Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - AlexMedia

Pages: 1 ... 13 14 [15]
211
Algemeen / Re: Warps en hun warpwaardigheid
« on: 11 September 2011, 21:58:28 »
Bedankt voor jullie kijk hierop, en waarom een regio/zonewarp misschien niet ideaal is.
Verder zijn er niet echt vastgestelde criteria waar een warp aan moet voldoen, de projecten worden ter plekke beoordeeld. Omdat er zo'n enorme verscheidenheid aan soorten projecten is, is het ook erg moeilik om hier bepaalde voorwaarden voor vast te stellen.
Ik ben het met je eens dat er een enorme verscheidenheid is aan projecten, dat maakt het inderdaad lastig om voorwaarden vast te stellen. Zeker wanneer deze voorwaarden over smaak gaan, een cobblegebouw wordt hier over het algemeen als ongewenst gezien, maar een groot project als Citadel wordt - ondanks tjokvol cobble te zitten - toch heel mooi gevonden.

Als er al voorwaarden bedacht gaan worden, moeten ze objectief zijn (SMART). Dan kun je denken aan zaken als 'is het project al af?', 'wordt er actief aan gebouwd?' en andere meetbare eisen. Aan de hand van dezelfde eisen kan een warp later opnieuw worden beoordeeld, onafhankelijk van wie de warp oorspronkelijk toegekend heeft.

Om het voorbeeld OeiTown maar aan te halen: kennelijk is er geen enkele door gazeebo88 aangesproken admin die de warp toegekend heeft of weet waarom OeiTown de warp destijds gekregen heeft. Toch heeft OeiTown die warp toen gekregen. Met een objectieve lijst voorwaarden zou het veel sneller duidelijk zijn of een project/plek 'warpwaardig' is, en is dit achteraf ook makkelijker opnieuw te beoordelen.

212
Algemeen / Warps en hun warpwaardigheid
« on: 11 September 2011, 05:46:30 »
Zo nu en dan komt het volgende onderwerp ter sprake: "Verdient plek X nu wel een warp, of niet?" Onlangs kwam het topic Warplist voorbij, waarin gazeebo88 zich afvroeg waartoe sommige warps dienden, en dat er mensen zijn die zich storen aan de lange warplijst.

Wat ik me afvraag: wanneer is een bepaalde plek op de kaart warpwaardig? Aan welke voorwaarden moet voldaan worden om een warp te krijgen? Worden gegeven warps geherevalueerd na een bepaalde tijd, om te zien of ze nog wel warpwaardig zijn?

In het eerder genoemde topic zag ik deze suggestie:
Quote
Ik zou het zelf anders juist een geweldig idee vinden als je gewoon per region een warp zou kunnen krijgen. Dan is het voor iedereen makkelijker om ergens te komen.
Dit idee spreekt mij op zich ook wel aan, mits de warps die dan worden gemaakt niet in de warplijst worden opgenomen (om deze niet te vervuilen, er zijn vrij veel zones).

Wellicht zou met een nieuw commando (bijvoorbeeld "zonewarp hogwarts") er gewarpt kunnen worden naar een door een zoneadmin instelbare locatie op de kaart? Het exacte middelpunt van een zone is immers niet altijd het mooiste punt van een zone. De warps blijven in dat geval bewaard voor de TweakCraft-pareltjes, terwijl wel alle zones makkelijk per warp bereikbaar zijn.

213
Algemeen / Re: Nieuw VIP-Forum, aanmelden hier
« on: 2 September 2011, 15:17:37 »
*meldt zich ook als VIP*

Mijn nick is mijn ingame-nick

214
Tweakcraft / Re: Mogelijk nieuwe serverhost
« on: 22 August 2011, 23:08:05 »
Is het niet handig om vóór 29/9 alles al overgezet te hebben naar de nieuwe server? ;)

''Hoe we dit gaan aanpakken is dat we Herzner per direct opzeggen, vervolgens vragen we de OVH server aan, installeren we alle meuk en zetten alles over.''

Dat gaat ook gebeuren, daarom zal er ook vrijwel geen downtime zijn.
De zin is ook te interpreteren als "We zeggen Herzner op, we wachten tot 29/9, en we richten dan de nieuwe server in". Gelukkig is hij niet als zodanig bedoeld. :)

215
Tweakcraft / Re: Mogelijk nieuwe serverhost
« on: 22 August 2011, 23:01:29 »
Hoe we dit gaan aanpakken is dat we Herzner per direct opzeggen, we hebben dan nog tot 29/09 de huidige server. Vervolgens vragen we de OVH server aan, installeren we alle meuk en zetten alles over. Pas dan gaat ook echt tweakcraft.net zelf over dus als het goed is is er vrijwel geen downtime.
Is het niet handig om vóór 29/9 alles al overgezet te hebben naar de nieuwe server? ;)

216
Algemeen / Re: Programmeurs gezocht
« on: 20 August 2011, 16:19:23 »
Reageer ik ook nog even:

Professioneel ervaring:
HTML, CSS, Javascript (+ jQuery), C#, WPF, Silverlight, Windows Forms, SQL Server

Hobby:
PHP (lang geleden), MySQL

En verder kan ik me ook wel enigszins redden met Java.

Pages: 1 ... 13 14 [15]