Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Loev

Pages: [1]
1
Support / Kan niet meer inloggen
« on: 28 January 2016, 10:49:22 »
Sinds vorige week kan ik niet meer inloggen in de launcher van MC. Normaal log ik automatisch in maar dit keer moest ik het wachtwoord invoeren, deze werdt niet geaccepteerd. Het wachtwoord resetten was ook niet makkelijker want blijkbaar heeft Mojang een nieuw registratiesysteem dat op e-mailadres gaat i.p.v. loginnaam. Lang verhaal kort, mijn loginnaam (Loevie) is nu gekoppeld aan mijn e-mailadres en is opeens een demo account zodat ik alleen test werelden kan opstarten. Hebben andere TCers met dit bijltje gehakt? Tips?

2
Projecten / Vissersdorpje
« on: 5 December 2013, 12:54:27 »

Al een tijdje loop ik met de gedachte om een klein dorpje te bouwen. Een aantal weken geleden ben ik begonnen, ik doe het rustig aan. Het doel is om het een klein rustiek dorpje te bouwen met veel weggetjes door de omliggende bossen.
Als jullie suggesties of commentaar hebben dan hoor ik het graag.

Resource pack: Atherys Ascended

//edit, hoe kan ik makkelijk thumbnails maken of resizen?
















3
Support / Project binnen mijn view
« on: 8 December 2011, 09:09:02 »
Met de map zie ik dat dichtbij mijn project een ander project is gestart (zie afbeelding) Graag wil weten wie hier aan het bouwen is en wat hier komt. Het eiland bevind zich namelijk binnen mijn view.

Main world

4
Support / Gunpowder nodig
« on: 8 August 2011, 11:07:11 »
Op mijn landgoedwil een berg weg halen. Uiteraard kan ik hem weg graven maar ik vind het veel leuker om het met precisie weg te knallen ;) Hiervoor heb een ladingen gunpowder nodig maar waar ik dit vinden? In de warp mobspawn spawnen geen creepers meer. Ik heb het ingame gevraagd maar ik vage of halve kreten als "mobworld".

Is er een aparte spawn voor creepers? Zo ja waar? Of moet ik zelf gaan farmen in groten in world 3?

Pages: [1]