Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Don_Craft

Pages: [1]
1
Algemeen / Passive health regeneration in survival
« on: 29 July 2013, 22:09:27 »
Binnenkort zal de survivalworld gereset worden. Dat betekent ook dat er een aantal veranderingen doorgevoerd kunnen worden. Een daarvan is het uitzetten van "passive health generation".

Passive health generation oftewel het passief terugkrijgen van hartjes zorgt ervoor dat je hartjes automatisch terugkomen mocht je gewond raken (dit gebeurt in de huidige survival). Als dit wordt uitgezet zal het betekenen dat men alleen nog maar hartjes terug kan krijgen door middel van health potions en golden apples. Dit zorgt voor een hogere moeilijkheidsgraad van de survival world.

Deze poll biedt de gelegenheid om je voorkeur te geven over dit onderwerp. Na drie dagen sluit de poll waarna de survivalworld zo snel mogelijk zal worden gereset. Het resultaat van de poll is bindend; als in, wanneer we passive health regen uitzetten, blijft het uit tot de volgende map reset.

Mocht men tijdens de nieuwe survivalworld alsnog van mening veranderen kan dit punt bij de volgende reset worden herzien.

We willen graag dat alléén mensen stemmen die survival spelen of willen gaan spelen. Als je geen survival speelt of wilt gaan spelen, kun je wel je mening geven in een post, maar stem a.u.b. niet op de poll.



2
Projecten / Demons Playground v2
« on: 7 May 2012, 00:08:36 »
Omdat het oude Demons Playground" niet meer aan de huidige verwachtingen van een epische minecraft constructie voldeed hebben we (EdoxDash en ik) besloten dat het kapot moest.
Met dank aan Maddox en "appeltje & friends" is dit in no time met het bedrock gelijk gemaakt. O+

Nu is het dus aan Edox en mij de taak om hier met nieuwe "skills" een epische unit neer te zetten.
Aangezien dat nogal een opgave is ben ik eerst begonnen met het vervangen van het oude dorp naast de bedrock put.

Het oude dorp is tegen de vlakte geworpen om plaats te maken voor een verlaten "heksen" huis met bijbehorend donker bos. (Dit bos moet uiteindelijk om het hele project heen komen te staan.)
Inmiddels is de buitenkant van het huis af en ben ik begonnen met de omgeving te terraformen en het bos te planten.
Als je een kijkje wil nemen kun je het huis bereiken door vanaf de warp (/warp DemonsPlayground) het pad naar links te volgen. Als je heel lui bent kun je mij ook om een TP vragen. Voor mensen die zelfs daar te lui voor zijn (:+) heb ik hier alvast een screenshot:



doey

3
Projecten / Demons Playground
« on: 21 March 2011, 00:01:22 »
Hallo,

Een tijd geleden zijn Appelflapsjoerd, Edoxile en ik begonnen met het bouwen van een kasteel.
Eerst was het de bedoeling om een "kasteel op een rots" te gaan bouwen, dit viel echter wat groter uit dan gedacht. De plot voor het kasteel is ongeveer 175 bij 300 blocks.
Als voorbeeld voor de stijl van ons kasteel gebruiken wij dit plaatje van "fairfax castle" uit fable 2:



Omdat dit nog al moeilijk na te bouwen is hebben we onze eigen draai er aan gegeven:
Via een gate met wachttorens ga je naar een grot die je naar de gracht van lava leidt die rondom het kasteel ligt. Met een rots van obsidian die een brug vormt kom je bij de entrance tower van het kasteel. Aan deze entrance tower zit een grote kerk.
Verder willen we nog een toren zoals rechts op het plaatje van fairfax castle bouwen. Ook komt er een aquaduct die water van de zee buiten het kasteel naar binnen brengt.

De plot van het project is hier aangeven op de map:


Nog enkele screenshots van hoe het project er op dit moment uit ziet:


De gate.


De entrance tower.


Graafwerkzaamheden.


We zouden het altijd leuk vinden als mensen langs komen om een kijkje te nemen :)

Pages: [1]