Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Gazeebo

Pages: [1] 2 3 ... 49
1
Support / Re: Topic's
« on: 11 July 2015, 00:15:43 »
Mijn punt is, en daar ga ik het ook bij laten, dat de modded server en TS niet TweakCraft zijn.
Het hoort bij TweakCraft, maar het is niet TweakCraft.

Als er iemand op TS, die niet in het admin team zit, admin rechten heeft dan is dat omdat deze persoon dat heeft verdiend door actief en verantwoordelijk te zijn.

Deze admin rechten op TS vertalen niet door naar admin rechten ingame, zoals jij dat wel hebt/had op de modded server.

2
Support / Re: Topic's
« on: 11 July 2015, 00:11:20 »
GertJan, jij bent admin op de modded server.
Waar klaag je nou eigenlijk precies om?

3
Support / Re: Topic's
« on: 11 July 2015, 00:03:03 »
Ik denk dat je gelijk hebt

4
Support / Re: 1.8 Custom client
« on: 4 July 2015, 03:01:17 »
Er was ooit een mod die heel handig je slots hervult bij het bouwen zolang je het nog in je inventory hebt en ook je kisten en zo organiseerde.
Enig idee hoe/waar ik deze kan krijgen?

5
Tweakcraft / Re: Post!
« on: 19 June 2015, 00:08:53 »
SSD for life

6
Tweakcraft / Re: Animocheck survivalreset
« on: 28 May 2015, 01:51:45 »
Door de zwaartekracht gaat de bloemtros naar beneden hangen. De vruchten willen naar boven blijven groeien (negatieve geotropie). Als de trossteel ondersteund wordt zodat de trossteel toch recht overeind blijft, blijven de vruchten gewoon recht. Er zijn diverse kleinere bananensoorten (waarvan de trossteel niet doorbuigt onder het gewicht van de vruchten) die zo van nature recht blijven. Het is dus niet genetisch bepaald en heeft ook niets met het 'groeien naar het licht' (positieve fototropie) te maken.

7
Algemeen / Re: (AFK) Farm beleid
« on: 2 February 2015, 17:35:59 »
Weet je, dit is min of meer on-topic/off-topic. Maar toch mijn persoonlijke visie op dit alom terugkerende topic.

Zelf speel ik nog maar amper "vanilla"(ook al is onze server alles behalve vanilla), omdat ik vind dat we toch eens met de tijd mee moeten gaan. Ik ben begonnen met modded MC omdat je meer speeltijd hebt, meer tijd om echt iets te doen met je resources ipv dagen/weken lang dingen te moeten verzamelen om dan toch dat ene raam of die vloer in je gebouw te kunnen stoppen.
Het "vanilla" karakter van MC is niks meer dan iets moois bouwen. Waarom moeten we dan toch nog altijd moeilijk blijven doen om "waardes" van blocks en hoe moeilijk het is om ergens veel van te krijgen.

Ik snap dat veel mensen het oneerlijk vinden dat zij 100 uur hebben gespendeerd om een kist van X te krijgen en dan kan een ander het ineens in 10 uur doen, maar zo gaat dat in het leven.
Mijn opa kocht een liter benzine voor een dubbeltje, kijk wat je er nu voor betaald.
Hij moest een week werken voor 10 gulden, je krijgt nu het veelvuldige per uur.

Ja ik zat "vroeger" ook steen en been vol te houden dat we ons "vanilla" karakter moeten behouden, maar als ik dan kijk naar de leegloop van de server dan kan ik me toch niks anders indenken dan dat spelers verder kijken naar andere servers waar meer mogelijkheden zijn en waar ze meer echte speeltijd hebben.

Anyway.. genoeg van mij, zoals ik zei het is niet 100% on topic :P

8
Tweakcraft / Re: Donatieronde 2015
« on: 23 January 2015, 02:35:44 »
Als mijn basisschool reken kunsten mij niet in de steek laten kunnen we nu ong. anderhalf jaar zonder problemen verder?

9
Tweakcraft / Re: Donatieronde 2015
« on: 20 January 2015, 04:54:11 »
29 Euro gedoneerd voor een totaal van 666  })
you have sent €29,00 EUR to Remco Karels.

10
Tweakcraft / Re: Donatieronde 2015
« on: 19 January 2015, 16:34:29 »
Ik doe sowieso 15 als ik thuis kom. Moet even wat geld overmaken ivm Nederlandse/Amerikaanse rekening etc. :P

11
Tweakcraft / Re: 1.8!
« on: 1 January 2015, 06:27:05 »
Nou, ik blijf weg, en kom terug als het weer werkt, want ik kan niets, ik weet dat er aan wordt gewerkt, sorry, maar ik baal gewoon heel erg dat dit mij heel veel tijd kost en plannen laat veranderen.


Want Gunther heeft gewoon even een klik met de muis gedaan om te updaten, alleen speciaal voor jou... :+

Eerst lopen mensen te klagen dat update naar 1.8 te lang duurt. Dan word er geupdate en ineens poef pats klagen dat het te snel gaat :+

Het is vervelend dat jij wat tijd bent kwijt geraakt en/of meer tijd moet spenderen om iets klaar te maken, maar dat is nou eenmaal hoe het gaat. Er is altijd de kans dat iets niet 100% goed gaat. Om er nou zo op te reageren is echt onnodig.
Je "bug meldingen" zijn ongetwijfeld handig, maar de manier waarop is iets minder handig.

Ik ga er van uit dat Gunther speciaal voor jou al je bugs gaat oplossen..  7(8)7
En niet geheel onbelangrijk, jij was gebanned wegens enorm hinderlijk en irritant gedrag. Begin 2015 nou alsjeblieft niet met dezelfde fouten waardoor je die ban kreeg.
Ik weet zeker dat Gunther duizend maal meer gefrustreerd is dan jou omdat alle bugs, errors en klachten op zijn dak vallen.

12
Tweakcraft / Re: Vaarwel Tweakcrafters
« on: 11 December 2014, 15:09:08 »
Uhm ok..
om als admin hier dan nog rond te hangen. Ik verlaat daarom Tweakcraft zowel ingame als op irc.



Naja, succes met wat je gaat doen dan. (Y)

13
Support / Re: Beste Tweakcrafters
« on: 30 October 2014, 21:59:17 »
Ik vraag me eigenlijk af wie zich allemaal aanmelden om admin te worden, als er niemand zich aanmeld kan er ook geen vernieuwing komen. (gravitone, mhirr?)

Ik heb me ooit aangeboden als admin. Toen ik na vijf dagen nog niets gehoord had, heb ik mezelf weer teruggetrokken.

De staff sollicitaties zijn nooit gebruikt om actief mensen in het admin team te voegen maar om een soort van "reserve poel" te hebben wanneer er een admin nodig was.
Op deze manier wist het admin team welke mensen er interesse in hadden om zich bij het admin team te voegen en kon de zoektocht verkleind worden naar mensen die er interesse in hadden.

Zoals ook aangegeven in het aanmeldings topic

Quote
Gebruik dit formulier om je aan te melden voor het admin-team. Sollicitaties worden verplaatst naar een forum dat alleen door admins gelezen kan worden. Solliciteren geeft geen zekerheid dat je admin wordt, maar geeft de huidige admins wel een indicatie van welke spelers een eventuele toekomstige aanvulling zouden kunnen zijn op het team.

Oh en er zijn natuurlijk ook mensen benaderd die zich nooit hebben aangemeld. Dus denk niet dat het aanmeldings topic de enige manier is. *O*

14
Support / Re: Beste Tweakcrafters
« on: 29 October 2014, 20:30:17 »
In de top 50 staan de admins gemiddeld op ongeveer 7.5 uur per persoon.
Hiervan zijn er maar 2 met een redelijke aanwezigheid ten opzichte van het gemiddelde.

De spelers staan in de top 50 op grofweg 13.5 uur per persoon.
Hiervan zijn er maar ongeveer 12 met een redelijke aanwezigheid ten opzichte van het gemiddelde.

Als je dus kijkt naar het totaal beeld dan is de aanwezigheid van de admins eigenlijk helemaal niet zo slecht, voor elke 2 uur gespeeld is er ruim 1 uur admin aanwezig.
Naar mijn mening is dat meer aanwezigheid dan echt noodzakelijk nodig is.



Als ik naar mijn eigen aanwezigheid kijk vind ik inderdaad dat het schrikbarend weinig is, maar als ik dan kijk naar de aanwezigheid van de rest van de spelers dan valt het om eerlijk te zijn toch wel een beetje mee. Het is natuurlijk ook niet zo dat de admins de server dragen als het komt om activiteit, dat is naar mijn mening nooit de taak geweest van het admin team ( al zullen er veel het niet met mij eens zijn )
Persoonlijk ben ik op het moment uitgekeken op vanilla minecraft, en ik wacht serieus op 1.8 tot ik weer een stuk actiever zal spelen. Ondertussen ben ik wel vrij actief op TCPack (Wat ik trouwens zeer kan aanraden). Het is dan wel een andere server, maar het is toch wel een beetje Tweakcraft. ( En de mensen die daar spelen dragen ook bij aan de financien om Tweakcraft draaiend te houden, niet geheel onbelangrijk )



Nou is mijn vraag, het lijkt er op dat als admins niet actiever worden, je uiteindelijk wilt dat wat admins afstappen en deze vervangen worden door actievere spelers. Maar als je dan kijkt naar de totale aanwezigheid, wie moeten ze gaan vervangen? Want er zijn maar 6 spelers met meer dan 1 dag speeltijd over de afgelopen maand.  Dit is dus in het geval het admin team niet actiever word.

Als afsluiter, ik denk niet dat de acitiviteit van het admin team veel verschil zal gaan maken op de activiteit van de server.  Ik denk ook niet dat we minder admins moeten hebben omdat we een vrij divers schema hebben in ons prive leven waardoor er (voor zover ik weet) toch een vrij goede admin spreiding is over een gemiddelde dag.

Uhm verder, tja, het enige wat we kunnen doen is om proberen 1-2 dagen in de stats te hebben al denk ik niet dat het veel verschil zal maken :+

15
Tweakcraft / Re: Adminveranderingetje
« on: 2 June 2014, 02:19:52 »

Pages: [1] 2 3 ... 49