Please login or register.

Login with username, password and session length
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - wave535

Pages: [1]
1
Projecten / GOLD
« on: 6 October 2015, 18:09:01 »
Een bijzonder goede begin van de avond op het moment dat ik dit verzend, al is het 17:58 op het moment dat ik begin dit te typen allemaal,

Ik had een tijdje niks te doen,
het was vroeg in het seizoen,
zovan alles kan en niks moet,
je weet wat ze zeggen: als je nergens zoekt,
precies dan komt geluk vanzelf naar je toe.

Tot zover m'n rapkwaliteiten (thumbs up daarvoor). Time for business.
Ik hupste vandaag dus voor het eerst sinds een tijdje weer eens rond, opzoek naar wat quartz voor iemand, toen ik bedacht dat ik anderhalf large chest gold blocks had. En jullie kennen me, creatief als ik ben, ik ga dat natuurlijk niet laten verroesten (scheikunde-pun intended). En ondanks dat voor mn vorige project, wavebos, een dramatische afgang gold (taal-pun intended), heb ik besloten om dat goud in te gaan zetten om de server een stukje mooier een stukje bebouwder te maken.

Nu alleen de vraag: wat ga ik bouwen? Als creatief genie kan ik natuurlijk niet het gehele denkwerk hiervoor zelf doen, ik heb betere dingen te doen in m'n leven. Daarom de vraag aan jullie: wat te bouwen met gold? Opties tot nu toe zijn:
-een eiland van goudblokken.
-een vliegend eiland van goudblokken want yolo.
-geen penis.
-een woestijn van gouden zand.
-een standbeeld van Giordino. hahaha.
-een standbeeld van mimix.
-El Dorado.

Reageer vooral als je me wil complimenteren op m'n rapkwaliteiten, mijn rijkdom, mijn creativiteit of mijn knappe uiterlijk. Een extra idee opperen mag ook.

Groetjes,
Wave

2
Algemeen / (AFK) Farm beleid
« on: 26 January 2015, 20:08:41 »
Lieve mede TweakCrafters,

Zoals de titel van dit topic al suggereert, zou ik graag eens gebruik van ons forum willen maken om het over de farms te hebben. Uiteraard verkondig ik hier slechts mijn mening, ik zou graag in t topic de (onderbouwde) mening van jullie allemaal willen horen. Lang leve democratie en vrijheid van meningsuiting.

Zoals jullie allemaal weten, is TweakCraft een server die gericht is op het handmined verkrijgen van items. Alle items worden eerlijk verkregen door handmatige, vanilla, survivalmodus arbeid, met enkele hulpfactoren om dit toch zo snel mogelijk te laten gaan. Denk hierbij aan verschillende plugins, godmode etc.
Zoals sommigen, de wat langer spelende onder jullie, weten, is dat er tijden waren waarin AFK-farms niet getolereerd werden op TweakCraft. De reden: je kon te snel items krijgen, het handmined karakter ging eraf en de items verloren hun waarde. Dit was toendertijd met bijvoorbeeld gunpowder het geval. Ook maakten de AFK-farms gebruik van plugins om goed te kunnen werken, omdat afkfarms zoals we die nu kennen toen nog niet mogelijk waren.
Zoals jullie allemaal weer weten, wordt er tegenwoordig wél weer gebruik gemaakt van AFK-farms. Denk hierbij aan IronTrench. De reden dat het nu wel getolereerd wordt: het is mogelijk AFK-farms te maken op vanilla wijze. Plugins not required. Om een (toendertijd) admin te vrij te parafraseren: "minecraft maakt AFK-farms nu mogelijk, dus maken we er gebruik van."
Het gevolg: elke user die maar lang genoeg zijn pc aan staat en af en toe twee minuten op zijn scherm wat klikt bezit over kisten vol iron. Iron dat vroeger als erg kostbaar werd gezien. Een metaal waarvoor je moeite moest doen, waarvoor je moest minen en ores moest smelten. Nu heeft het amper waarde. Hier valt niet veel meer aan te doen, iedereen heeft al minstens een kist van het spul (sommigen zelfs 10 kisten). Iron is al reddeloos.
Ik schrijf dit topic echter niet ten behoeve van Iron, maar ten behoeve van Gold. Uiteraard is het mogelijk om een fullautomatic golddrop te maken. Er worden zelfs al plannen gemaakt om dit te doen. Ik kan dit niet met lijdzame ogen toezien en heb dus besloten dit topic te maken.
Mijn mening:
Golddrop moet niet full-automatic worden, gold moet enigszins waarde houden en irontrench moet de enige full-automatic farm worden. Maak van gold niet het nieuwe iron, laat het in haar waarde. Als er steeds meer dingen zo makkelijk te krijgen zijn, wat is er dan nog bijzonder aan het "handmined" van TweakCraft? De afkfarms gaan tegen het beleid dat we jaren lang aangehouden hebben in.

Is dit echt wat jullie willen?

Groeten,
Wave

TL:DR Laat Gold in haar waarde, en laat TweakCraft's motto in haar waarde. Ik pleit ervoor geen full-automatic golddrop te maken, ivm met het "handmined"-karakter van TweakCraft en de ernstige ontregeling van waardes.

3
Tweakcraft / Adminwijziging
« on: 20 January 2015, 19:42:44 »
Lieve vrienden en familie,

Bij dezen is Alex (AlexMedia) benoemd tot SGO. Alex, ik wens je heel veel geluk toe in je periode als admin :D geniet ervan enzo.

Groetjes,
Wave

PS jongens probeer de eerste periode niet te veel te dupen, hou het makkelijk voor Alex.

4
Algemeen / Buildcontesta!
« on: 16 May 2014, 19:21:36 »
Een zeer goede morgen, middag, avond of nacht allemaal,

Het heeft misschien even geduurd, maar bij dezen toch: De buildcontest!!  *O* *O*

Zoals de meesten van jullie hopelijk wel gezien hebben staat hierboven een poll, en als je geen ras-aardbei bent dan heb je waarschijnlijk begrepen dat je mag stemmen op de data die jou het beste uitkomen! (als je wel een ras-aardbei bent: In de poll moet je stemmen op de data die jou het beste uitkomen 8)). Je kan op zoveel data stemmen als je wil :)

De buildcontest zal om 19.30 beginnen, gelieve rond 19.15 uiterlijk aanwezig te zijn, zodat we een beetje op tijd kunnen beginnen hopelijk. Bij je plot zullen twee kisten staan, je mag de inhoud van slechts één van de twee gebruiken. Je krijgt (anders dan eerder vermeld) exact 59 minuten en 23 seconden bouwtijd. Tools moet je zelf meenemen. Tp'en gedurende de contest is niet toegestaan en je bouwt in je eentje. Voor de spectators: het is niet toegestaan een plot te betreden tijdens de contest. Er is geen thema, de mooiste build wint simpelweg :)
Na de contest zal de vakkundige, geheel onpartijdige, bescheiden en natuurlijk onwijs charmante jury een eerste, tweede en derde plaats aanwijzen, die hun prijzen spoedig daarna zullen ontvangen.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen/suggesties/opmerkingen/verhalen over kooikarpers hebben, dan horen wij het graag  (Y) (Y)

Groetjes,
Kimioni en Wave

5
Algemeen / Spleef and Buildingcontest!
« on: 21 April 2014, 15:07:45 »
Een zeer goede morgen, middag, avond of nacht gewenst,

Na de stemronde over welke contests we gaan doen (en na enig intern overleg) is er besloten TWEE contests te organiseren, namelijk:

-Spleef
Bij spleef zullen de gebruikelijke spleefregels aangehouden worden (als je deze niet weet zijn ze te vinden ingame bij /warp oranje of /warp blauw, en je kan het natuurlijk altijd aan medespelers vragen). De arena zal 5 lagen hebben, en er zal in teams van 2, 3 of 4 man worden gespeeld (afhankelijk van de opkomst, teams worden ter plekke gemaakt). Er zal ofwel een competitiesysteem of een knockout-systeem worden gebruikt, afhankelijk van het aantal teams. Het team dat het het beste doet krijgt uiteraard een zeer fabulous prijs!  8)

-Bouwcontest
Bij het bouwcontestgedeelte bouwt ieder voor zich, geen teams toegestaan. Elke speler krijgt een plot met een kist met resources, en 33 minuten bouwtijd. De resources en het thema zullen pas vlak voor het begin van de contest worden vrijgegeven. Na de 33 minuten zal de zeer onpartijdige en vooral uitermate vakkundige  8) jury een oordeel vellen over de gebouwen, en daaruit zullen de mooiste 3 een geweldige prijs ontvangen.


De twee data met de meeste stemmen in de bijgevoegde poll zullen gebruikt worden voor de contests, dus stem op alle data die je kan! Beide contests zullen beginnen om 19.30, gelieve om 19.15 uiterlijk aanwezig te zijn als je aan de contest deelneemt! (om zeker te zijn dat we op tijd kunnen beginnen).

Wij hopen op een hoge opkomst en hebben er in ieder geval al zin in! Voor vragen/opmerkingen kan je in dit topic terecht, of je kan Kimioni of Wave (zoemzoem.wav of iets in die richting) altijd vragen.

Groeten,
Kimioni en Wave

6
Algemeen / Contestaaa!!!
« on: 17 April 2014, 12:46:56 »
Een zeer goedenmorgen, middag, avond of nacht allemaal!

Gezien het prachtig stralende lenteweer en het algemene gevoel van vredelievendheid leek het ons een mooi moment om met z'n allen de koppen bij elkaar te steken en... elkaars koppen in te slaan!
U hoort het goed, het is weer tijd voor een CONTEST!  *O*

We hebben een vijftal keuzes voor u in de aanbieding, aan u de taak te stemmen op uw favoriet(en)! Wat de contests allemaal precies zijn spreekt wel enigszins voor zich, voor vragen kunt u altijd een pm/poke naar Wave535 (.wav) of Kimioni sturen, of het hier in het topic posten. De contest met de meeste stemmen gaat georganiseerd worden! :) u kunt op meerdere contests stemmen.

De datum is nog niet bekend, we zitten te denken het over 1,5-2 weken ergens te doen (hangt af van wanneer iedereen kan en hoe snel de voorbereidingen kunnen worden getroffen). Hier later dus meer over.

De prijzen zijn fabulous! maar niet bekend.

Dus stem snel op je favoriete contest en maak je klaar om je medetweakcrafters te vernederen  })  :yes

Groetjes,

Kimioni en Wave535  *O*

7
Algemeen / Foto Contest(ingame screenshots)
« on: 23 February 2013, 13:23:43 »
Hey Mensen,

Tijd voor een Foto Contest! Het is heel simpel: Je mag tot 8 maart 2013 de fotograaf in jezelf naar boven laten komen! Elke deelnemer mag drie leuke, mooie, grappige, interessante, coole enz. foto's inzenden, en de drie leukste foto's krijgen een prijs! Dus, pak je camera, wees creatief en origineel en wie weet win jij wel een prachtige prijs! De foto's kan je via een forum pm aan mij doorgeven. Geef ook een korte uitleg wat er te zien is, dat is wel zo leuk :) En het mogen alleen Minecraft screenshots zijn, niet van andere games btw ;p

Groetjes,

-Wave535

8
Projecten / The Walls PvP
« on: 15 January 2013, 15:59:18 »
Hey allemaal,

Marterino en ik hadden het idee om een PvP-contest te gaan organiseren *O*
En nadat we bedachten dat het te veel werk was om zelf een hele arena in elkaar te knutselen, kwamen we op het lumineuze idee om "The Walls PvP"-map van Hypixel te gebruiken. We wilden de map op Smallworld plaatsen, dit omdat het een gedoe is om een andere server te regelen en je in smallworld relatief makkelijk health enzo aan kan zetten (/me kijkt de admins heel heel heel lief aan).

The Walls

The Walls is een vrij kleine map, met 4 vierkanten van ongeveer 30x30. Alle 4 vierkanten zijn precies hetzelfde, en tussen de vierkanten zitten sandmuren. Elk team (teams van 2/3 man, afhankelijk van de opkomst) krijgt een vierkant. Na 15 minuten verdwijnen de sandmuren en is het Pvp-time! Het team dat zich het beste voorbereid heeft en dus het langste blijft leven, wint  8).

Regels

De regels zijn heel simpel:

1). Je mag de sandmuren niet kapotmaken en je mag er niet overheen/langs bouwen. Simpel gezegd: blijf in je eigen vierkantje.
2). Het zou fijn zijn als iedereen zijn minimap (van z'n client) weg zou willen klikken, dit omdat het anders de spanning behoorlijk weghaalt.
3). Zoals altijd: cheats en hacks zijn niet toegestaan :S
4). Met andere teams samenwerken wordt afgeraden, dit omdat het gewoon onsportief is.
5). TNT is toegestaan, Hostile mobs staan uit en vuur is toegestaan.
6). Gelieve als toeschouwer niets te vertellen over de locatie van andere spelers/spullen

Filmpje:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HLeXP15vkcM[/youtube]

Prijzengeld en datum volgen later :)

Het liefst meld je je hier op het forum aan in een team, dat is wel zo overzichtelijk *D Verder kan je Marterino/Wave ingame aanspreken, via irc aanspreken, een forum pm sturen, bellen, faxen, emailen, ons met signs aanspreken, letters maken met blocks en tal andere originele manieren om het ons duidelijk te maken. De plaatsen zijn beperkt (8 tot 12, waarvan er al 2 bezet zijn door de organisatoren), dus meld je heeeeel snel aan  (Y)

Groeten,

Marterino en Wave

9
Algemeen / Spleefcontest!!
« on: 27 December 2012, 13:12:38 »
Spleef King 2013

Hey allemaal,

Volgende week is het tijd voor een Spleefcontest! Wie oh wie wint de felbegeerde naam van SpleefKing?

Het plan is om de contest om 19:00 te laten beginnen. Dit vooral omdat we een druk programma gaan hebben, met zowel FFA als Teamspleef. In de poll hierboven kan je stemmen op de datum die jou het beste uitkomt ;) Zoals je ongetwijfeld gezien hebt zijn alle opties volgende week al, dus snel stemmen!
Om zeker te weten dat jullie allemaal komen, heb ik een kleine beloning aan de contest vastgeprikt *O*.

Voor ffa geldt:
een knock-outsysteem, waarbij ik een schema zal maken en de wedstrijden 1 tegen 1 op de spleefarena met slechts één verdieping zullen plaatsvinden. Als je valt, heb je dus pech :+ Mijn protip hierbij luidt dus (let op dit is belangrijk en nuttig): NIET VALLEN!
-Elke deelnemer krijgt voor het deelnemen sowieso: één iron shovel en een stack redstone dust!
-Degene die brons weet te veroveren ontvangt: één stack Lapis Lazuli Blocks!
-Degene die zilver te pakken krijgt ontvangt: één stack Lapis Lazuli Blocks en 5 Diamond Blocks!
-En tot slot, degene die eenieder het lava in weet te werken, ontvangt: 16 Diamond Blocks, 1 Beacon, één stack Lapis Lazuli Blocks en het recht om zichzelf (tot de volgende contest) SpleefKing te noemen :7

Voor team geldt:
Het plan is om teams van 3 te maken, dit kan echter nog veranderen naar 4 of 2. Ook hier geldt een knock-outsysteem. In tegenstelling tot het FFA vindt dit plaats in de grote arena met 5 verdiepingen.
Elke deelnemer krijgt ook hier sowieso een iron shovel en een stack redstone dust.
Met de verdere prijzen moet ik hoopvol naar het admin team kijken, mijn storage is ietwat uitgeput 8)7

De mensen die de regels niet kennen, verwijs ik door naar: http://www.tweakcraft.net/stats-spleef . Hier wil ik nog aan toe voegen dat het gebruik van potions ook niet is toegestaan. Degene(n) die deze regels niet opvolgen zullen worden gedisqualificeerd, en zullen geen enkele prijs (ook niet de mee-doenprijs) ontvangen.

Nu rest mij alleen nog te zeggen: Meld je aan (Y)! Dat kan door hier op het topic te reageren, mij via het forum of irc een pm te sturen of door mij ingame of op irc aan te spreken. Dit geldt ook voor vragen en/of opmerkingen *D

Groetjes,

Wave

10
Projecten / Mineflags restaureren
« on: 11 November 2011, 20:07:12 »
Dag allemaal,

Ongeveer een maand geleden zijn Boisei0 en Svardskampe op het idee gekomen om mineflags te moderniseren en verder te bouwen. Ook Remielowik, Landcross en ik werken hier nu aan. We zijn hard bezig de oude attracties te vernieuwen, de algemene dingen van het park op te knappen en natuurlijk nieuwe attracties te maken.

Mensen met leuke ideeën voor nieuwe attracties kunnen die gerust posten, dan zullen ze in overweging worden genomen.

Alvast bedankt,

Boisei0, Remielowik, Landcross, Svardskampe en wave535

11
Projecten / Cabriolet/oldtimer
« on: 20 October 2011, 14:16:12 »
Hey allemaal,

Ik had het idee om een keer een heel grote cabriolet, oldtimer of ander soort auto te maken.
Ik weet alleen nog niet waar het handig zou zijn, en welke we het best kunnen gaan maken.
Als je een goede plek weet, of een geschikte auto, of zin hebt om mee te helpen, of gewoon iets wil zeggen, reageer gerust.

Wave535

Pages: [1]