Tweakcraft > Algemeen

De toekomst; Nieuwe server! Laat hier weten als je kan doneren!

<< < (2/10) > >>

FlutterShy:
Ik wil ook wel gerust bijleggen of 20€ extra doneren, (als die kerel nu eens z'n server komt brengen zodat ik data kan transferren & schijven verkopen :p)
maar eigenlijk ook eerst zoals major eerst eens kijken hoe het na de halloween update is.

Misschien heeft hij voor veel optimalisaties gezorgd?

Grumm:
Een nadeel van wachten tot de update is dat we een extra maand aan 'X5' kwijt zijn; dat is dus een extra 59 euro aan donaties nodig.

Wussie:
Ik ben het met TheMajor en Gunther eens, eerst maar zien wat halloween update met zich meebrengt, dan kijken wat er gaat veranderen aan de server met een nieuwe map (komen waarschijnlijk wel nieuwe regels, er zal nog een beslissing over dingen als day/night, creepers, warps, waypoints, falling damage enzo moeten komen) en dan zou ik persoonlijk verder kijken voor een server upgrade. Bedenk je wel dat als je voor dat er een extra maand X5 in gaat je betaling inlevert dat dit voor de halloween update en dus nieuwe map en nieuwe regels is en je er niet meer op terug kan komen ongeacht of je het eens/oneens bent met de nieuwe manier van dingen regelen.

Ik wacht dus nog even alvorens meer geld er tegenaan te smijten (ook omdat ik blut ben  >:().

Grumm:
Het plan is om zover als mogelijk de intenties van Notch te volgen. Echter sommige dingen zijn zwaar irritant, schade door exploderende creepers (protected areas misschien?), alle spullen kwijt bij doodgaan (misschien een plugin zodat je alleen je non-tools kwijt bent? of gewoon niets?) en dingen als falldamage, verzuipen etc niet zo leuk!

Wanneer we weten wat de patch brengt en wat dmv hey0 veranderd kan worden zullen we het er maar eens uitgebreid over moeten hebben.

seend:
In principe wil ik wel 20 euro doneren om alles up te houden.
Is dat dan voor een jaar?

En ik ben het ook wel eens met Gunther en TheMajor.

iig, count me in, ik wil sowieso wel doneren, omdat ik er nu al veel plezier uit heb gehaald. En ik de laatste donatie ronde had gemist. :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version