Tweakcraft > Algemeen

Building Themes

(1/6) > >>

M1ke:
Aloha TC'ers,

Zoals jullie weten wordt er de laatste tijd veel nagedacht over nieuwe uitdagingen voor op de Tweakcraft server. Dus ik heb ook even gebrainstormt en kwam op dit idee uit.

Buildings themes
De bedoeling: We gaan een extra map draaien naast de huidige map, op deze map wordt een building theme aangehouden dit kan varieren van het Wilde Westen tot een SCI-Fi theme. Van te voren bepalen we met ze alle welke theme & de tijdsduur. Aan het eind van de periode zal er een Youtube filmpje opgenomen worden en maken we de savegame van die wereld openbaar.(Eventueel een prijs voor de beste bouwer)

Dit is een start-idee, opbouwende kritiek & reacties zijn welkom :)

WouterH:
Wel een leuk idee M1ke, ik weet niet of ik er aan mee ga doen (al veel andere projecten lopen :P) I zou de map wel klein houden (en dan echt heel heel klein). Als je bijvoorbeeld een week of 3-4 echt bouwen aan houd dan moet het lukken en je hebt dan denk ik niet eens een gebied van 1000 x 1000 nodig haast. Het gaat erom dat je SAMEN wat bouwt dus (zoals ik het in mij hoofd heb) moet het dan iets zijn als de Citadel of plottest, op die afstand van elkaar. Natuurlijk in het thema en met overleg enzo.

Ook moet je er denk ik voor waken dat niet iedereen grote projecten in zijn uppie start op zo'n map want dat komt niet af. Evt kun je iets van een build master invoeren die de projecten beoordeeld op thematiek en haalbaarheid.

Just some idea's and brainfarts from me... :P

Knakworst:
Goed idee. Dan kom je elkaar nog eens tegen :P
Ook leuk dat je daarna de maps kan downloaden.

Voor de rest nu even geen ideeën er voor.

Knakworst

Rhan21:
Inderdaad een project á la Citadel in een bepaalde stijl maken lijkt me erg tof! (Sci Fi <3)

Verder moet je wel zorgen dat het geen plottest-achtige boel wordt. Dus wel mooie gebouwen die bij de stijl passen enzovoort. Ook moeten er geen andere projecten worden gestart zoals Wouter al zei. Gewoon een mapje puur voor dat communityproject.

n0xius:
Idd een mooi project, iedereen helpt elkaar met bouwen en alles kij en kijhard terraformen :D

Bijv, forest city, etc

Vet idee

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version