen, die is makkelijker leesbaar dan de foto van de brief met een vrij goedkope pocket camera :+.

Hsheepypx:
 *O* Dat je er maar vele jaren mee kan doen  (Y)

Copyman:
Na al die tijd en moeite is het je gegund! *D

Jelmar:
Mooi om te horen dat het in de smaak valt!

Don_Craft:
Gunther, nogmaals hartelijk bedankt voor al de tijd en moeite die je in Tweakcraft hebt gestoken! Het wordt zeer gewaardeerd.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version