Nieuws > Tweakcraft

1.8!

<< < (2/6) > >>

Giordino:
Goed bezig (geweest) Gunther !  *O*
Bedankt voor je harde werk  (Y)

Loev:
Cool! Top werk heren!

Betekend dit dat we een nieuwe map krijgen?

Jelmar:

--- Quote from: Loev on 31 December 2014, 10:45:47 ---Cool! Top werk heren!

Betekend dit dat we een nieuwe map krijgen?

--- End quote ---

Het is wel altijd de opzet geweest om op een bepaald moment een 1.7/1.8 map te hebben. Ook een nieuwe survival en resource world. Maar doordat het updaten nu nogal als 'verassing' kwam (we gingen er niet van uit dat we zomaar op 1.8 over konden), is het nog niet helemaal uitgedacht hoe en wat we precies doen met nieuwe maps. Dat is iets voor het eerste stuk van 2015. :)

wave535:
Goed bezig mannen! Hartelijk dank  (Y) (Y)

Jelmar:
We hopen dat iedereen geduld kan hebben wat betreft de issues met o.a. permissions. Dit is een probleem wat in FlutterShy zijn testomgeving niet te voorzien was, en waar de oorzaak ook nog niet meteen duidelijk van is. Ik snap dat het heel vervelend is als je niet kunt tp'en en home'en, maar heb a.u.b. geduld en blijf rustig.

Het was te verwachten dat er problemen zouden optreden, gezien de overstap van Bukkit naar Spigot (ofwel Spigots versie van Bukkit), en het feit dat de meeste van onze plugins custom zijn en dus moesten worden geport. Toch wilden we voor nieuwjaar als een soort verassing voor jullie allemaal naar 1.8 overstappen, iets waar we lang op hebben gewacht. Als we wisten dat het zoveel problemen zou opleveren, hadden we daar wellicht langer de tijd voor genomen, maar dat was helaas niet te voorzien.

Heb geduld en het komt uiteindelijk wel goed, zodat we in 2015 eindelijk gezellig met 1.8 verder kunnen bouwen aan al onze projecten. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version