Nieuws > Tweakcraft

1.8!

<< < (6/6)

FlutterShy:
Nota toegevoegd in de OP ivm "/pen toggle"

FlutterShy:
Also, ik kan in theorie wel een auto fixer maken met de onChunkLoad() event, maar dat doe ik liever niet want ik kan niet met zekerheid weten of iemand een IC met rede heeft uitgezet of dat het met de move gebeurd is. Ik kan het alleen minder lastig maken voor dingen over te zetten.

FlutterShy:
Ik heb het deze ochtend bekeken met milenco en ik zal zorgen voor een kleine extra plugin/mod/functionaliteit waarin mensen een WE selectie kunnen maken en dan iets als /fixICs doen ofzo voor alle IC's in de WE selectie te fixen.
Dit zal ik ergens deze nacht proberen in elkaar te boksen.

Zo, die draait.
Als je een admin te pakken kan krijgen, laat hem een WE selection maken (want /we sel is nog niet overgeport) en "/selectionfixic" meppen. Dit zal alle signs in die selection afgaan en zonodig fixen.
Let echter wel best op met de grootte van de selection. Deze staat gecapped op max ongeveer 67 miljoen blocks, maar blijf best rond 50 miljoen als "maximum".

Als je een zone hebt maakt het het nog simpeler, dat is /zsel, /zexp en dan /selectionfixic (al kan je zonodig ook eerst //shift .. down doen ofzo als de zone tot 256 hoog is :P.

WorldEditCUI is er al voor 1.8(.0), maar daarvoor moet je een development versie van liteloader installeren. Deze in MultiMC installeren vereist wat maatwerk echter. Er zitten dan ook nog wat kleine foutjes in, maar deze zijn grotendeels "te aanvaarden" totnogtoe.

Liteloader 1.8 development versie (installer) : http://jenkins.liteloader.com/job/LiteLoaderInstaller/
WorldEditCUI : http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/minecraft-mods/1292886-worldeditcui

Loev:
Dank Flutter!

Kom je nu bouwen? :+

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version